KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Zbąszyń oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

Wynagrodzenie: od 2 250 PLN

Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.

Data publikacji: 2019-01-18

Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)

Pracodawca: kontakt przez PUP

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: jedna zmiana

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Czy jest to praca stała?: 1

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe

Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni tureckej, umiejętność obsługi urządzeń gastronomicznych, znajomość ciągu technologicznego

Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2

Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu

Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: wielkopolskie

Powiat pracodawcy: nowotomyski

Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl

Ulica pracodawcy: Kolejowa

Numer budynku pracodawcy: 2

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 18.01.2019

Oferta pracy ważna do: 01.02.2019

Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2019

Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2019

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

PRACOWNIK FIZYCZNY - od 2 100 PLN

Pracownik fizyczny
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Czempiń (wielkopolskie)

KUCHARZ LUB POMOC KUCHENNA - od 11 PLN

przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2015-12-11 - Żory (śląskie)

KUCHARZ - od 1 096 PLN

Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
WOJCIECH MATAN - 2018-06-12 - Stara Wieś (mazowieckie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Praca polegająca na przygotowywaniu 3 posiłków dziennie dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Karolinowie.Praca w godzinach 06.30-14.30 lub 11.00-19.00.
Dom Pomocy Społecznej w Karolinowie - 2018-07-20 - Karolinowo (mazowieckie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowywanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

Przygotowywanie posiłków.Kontakt z Pracodawcą - osobiście, CV w siedzibie firmy, telefonicznie pod numerem 515 152 351
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN" - 2016-10-21 - Jarosław (podkarpackie)

KUCHARZ / KUCHARKA - od 8,84 EUR

Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Sanok (podkarpackie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

gotowanie posiłaków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Cieszyn (śląskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

przygotowanie pizzy, burgerów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)

KUCHARZ / BUFETOWA - od 2 250 PLN

Obsługa klienta, przyjmowanie i wydawanie zamówionych posiłków. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
PIZZERIA OSTERIA ANDRZEJ MRUGAŁA - 2019-01-23 - Kępno (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 1 750 PLN

przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-11-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - 2 000 - 4 000 PLN

Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

sporządzanie dań tureckich, odpowiedzialność za sprzęt i porządek w kuchni, zamawianie niezbędnych produktów
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2018-04-20 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Lepienie pierogów.Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racibórz (śląskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ZIMNEJ I GORĄCEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
ALTERA SP. Z O.O. - 2018-08-10 - Warka (mazowieckie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - od 2 100 PLN

-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)

MECHANIK SAMOCHODOWY - od 2 100 PLN

Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie, znajomość branży mechanicznej i blacharskiej
DAMEX Garbarek Damian - 2018-03-28 - Kobierno (wielkopolskie)

KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ - od 2 200 PLN

Przygotowywanie potraw
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)

KUCHARZ - do 20 PLN

KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-05-16 - Mielec (podkarpackie)

KUCHARZ/ PIZZER - do 2 000 PLN

Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-09-23 - Śmiłowo (wielkopolskie)

KUCHARZ - 2 000 - 3 000 PLN

przygotowywanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, przygotowywanie półproduktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
RESTBAR PEPE Maja Sikora - 2016-06-16 - Legnica (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków.
ZAJAZD RYBCZYZNA, GRZEGORZ KARPOWICZ, - 2017-04-07 - Rybczyzna (podlaskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ / PRACOWNIK PRODUKCJI / KIEROWCA KAT. B - od 1 850 PLN

- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Zapewnienie ciągłości zaopatrzenia w firmie (dostawy bieżące).- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)


Wybierz powiat