KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
Data publikacji: 2017-02-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2017
Data zakończenia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepid
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.02.2017
Oferta pracy ważna do: 15.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej według tradycyjnych
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Wołomin (mazowieckie)
jw.
Level Work sp. z o.o. - 2018-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
- Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Mile widziane osoby uczące się. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY GĘSIAK - 2016-01-27 - Katowice (śląskie)
- przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiejm np: żarkoje, ucha, placki hreczane, pielemieni, buchy i inne
Mateusz Gratkowski EMPIRE - 2017-07-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
GASTRONOMIA Krystyna Platz - 2016-04-19 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Bramka (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i wyrób pierogów
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-02 - Bukowica (lubuskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni tureckiej i azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w Hotel Willa Zagórze.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-03 - Zagórze (mazowieckie)
-Przygotowywanie potraw, zachowanie ładu, czystości i porządku na stanowisku pracy.-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt: e-mail biuro (at) zajazdhotel.pl-Kontakt telefoniczny: 509-492-052
FIRMA INSTROM, ZAJAZD ROMA - ROMAN STUBBA - 2016-09-07 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska).
"Kuchnia Regionalna" Krystyna Gajewska - 2017-05-24 - Łomża (podlaskie)
STAŻ
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
F.H.U. Tango Mirosław Rączkowski - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
praca w renomowanym hotelu w Niemczech w miejscowości Gromitz
Profesja Flaczyk Dominika - 2016-01-22 - Poznań (wielkopolskie)
przewóz towarów na terenie kraju
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, kontrola dostaw, utrzymanie stanowiska pracy w czystości
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bogacica (opolskie)
przygotowywanie posiłków oraz pizzy
"Lucy" Agnieszka Wierzbicka - 2016-01-04 - Rzgów (łódzkie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-15 - Gnojewo (pomorskie)
kręcenie i wypiekanie pizzy, przygotowywanie prostych dań obiadowych, dbanie o czystość. praca w co drugą sobotę i niedzielę
kontakt przez PUP - 2018-03-10 - Marki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków do spożycia
GRUPA "SPORTEX" TOMASZ MECHLIŃSKI, ŁUKASZ MECHLIŃSKI, KRZYSZTOF WOJCIECHOWICZ - 2017-03-30 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym.
"GALERIA PORTIUS" Sp. z o.o. - 2016-12-28 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni polskiej.Miejsce wykonywania pracy: Parking Augustówka, gm. Kałuszyn.
EMIDA Spółka Jawna Rek - Szerszeniewscy Parking - Augustówka - 2016-12-22 - Kałuszyn (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
Obsługa wózka widłowego
VEGGIEFRESH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-07 - Sucha Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrobów, ciast.
SAASS Spoółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Zamościu - 2016-12-21 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w dokonywaniu zakupów żywnościowych, wydawanie dań, układanie menu, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchennych.
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-11-16 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni Polskiej. Praca na dwie zmiany. Praca w co drugą sobotę i i niedziele handlowe od 8.00 - 16.00 lub 10.00 - 18.00. 40h/tydzień.
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Rzgów (łódzkie)