KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w gastronomii - kuchnia wietnamska - przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw produktów.
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w gastronomii - kuchnia wietnamska - przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw produktów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.03.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, obróbka warzyw
GASTROMAR Kompleksowe Usługi Gastronomiczne - 2015-12-29 - Wrzoski (opolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
wszystkie prace związane z przygotowaniem posiłków w restauracji
kontakt przez PUP - 2019-09-09 - Dębówko (warmińsko-mazurskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, pomoc kucharzom, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
"CS NATURA TOUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ / "CS NATURA TOUR" SP. Z O.O. - 2018-03-16 - Kościelisko (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg.receptur kuchni ukraińskiej, przygotowywanie imprez okolicznościowych, dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-22 - Lublin (lubelskie)
konserwacja i obsługa sauny, solarium, konserwacja stanowisk stanowisk fryzjerskich i kosmetycznych
kontakt przez PUP - 2019-05-15 - Pelplin (pomorskie)
Prowadzenie kuchni w smażalni ryb.
Gastro-Fit - 2016-06-20 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porzadek w kuchni.
Restauracja Zakątek s.c. - 2017-06-08 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni chińskiej i azjatyckiej, utrzymywanie czstości i porządku w miejscu pracypraca na umowe na czas nieokreślony, praca jednozmianowaoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków - obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka termiczna potraw. Wydawanie posiłków. Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Odpowiedzialnośc za przygotowanie potraw zgodnie z przyjętymi standardami. Zapewnienie najwyższej jakości potraw i usług.
"DWÓR ELIZY" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-12-07 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej i włoskiej.
FRESH UP JUICE PIZZA UP KHALID KERROUF - 2016-05-05 - Gdańsk (pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia. Przygotowywanie dań w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, obróbka termiczna produktów.
Kuchnia Caritas - Wyroby Garmażeryjne - 2018-02-22 - Nysa (opolskie)
Kucharz kuchni jemeńskiej- praca w godzinach 9:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem, wydawanie posiłków, termiczna obróbka warzyw i mięs, przestrzeganie higieny pracy
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-07-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ruda Śląska (śląskie)
Przyrządzanie dań z menu ala carte oraz śniadań
VHE CRACOW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2019-08-08 - Kraków (małopolskie)
przygotowywaniu posiłków, - dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych posiłków, - porcjowanie i wydawanie posiłków, -przygotowywanie półproduktów -utrzymanie należytej czystości iporządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, praca w godz.7-15/9-17
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-04-18 - Opole (opolskie)
Zgodne ze stanowiskiem; praca w godz. 15-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 11-19; możliwość zapewnienia przez pracodawcę dojazdów
PHU EDEN Walerian Kasperski - 2016-06-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie dań tradycyjnych ( mięsne, rybne)
Wytwórnia Artykułów Szkolnych Bogusław Bobrowski, Restauracja PROSTO Z MORZA - 2018-08-02 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2018-09-10 - Wielącza (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Rzeszów (podkarpackie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU A'LA CARTE, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓW, PRZYGOTOWANIE PRZERW KAWOWYCH, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W CZĘŚCI GASTRONOMICZNEJWYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE/ŚREDNIEWYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ TECHNIK ŻYWIENIA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ OBSŁUGI PIECA KONWEKCYJNO/PAROWEGO, FILETOWANIE RYB SŁODKO-MORSKO WODNYCH, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGOWYNAGRODZENIE: 2500-3000ZŁ BRUTTOPRACA NA TRZY ZMIANY W GODZINACH 6-24PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM
FOCUS HOTELS SPÓŁKA ZO.O. - 2019-04-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, nepalskiej, tajskiej, z pieca tandoori, pierogów nepalskich.Praca w godz.: 12-20. Przewidywany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-01-15 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów, ustalanie menu, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu, codzienne prowadzenie rejestrów wykonywanych procesów technologicznych w zakładzie, przestrzeganie przepisów dot. procesów technologicznych ( zgodnie z HACCP ) mierzenie temperatury każdej potrawy podczas obróbki termicznej oraz w momencie wydania mieszkańcom, przygotowywanie prób żywnościowych, opisywanie ich i przechowywanie zgodnie z instrukcją dobrej praktyki higienicznej, wydawanie posiłków.Czynności związane z utrzymaniem porządku i czystości pomieszczeń produkcyjnych, zaplecza, magazynu podręcznego , stołówki, zmywalni naczyń kuchennych, sztani i sanitariatu dla personelu kuchni i prowadzenie rejestrów stanu sanitarno - higienicznego w tych pomieszczeniach, bieżącego mycia naczyń i sprzętu produkcyjnego oraz naczyń stołowych, zachowanie higieny osobistej oraz bieżacej czystości stanowiska pracyPraca w godzinach 6.00-14.00 oraz 12.00-20.00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W NOWOGARDZIE - 2019-09-11 - Nowogard (zachodniopomorskie)