KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Ostr贸w Mazowiecka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2016-02-17
Lokalizacja: Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Ostr贸w Mazowiecka, powiat: ostrowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ostr贸w Mazowiecka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowi Mazowieckiej
Adres pracodawcy:
3-go Maja 55, 07-300 Ostr贸w Mazowiecka, powiat: ostrowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostr贸w Mazowiecka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostr贸w Mazowiecka
Ulica pracodawcy: 3-go Maja
Numer budynku pracodawcy: 55
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostrowi Mazowieckiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 02.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.02.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "BEZIK" JOLANTA PODG脫RSKA-MIGUT;HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DW脫R" ZACZERNIE JOLANTA PODG脫RSKA - 2016-04-20 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowanie potraw, ustalanie kart da艅
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Chorz贸w (艣l膮skie)
wg stanowiska. Miejsce pracy: Rabka -Zdr贸j, Zaryte 14, Dom Wypoczynkowy.
"KARABELA" Sp. z o. o. Tarnobrzeg - 2018-08-16 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
- obs艂uga go艣ci hotelowych,- obs艂uga go艣ci w restauracji,- przygotowanie sali do imprez okoliczno艣ciowych,- znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego oraz ukrai艅skiego w stopniu 艣redniozaawansowanym.
Hotel Restaurant BOSS Grzegorz G艂owacki - 2017-03-16 - Mi艂os艂aw (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami, krojenie i przygotowywanie p贸艂produkt贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 stanowiska pracy, estetyczne wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Gotowanie i przyrz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci (oko艂o 200). Przygotowywyanie: 艣niadania, obiadu (zupa i II danie) oraz podwieczorku. Praca w godzinach rannych: 6:30-14:30. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony z mo偶liwo艣ci膮 zatrudnienia na sta艂e. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 71 798 67 79, osobisty.
PRZEDSZKOLE NR 25 - 2017-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
planowanie posi艂k贸w oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Pi艂a (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, PRACA W GODZ. OD 08:00 DO 20:00.
FORTE Pawe艂 Nykiel - 2018-02-22 - D臋bica (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wed艂ug oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespo艂em w j臋zyku hindi; umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (艂贸dzkie)
przygotowanie potraw; ustalanie karty da艅; wyb贸r naczy艅 do podawania da艅; wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci; nadz贸r nad racjonalnym zarz膮dzaniem sk艂adnikami; nadz贸r nad przestrzeganiem przepis贸w BHP w kuchni; rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni; ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw; zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze; dbanie o porz膮dek i przestrzeganie zasad higieny w kuchni; wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania; nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych; ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania wyst臋puj膮cych w karcie da艅 potraw; dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni; znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "TWOJE SMAKI" - 2016-12-21 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z menu restauracji- praca samodzielna. Ppraca w godz. 7.00-15.00, 15.00-23.00, tak偶e w dni wolne.
AGENCJA WIST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-07-20 - 艁ag贸w (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga maszyny frezerskiej, wytaczanie element贸w stalowych, toczenie element贸w.
MOSTOSTAL CHOJNICE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-05-09 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Skocz贸w (艣l膮skie)
realizacja zam贸wie艅 w restauracji oraz zam贸wie艅 cateringowych, praca zgodnie z wyznaczonymi standardowymi, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy, pokazy sushi dla go艣ci restauracji oraz poza lokalem
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - O偶ar贸w Mazowiecki (mazowieckie)
Obs艂uga klient贸w, zdobywanie nowych, utrzymywanie sta艂ych relacji z klientami.
F.U.H. LaMente ILONA MOTYL - 2017-10-18 - Zawiercie (艣l膮skie)
jw.
Zesp贸艂 呕艂obk贸w m.st. Warszawy - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw tradycyjnej kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej. Sk艂adanie zam贸wien za granic臋, uk艂adanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi s.c. (Wroc艂aw). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 9.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - S艂upsk (pomorskie)
praca w kuchni, przygotowanie oraz wydawanie posi艂k贸w
ZAJAZD DAS艁AW BORKOWSKI STANIS艁AW - 2016-03-24 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posilk贸w
Elwira Kalinowska - 2016-03-30 - Czartajew (podlaskie)
Zgodnie z programem sta偶u.
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie produkt贸w, gotowanie, sma偶enie potraw, da艅 m膮cznych, zup, serwowanie da艅, zamawianie towaru, sprawdzane termin贸w wa偶no艣ci, przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Praca w godzinach 7.00-15.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - 艢rem (wielkopolskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- nadz贸r nad prac膮 kuchennych- ustalanie memu- obs艂uga piec贸w konwekcyjnych, maszyn Kuter- obs艂uga rozdrabniarki typu "wilk", Spomasz - Nak艂o
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
- obr贸bka wst臋pna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczysto艣ci,- dbanie o porz膮dek i higiene na stanowisku pracy i wok贸艂 siebie.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-09-01 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
Przygotowywanie, podawanie potraw, napoi i deser贸w z zakresu kuchni orientalnych-bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - 艁om偶a (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 gastronomii oraz przypraw i receptur typowych dla kuchni indyjskiej,
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-05-18 - Z膮bki (mazowieckie)
Do艣wiadczenie zawodowe.
Zak艂ad Piekarniczo-Cukierniczy PODHALE Joanna Kranc - 2017-01-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O CZYSTO艢膯 W KUCHNI, INNE CZYNNO艢CI ZWI膭ZANE Z PROWADZENIEM RESTAURACJI
MA艁GORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2017-04-06 - Srebrna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Znajomo艣膰 kuchni polskiej. Gotowanie od podstaw posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i higien臋 w miejscu pracy i na stanowisku pracy.
"BAR PRZY TRASIE" Alina Owczarek,Wojciech Wa艂臋ga S.C. - 2017-10-18 - Kolonia Poczesna (艣l膮skie)