KUCHARZ Łódź oferta pracy SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni, przygotowywanie posiłków, pobór składników na posiłki.
Data publikacji: 2017-02-28
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Turoszowska 10, 91-025 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Odpowiedzialność za całokształt pracy kuchni, przygotowywanie posiłków, pobór składników na posiłki.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 56
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Turoszowska 10, 91-025 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Turoszowska
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.02.2017
Oferta pracy ważna do: 27.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY UŻYCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNOŚCI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pakowanie, foliowanie, umieszczanie na paletach, foliowanie palet.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, pieczenie
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Strzegowo (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań, samodzielna praca. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 413 654.
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2018-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej,sporządzanie różnego rodzaju sałatek, surówek,krojenie kebab,
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Świebodzin (lubuskie)
pomocniczy robotnik budowlany
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Nowa Wieś (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłków, smazenie, gotowanie, przygotowanie deserów, sałatek, surówek
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu "fast food"
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "KARWOWSKI" Dariusz Karwowski - 2018-02-23 - Grajewo (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc przy wykonywaniu robót elektrycznych.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni koreańskiej. Podstawowa znajomość języka koreańskiego w mowie wymagana w celu komunikacji ze współpracownikami na terenie restauracji oraz klientami posługującymi sie ww. językiem. Praca wg grafiku, w godz. od 10 do 22.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków: zupy,mięsa dodatki skrobiowe,surówki,sałatki,dania bezmięsne,dania dietetyczne,przygotowywanie zamówień towarów praca w godz.8-16:00 lub czterobrygadówka: 5:30-13:30,13:30-21:30;21:30-5:30
DUSSMANN Polska Sp.z o.o. - 2016-03-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
gotowanie / wykonywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Łódź (łódzkie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłopisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/ 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2016-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie średnie lub wyższe kierunkowe( gastronomiczne), umiejetność pracy w zespole, b. dobra organizacja czasu pracy, ważna książeczka sanepidowska, doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dla gości restauracji oraz podczas imprez okolicznościowych (wesela, bankiety),organizacja pracy pozostałego personelu kuchennego, dbanie o czystość miejsca pracy.
AGIT AGNIESZKA RYDZ - 2017-02-23 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia a la Carte, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie bankietów i posiłków cateringowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Ciężkowice (małopolskie)
gotowanie posiłków, przygotowywanie bufetu, sprzątanie kuchni i magazynu; przewidywany okres zatrudnienia do 31.12.2017 r.; godziny pracy: 7.00- 20.00, równoważny system czasu pracy
Dom Wczasowo- Sanatoryjny "Perła" w Ustce Sp. z o. o. - 2017-10-27 - Ustka (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia
Hotel Lubicz Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Ustka (pomorskie)
spotkania z klientami wietnamskimi, przedstawianie ofert handlowych, organizowanie bazy handlowej na rynku azjatyckim, kontrolowanie rynku
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Bezposrednia obsługa klienta, imprez zorganizowanych, dbałośc o powierzone mienie, przyjmowanie zamówień telefonicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Konin (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
dbanie o asortyment i sporządzanie listy zapotrzebowania;obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców;przygotowywanie potraw;obsługa urządzeń kuchennych;dowóz do klienta przygotowywanych dań
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Cieszyn (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - makarnów i sosów.
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Układanie menu na dany dzień produkcyjny. Sporządzanie zapotrzebowania na produkty. Przygotowywanie surowca i produkcja potraw. Prowadzenie dokumentacji HACCP. dbanie o porządek w miejscu pracy i na stanowisku. Utrzymanie czystości naczyń, urządzeń i mebli kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Płock (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2017-03-22 - Rzeszów (podkarpackie)