KUCHARZ (BUKOWICA) Bukowica oferta pracy NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ (BUKOWICA)
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wyrób pierogów
Data publikacji: 2016-12-02
Lokalizacja: Bukowica (lubuskie)
Pracodawca: NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:67-312 Bukowica, powiat: żagański, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wyrób pierogów
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (BUKOWICA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bukowica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Niegosławice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2016
Data zakończenia pracy: 31.12.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy:
NOVA-FOOD LOGISTIC 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPIWEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
DOMANIEWSKA 37/2.43, 02-672 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV lub skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8:00 - 14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: DOMANIEWSKA
Numer budynku pracodawcy: 37
Profil działalności pracodawcy:
1089ZPRODUKCJA POZOSTAŁYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.12.2016
Oferta pracy ważna do: 30.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wymagane wykształcenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Obsługa gości hotelowych jak i z zewnątrz. Obsługa imprez okolicznościowych. Główne obowiązki to przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie. Wstępny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu umówienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zajączkowo (pomorskie)
Wykonywanie pizzy, dań typu fast-food, hot-dogi, hamburgery
USŁUGI FINANSOWE KRZYSZTOF JAKUBOWSKI - 2018-03-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Prace w kuchni i obsługa klientów.
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2016-05-06 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-12-01 - Wardzyn (łódzkie)
Przygotowanie potraw regionalnych Kaukazu, w szczególności kuchni ormiańskiej i gruzińskiej. Prezentowanie potraw i szczegółowy opis składników dań klientom restauracji.Wymagania pracodawcy: wykształcenie średnie zawodowe- gastronomiczne, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej: ormiańskiej i gruzińskiej, kurs-kucharz małej gastronomii, książeczka sanitarno- epidemiologiczna, min. 2 letnie doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku.Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren Polski
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Lublin (lubelskie)
Prowadzenie ksiąg rachunkowych; bieżąca kontrola sald kont; sprawdzanie dokumentów księgowych pod względem formalnym; dekretacja; sporządzanie sprawozdań analiz.
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i pomoc w przygotowywaniu posiłków.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielny kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-04-06 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotoywanie potraw zgodnie z recepturami restauracyji, przestrzeganie norm HCCP, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
RESTAURACJA FUM AGNIESZKA KUROWSKA-Kobus - 2018-03-14 - Warka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia. Segregacja odpadów.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-08-28 - Serock (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
PHU "ALPOL" s.c - 2016-07-05 - Rochna (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla ok. 100 osób
Dom Zakonny Księży Werbistów - 2015-11-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Sprzedawca w sklepie Żabka
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie dań w restauracji.
SEVENSPORTS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-07-13 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji, sprzątanie stanowiska pracy, koordynacja pracy w kuchni i kelnerów.
KUMIDA DARIUSZ ŁUKASZEWICZ - 2017-11-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
prace w kuchni, realizacja zleceń, dbanie o czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-04-08 - Gorlice (małopolskie)
Wznoszenie ścian budynków
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Tryńcza (podkarpackie)
Przygotowywanie śniadań w formie szwedzkiego stołu, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków.
Anna Oszajca "KARPACKIE SMAKI" - 2018-05-10 - Krosno (podkarpackie)
Kuchnia polska, umiejetność pracy w kuchni otwartej
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Nowy Targ (małopolskie)
brukowanie powierzchni placowych,chodników,tarasów.
Roboty Ziemno Budowlane , Sklep "ALBATROS" jACEK cISOWSKI - 2016-06-28 - Wilkanów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
LOGSTA STANISLAVAS BUTKUS - 2017-07-31 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
sporządzanie potraw i napojów, produkcja wyrobów garmażeryjnych, obsługa sprzętu do obróbki termicznejstaż w godz. 6-14
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Płock (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
farbowanie, modelowanie, strzyżenie, balejaż, trwała, mycie włosów, sprzątanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2016-03-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków w palcówce przedszkolnej
PRZEDSZKOLE NR 43 - 2016-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Sosnowiec (śląskie)
Kucharz w barze , przygotowywanie kebaba, zapiekanki, Praca dwie zmiany 09:30 do 15:30; 14:30 do 20:30. W piątki do 22:00 .
"Sułtan Kebab" Marcin Haponik - 2016-08-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)