KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Wodzisław Śląski oferta pracy B.H. Idea Sp z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Data publikacji: 2018-08-24
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: B.H. Idea Sp z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie dań i przystawek rybnych;- czynności porządkowe związane z kuchnią i sklepem;- prowadzenie dokumentacji HACCP;- obsługa kasy fiskalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7:30-17:30 oraz soboty 8:00-13:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.08.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: dobry kontakt z klientem
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: komuniaktywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: B.H. Idea Sp z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Średnia 1, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Średnia
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa ryb
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.08.2018
Data dodania oferty pracy: 24.08.2018
Oferta pracy ważna do: 24.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Kęty (małopolskie)
Pomoc przy drobnych pracach naprawczych, przenoszenie rzeczy, pomoc przy konserwacji węzła betoniarskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Trojaczkowice (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2018-07-11 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie nadzień do naleśników, przygotowywanie ciasta do naleśników, smażenie i dokoracyjne podanie.Miejsce pracy: Wrocław Kontakt z pracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków- śniadania, obiady, kolacje, utrzymywanie czystości na kuchni, zarządzanie pracą podległego personelu
AMW REWITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, dbanie o porządek i higiene pracy.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Wadowice (małopolskie)
usuwanie awarii poprzez naprawy maszyn, urzadzeń, sprzętu na terenie oczyszczalni ścieków (dmuchawy, pompy, prasy, sprężąrki, zastawki, kraty, agregaty kogeneracyjne, przenośniki, a takzę przeglądy, konserwacja i regulacja urządzeń i elementów hydraulicznych, prowadzenie prac ślusarskich w tym zakresie
Chorzowsko-Świętochłowickie Przedsiębiorstwo Wod. i Kanal. - 2017-06-19 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie i wydawanie wszystkich posiłków dla mieszkanek o wyznaczonych godzinach, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, utrzymanie właściwego stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchni, stołówki, zaplecza, naczyń i odpowiedzialność za wyżej wymieniony stanpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmiany w godzinach 6:00-14:00 i 11:30-19:30oferta dostępna w sali G
Dom Pomocy Społecznej dla Dorosłych - 2017-10-02 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2016-01-15 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie śniadań, gotowanie i wydawanie obiadokolacji
"PROINVEST" Bernarda Gulitz i Urszula Ulmer S.C - 2017-01-13 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z menu pod opieką szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprzęt i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków , utrzymywanie czystości , obsługa imprez, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-01-31 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych. Praca na umowe o pracę w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Dbałość o miejsce pracy; obróbka wstepna produktów; obsługa urządzeń kuchennych; przygotowywanie potraw; przestrzeganie zasad BHP, P-POŻ, systemów wewnętrznych
Pałac Kobylniki Jędrzej Twardowski, Dominik Kliński S.C. - 2017-02-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Sprzedaż, obsługa klienta, przygotowywanie sosów
kontakt przez OHP - 2016-04-25 - Opatów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy, realizacja zamówień w restauracji i na dowóz
MG DOLCE VITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Kucharzprzygotowywanie ciasta i skladnikow do produkcji pizzy, wyrób pizzy, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie dań typu Fast-Food, utrzymanie pozrądku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Radymno (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w odpowiednich kalorycznościach (śniadania, obiady, podwieczorki)
LYFE Justyna Danielewicz - 2016-05-05 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie dań (kuchnia tradycyjna)
DEKO SMAKU Cezary Dębiec - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
"MAR-TER" S.C. - TERESA PAGÓR, MIKOŁAJ PAGÓR - 2017-04-12 - Łeba (pomorskie)
DO UZGODNIENIA
Pub i Restauracja "KRYPTA" Gabriela Szkrawan-Kawa - 2016-06-30 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie oraz nadzór nad produkcją galaret, zalew, sałatek, sosów, kąpieli solankowych, sosów zasmażanych,- prowadzenie dokumentacji, identyfikacji dotyczących procesów wyżej wymienionych,- kontrola temperatury surowców, dodatków.Godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00. Okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony
MIRKO Spółka z o.o. - 2017-03-27 - Głobino (pomorskie)
Przygotowywanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna Żuraw - 2016-11-14 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
praca w kuchni, sporządzanie posiłków
Bar Samoobsługowy "JĘDREK"B. i M. Zaskowscy s.c. - 2016-12-05 - Augustów (podlaskie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
Niepubliczne Przedszkole Aktywności Twórczej Montessori Maria Dróżdż ZAMECZEK - 2016-09-15 - Siedlce (mazowieckie)
Piekarz stołowy. Praca na umowę o pracę w godz. 20-3, 3-11 w Kołobrzegu, praca również w soboty.
Piekarnia-Ciastkarnia NA OGRODACH Olga Wendland - 2018-07-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-08-23 - Racibórz (śląskie)
produkcja, wypiekanie ciast.
P.P.U.H. ZBIGNIEW GERLACH I WSPÓLNICY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-19 - Ruda Śląska (śląskie)