KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej ze szczegółowym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
Data publikacji: 2017-07-20
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw kuchni azjatyckiej ze szczegółowym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni wietnamskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2017
Oferta pracy ważna do: 03.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw w tym z zakresu kuchni azjatyckiej tj. sushi, serwowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Kłodzko (dolnośląskie)
.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Chojnice (pomorskie)
rozliczenia finansowe
Spółdzielnia Mieszkaniowa Lokatorsko-Własnościowa "PRZYSZŁOŚĆ" - 2017-11-24 - Wieleń (wielkopolskie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Gniew (pomorskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
Praca w Restauracji Copernicus
HOLDING LIWA SP. Z O.O. - 2016-03-17 - Kraków (małopolskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-11-16 - Tczew (pomorskie)
pod nadzorem mechanika: utrzymanie ruchu i sprawności urządzeń, przeglądy, remonty i konserwacja urządzeń, diagnozowanie i usuwanie awarii oraz usterek. Temperatura pomieszczenia do 27 st. Praca w dni wolne. Zawód nie jest wskazany dla alergików czy astmatyków, osób z zaburzeniami równowagi i padaczką.
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Bytom (śląskie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-09-19 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowanie i pieczenie pizzy
MIDOM Michał Smoleński - 2018-02-07 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żywiec (śląskie)
Zgodny ze stanowiskiem
PHU CER-BUD ZENON SZYNWELSKI - 2018-04-03 - Chojnice (pomorskie)
-Miejsce pracy: Royal Kebab, Tczew-Wynagrodzenie do uzgodnienia,
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tczew (pomorskie)
Sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety). Praca na cały etat lub pół etatu, od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 7-19. Praca na dwie zmiany.
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-02-15 - Brwinów (mazowieckie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacja planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-06-09 - Łódź (łódzkie)
Praca w Restauracji Montanaro 47-330 Zdzieszowiceul. B. Chrobrego 10
Marek Ociepa Restauracja Aleksandra - 2018-02-28 - Zdzieszowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej
GLARE GLOBAL SOURCING FARUQUE Spółka Jawna - 2018-09-19 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków; umowa do końca października 2018 r. z możliwością przedłużenia
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-08-13 - Ustka (pomorskie)
przyjmowanie i przechowywanie surowców i półproduktów według HACCP, przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni tureckiej, dbanie o higienę miejsca pracy
King Food Sp. z o.o. - 2017-07-31 - Piaseczno (mazowieckie)
opieka nad dziećmi w wieku do 3 lat
PRYWATNY ŻŁOBEK "KOLOROWY DOMEK" ALEKSANDRA GOŹDZIAK - 2016-09-27 - Poznań (wielkopolskie)
- obsługa klientów
"MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c. - 2016-03-18 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA POD RYBKĄ SZKATULSKA HELENA - 2017-11-20 - Pakość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2017-09-27 - Wielącza (lubelskie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-12-03 - Paczków (opolskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 22.02.2018 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBSŁUGA PIECÓW, WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzozów (podkarpackie)
w/g stanowiska
Cremova Dariusz Zawierucha - 2017-01-17 - Kielce (świętokrzyskie)