KUCHARZ Wysokie Mazowieckie oferta pracy "MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa klientów
Data publikacji: 2016-03-18
Lokalizacja: Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Pracodawca: "MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ludowa 64, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - obsługa klientów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wysokie Mazowieckie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wym. posiadanie pasji do gotowania, istnieje możliwość przyuczenia,
Nazwa pracodawcy:
"MIŁY" BURGERY B. Miłek, D. Miłek, Z. Lenkiewicz s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Ludowa 64, 18-200 Wysokie Mazowieckie, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wysokie Mazowieckie
Ulica pracodawcy: Ludowa
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDURĄ WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Zakład Usługowy Sebastian Wójcicki - 2017-10-27 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2017-01-11 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MKK - BUDOWNICTWO Renata Wenda - 2016-05-09 - Radzymin (mazowieckie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni,dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków,przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy
kontakt przez OHP - 2018-05-09 - Brzeg (opolskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2017-06-27 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-06 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków według aktualnie obowiązujących należności żywieniowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania, jakości, smaku oraz terminowości i estetyki wydania.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-09-22 - Omulew (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i dań (kuchnia ciepła i zimna) dla gości w dużym obiekcie hotelowym, kuchnia a la carte.Praca na umowę o pracę w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe ARKA-MEGA S. A. - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-04-18 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłosposem, zasadami żywienia z uwzględnieniem indywidualnych zleceń dietetyczki, porcjowanie i wydawanie posiłków dzieciom oraz personelu.
Instytut Gruźlicy i Chorób Płuc w Rabce Zdroju - 2017-04-25 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
samodzielna obsługa firm, prowadzenie księgi przychodów i rozchodów, obsługa klienta oraz biura
Biuro Rachunkowe Percentum s.c. Sylwia Komór, Agnieszka Jaśniak - 2018-04-10 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni koreańskiej, dbanie o jakość i estetykę przygotowywanych potraw; dbanie o prawidlowe magazynowanie żywności, serwowanie posiłków, utrzymanie czystości w kuchni i na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw dań obiadowych, potraw kuchni włoskieju, makaronów, pizzy, dbanie o czystość stanowiska
PHUG "MARIO" - 2018-04-25 - Jaworzno (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami według oryginalnych przepisów kuchni wschodniej z wykorzystaniem oryginalnych przypraw.Zapewnienie czystości i gotowości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego.Przestrzeganie sytuacji w zakresie bhp.
kontakt przez PUP - 2018-07-02 - Łódź (łódzkie)
Wykonywanie wewnętrznych i zewnętrznych instalacji wodno - kanalizacyjnych układanie sieci wodno - knalizacyjnych. Praca na terenie Polski - delegacje. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
ZAKŁAD INSTALACJI SANITARNYCH C.O. I GAZU MARIAN MADEJ - 2017-04-06 - Piła (wielkopolskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw, obróbka wstępna, wykańczanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Częstochowa (śląskie)
szykowanie posiłków w kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
przygotowywanie posiłków wykształcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie w zawodzie konieczne
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie pizzy, dań z makaronu, sałatek.
PHU J.Błażewicz A. Sosińska Spółka cywilna - 2017-09-29 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie (głównie kuchnia polska)
FAMILY CATERING Bernadeta Michalska - 2017-11-23 - Gdynia (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni, sporządzanie posiłków wg receptur tureckich i arabskich. Kontakt z dostawcami z obszaru Turcji, Arabii i Niemiec w celu pozyskania przypraw oraz asortymentu do w/w potraw.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Głogów (dolnośląskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH ORAZGOŚCI RESTAURACJI. PRACA W GODZINACH 11-21
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)
sporządzanie potraw, ciast, napoi i deserów
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie zajęć z zakresu zarządzania projektami.
Krystian Żak Blue Education - 2018-06-12 - Grajewo (podlaskie)
zgodnie z zakresem obowiązków
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Kluczbork (opolskie)