KUCHARZ/KELNER Baboszewo oferta pracy GOOD FOOD Piotr Witulich

Stanowisko: KUCHARZ/KELNER
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 z menu, obs艂uga go艣ci.
Data publikacji: 2017-02-08
Lokalizacja: Baboszewo (mazowieckie)
Pracodawca: GOOD FOOD Piotr Witulich
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jana i Antoniego Brodeckich 3, 09-130 Baboszewo, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowanie da艅 z menu, obs艂uga go艣ci.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KELNER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Baboszewo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: p艂o艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Baboszewo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: prawo jazdy kat. B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
aktualna ksi膮偶eczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: GOOD FOOD Piotr Witulich
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Adres pracodawcy:
Jana i Antoniego Brodeckich 3, 09-130 Baboszewo, powiat: p艂o艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Termin: ................./2017, Godziny : 11.00-20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: p艂o艅ski
Gmina pracodawcy: Baboszewo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Baboszewo
Ulica pracodawcy: Jana i Antoniego Brodeckich
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w P艂o艅sku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 07.03.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI,ZAPEWNIENIE NAJWY呕SZEJ JAKO艢CI PRODUKT脫W I US艁UG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARD脫W PRODUKCJI,ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DA艃,ZACHOWANIE CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY,WSP脫艁PRAC臉 Z POZOSTA艁YMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2017-06-28 - Siedliska (podkarpackie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spozycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DLA KONSUMENT脫W Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKICH,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWC脫W POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
Hong NGUYEN "BET-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2018-06-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w ciep艂ych. Racjonalne zarz膮dzenie produktami. Dbanie o porz膮dek na kuchnii.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Natolin (mazowieckie)
Do艣wiadczenie zawodowe w pracach brukarskich; samodzielne prowadzenie prac brukarskich; umowa na czas okre艣lony; miejsce pracy teren 艢l膮ska;
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWE "BUD-MET" - 2016-04-04 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Praca na terenie kraju oraz wyjazdy zagraniczne
IZABELA KABZI艃SKA - 2016-05-06 - Oprz臋偶贸w (艂贸dzkie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-09-26 - Gniew (pomorskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw
E.J.P. HOTELE Sp. z o.o. Sp. K - 2016-01-07 - W膮growiec (wielkopolskie)
przygotowanie posi艂k贸w (porcjowanie, gotowanie zup, wywar贸w, sur贸wek, pieczenie ciast)
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮; sporz膮dzanie listy zakup贸w; odbi贸r oraz sprawdzanie dostaw; dbanie o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchennych; wykonywanie prac zleconych przez kucharza/w艂a艣ciciela.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, wypiek pizzy.
JARNIS JAROS艁AW MACIEJAK - 2016-08-09 - Nisko (podkarpackie)
x
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Dyn贸w (podkarpackie)
Wykonywanie prac malarskich w pomieszczeniach budynk贸w mieszkalnych, biurowych i magazynowych a takze budynk贸w produkcyjnych (hale fabryczne,magazyny itp.).Wykonywanie prac zwi膮zanych z malowaniem elewacji budynk贸w, konstrukcji budowlanych, dach贸w, element贸w metalowych i drewnianych, zwi膮zanych z budynkami (balustrady schodowe, balkonowe,o艣cie偶nice, stolarka okienna i drzwiowa), elementy ma艂ej architektury zwi膮zanej z budynkami.Oferta pracy w ramach doposa偶enia stanowiska pracy - przeznaczona dla os贸b zarejestrowanych w Powiatowym Urz臋dzie Pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Tur (kujawsko-pomorskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DAR艁OWO - 2018-05-07 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Sierak贸w (wielkopolskie)
praca na kuchni, wydawanie i przygotowywanie da艅
FHU "PLAY" sp. zo.o. - 2016-01-29 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni lub stanowisku pizzera, praca w mobilnej firmie
FERGUSON SP. Z O.O./ Restauracja FORTEZZA - 2016-11-14 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie menu, analiza Food Cost, przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Many (mazowieckie)
PRZYRZ膭DZANIE DA艃, GOTOWANIE KUCHNI SATROPOLSKIEJWYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 1 ROK
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-01-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przechowywanie 偶ywno艣ci, sprz膮dzanie potraw i napoj贸w. Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z ekspedycja potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Lubomierz (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy
PA艁AC MORT臉GI Sp. z o.o. - 2016-07-14 - Mort臋gi (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji, istnieje mo偶liwo艣膰 zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-06-25 - Karczowiska (dolno艣l膮skie)
Rodzaj pracy: przygotowywanie i wydawanie potrawOg贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i dydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Orzesze (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla 120 dzieci.Miejsce pracy: Zabrze - Grzybowice.Godziny pracy: 6.00 - 14.00 od poniedzia艂ku do pi膮tku.
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny Nr 8 - 2017-05-22 - Zabrze (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw oraz ich podawanie, obs艂uga sali sprzeda偶y, obs艂uga baru. Praca dwuzmianowa w godz. 9.00-22.00 od poniedzia艂ku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia). Praca od 01.03.2016 r. Proponowane wynagrodzenie od 1850 z艂 brutto miesi臋cznie + premia.
"KOW-BOR" SP. Z O. O. - 2016-01-27 - Szczyrk (艣l膮skie)
przyjmowanie zam贸wie艅, przygotowywanie posi艂k贸w
Stanis艂aw Bia艂kowski - 2016-01-07 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie potrawpolskich i ukrai艅skich. restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE ROBERT KOWAL - 2017-01-05 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywnie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym. Praca zmianowa wg grafiku, umowa o prac臋, miejsce pracy ul. Mickiewicza 98 Wroc艂awKontakt z pracodawc膮 tel. 510 012 183 Aldona Antosz.Informacja o ofercie w sali G
IMPEL CATERING "COMPANY" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2015-12-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)