KUCHARZ Lipówki oferta pracy Usługi Oświatowe Agnieszka Głasek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 200 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie list zaopatrzenia,prowadzenie dokumentacji,układanie jadłospisów
Data publikacji: 2017-02-15
Lokalizacja: Lipówki (mazowieckie)
Pracodawca: Usługi Oświatowe Agnieszka Głasek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krótka 9, 08-440 Lipówki, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie list zaopatrzenia,prowadzenie dokumentacji,układanie jadłospisów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lipówki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: garwoliński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pilawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Usługi Oświatowe Agnieszka Głasek
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 27, 08-400 Garwolin, powiat: garwoliński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: garwoliński
Gmina pracodawcy: Garwolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Garwolin
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 27
Nazwisko osoby zgłaszającej: Agnieszka Głasek
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Garwolinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2017
Oferta pracy ważna do: 15.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 15.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-26 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Kontakt tel. 512 328 835
Firma Handlowo-Usługowa - Janina Bąk - Bilcza ul. Szkolna 1 26-026 Morawica - 2016-02-11 - Bilcza (świętokrzyskie)
Przyjmowanie towarów do magazynu, składanie towaru z zachowaniem przyjętego systemu identyfikacji, wydawanie towaru z magazynu, ewidencja, nadzór, planowanie, zamawianie i rozliczanie stanów magazynowych
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Jasienna (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej, azjatyckiej, dbałość o szczegóły i higienę pracy, komunikacja z prezesem chińskim
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w Restauracji.Miejsce wykonywanie pracy:Restauracja Prosta 38
Impuls Restauracja Night Club - 2016-07-06 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Umiejętności kulinarne, możliwość wprowadzenia zmiań w karcie, kuchnia z pasją
A.A. GRZONKA S.C.-DOM RETRO - 2016-01-28 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "GASTROTEX" MARIOLA PAJDOWSKA - 2016-08-22 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Pomoc w zamawianiu towarów, przygotowywaniu posiłków, obsłudze klientów, utrzymaniu porządku
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Nowodworze (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Zwierzyniec (lubelskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Grand Kapitan Medi-Spa Michał Żytki - 2016-08-31 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci. Jadłospisy dekadowe.
Przedszkole Miejskie Nr 86 - 2017-05-02 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Lublin (lubelskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie półproduktów
FENIX - 2016-12-21 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Sporządzanie posiłków
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Białobrzegi (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw wg menu oraz potraw kuchni ukraińskiej
RATUSZOWA - M. Rudno-Rudzińska sp. j. - 2017-01-13 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
P.W.EXPORT-IMPORT S.C. CASBAH S. LICHWA Z. LICHWA - 2018-02-21 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
przygotowanie pizzy
Monika Jaskowska - 2018-01-09 - Poznań (wielkopolskie)
Praca w zawodzie kucharza, na początek okres próbny (3 m-ce), docelowo praca stała
ANNA BARAŃSKA BELLEVUE - 2016-06-01 - Kraków (małopolskie)
KUCHARZ- RESTAURACJA AROMAT
GRUPA HANDLOWA MULTIBRAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-31 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie potrwa i dań względem ustalonego menu
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Łąka Prudnicka (opolskie)
pomoc przy sporządzaniu potraw, surówek, sałatek, obróbka
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Radom (mazowieckie)
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2016-02-05 - Łęknica (lubuskie)
Przygotowywanie potraw. Wybór sprzętów do przygotowania dań. Nadzór nad jakością zamówionej żywności. Dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepisów BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Spółka - 2016-07-07 - Prochowice (dolnośląskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2015-11-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)