KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII - Bożków oferta pracy Zdrowiej-my Piotr Caryk
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII -
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: według zakresu obowiązków
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Bożków (dolnośląskie)
Pracodawca: Zdrowiej-my Piotr Caryk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Święcko 12A/12B, 57-441 Bożków, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według zakresu obowiązków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII -
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bożków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowa Ruda
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2015
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe 4-letnie, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Zdrowiej-my Piotr Caryk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Święcko 12A/12B, 57-441 Bożków, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym lub droga e-mailowa caryk_s (at) o2.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Nowa Ruda
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bożków
Ulica pracodawcy: Święcko
Numer budynku pracodawcy: 12A/12B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.12.2015
Data dodania oferty pracy: 14.12.2015
Oferta pracy ważna do: 13.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 14.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków wg receptur, wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie jadłospisu, utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Ropica Polska (małopolskie)
staż w domu spokojnej starości, opieka nad osobami starszymi.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Ustroń (śląskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2017-03-16 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
Zespół Szkół Specjalnych nr 89 - 2018-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej
MARKET ABC SPÓŁKA JAWNA BOŻENA PIEKARZ, WŁADYSŁAW PIEKARZ - 2017-01-12 - Lubin (dolnośląskie)
magazynier
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni orientalnej, wybór sprzętów do przygotowania dań, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, pomoc w zarządzaniu budżetem na wydatki spożywcze,nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych.
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Pomoc szefa kuchni.
COMPASS GROUP POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-14 - Kraków (małopolskie)
analiza potrzeb klienta, analizowanie rynku, otwieranie i prowadzenie zleceń serwisowych, wystawianie faktur
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Międzyrzec Podlaski (lubelskie)
Zgodnie z umową. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Ropczyce (podkarpackie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-08-18 - Rzeszów (podkarpackie)
program
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Krasnystaw (lubelskie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński - 2017-05-31 - Racibórz (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
kucharzpraca w godz 9-17, 14-22
Kapała Grażyna - 2016-08-04 - Chmielów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
KAR-BIS Lucjan Karwowski - 2016-06-07 - Grajewo (podlaskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Nysa (opolskie)
- Przyrządzanie posiłków według podanych receptur.- Wynagrodzenie: 13,00 zł/brutto/godzinę. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 10:00-23:00 na 2 zmiany + soboty, niedziele wwdług grafika. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne. Osoba do przyuczenia (Możliwość przejścia szkolenia zawodowego). Książeczka sanepidowska, umiejętności związane z zawodem kucharza. Kontakt telefoniczny (794-261-101) lub e-mail: otan71 (at) poczta.fm
FUNDACJA JASZKA - 2017-11-07 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warka (mazowieckie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie produktów/mięs warzyw/ do obróbki, smażenie, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Medyka (podkarpackie)
Oferta dla osób powyżej 45 roku życia. Gotowanie w jadłodajni, umiejetność smażenia pieczenia potraw, lepienia pierogów. Praca w godz 07:00-15:00, 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Łódź (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat doświadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej płyty, opracowanie nowego menu, czystość. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
POLITAŃSKI Stanisław Politański - 2016-02-16 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
Ahmet Palta, Narin - 2015-12-16 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań, zamawianioe towaru, prowadzenie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Międzybłocie (wielkopolskie)
przyrządzanie pizzy, sałatek, dań gorących, przygotowywanie półproduktów, obsługa zmywaka, odbieranie zamówień
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2017-04-07 - Tarnów (małopolskie)
Samodzielny kucharz. Przygotowywanie posiłków. Praca w weekendy i w nocy.
Ośrodek Narciarsko Rekreacyjny "Rytro" sp. z o.o. - 2015-12-02 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2017-06-14 - Jantar (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem,godz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)