KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-11-20
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza Pułaskiego 17, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: stawka wynagrodzenia godzinowa
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 5)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: minimum sanitarne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Fundusz Wczasów Pracowniczych sp. z o.o. Odział-Zespół Domów Wczasowych Krynica Zdrój
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 17, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: organizacja wypoczynku
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.11.2017
Oferta pracy ważna do: 14.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 20.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRACA W ZAWODZIE SAMODZIELNY KUCHARZ, SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA PRZY UŻYCIU MASZYN GASTRONOMICZNYCH,WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, BIEŻĄCE UMIEJĘTNOŚCI W ZAWODZIE KUCHARZ ORAZ SAMODZIELNA PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZAŚWIADCZENIE LEKARSKIE O ZDOLNOŚCI DO PRACY W ZAWODZIE, 10 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, godziny pracy od 6-14; 11-19, PRACODAWCA PROSI O KONTAKT PRZED SPOTKANIEM OSOBISTYM
J&B II ELITA S.C. CATERING I GASTRONOMIA - 2018-03-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
Miś Łasuch/ catering - 2016-09-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i ich wydawanie - dbałość o estetykę dań - dbanie o czystość miejsca pracy znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów, opracowywanie nowych receptur i przepisów, dbanie o racjonalne wykorzystywanie produktów.Pożądane umiejętności kulinarne, umiejętność przygotowania dużych imprez okolicznościowych (wesela, chrzciny, komunie).Praca na dwie zmiany; 7:00-15:00 i 14:00-22:00e-mail:biuro (at) staropolska.org
"TANKPOL" Spółka Jawna w Szczucinie, Restauracja "Staropolska" - 2016-05-20 - Szczucin (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
TABACZARNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-26 - Giby (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
Jerzy Wydrych Firma Handlowo Usługowa '' WYDRYCH'' - 2017-04-06 - Występa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
34 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Rzeszowie - 2016-05-12 - Rzeszów (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Bobolice (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Chorzele (mazowieckie)
gf
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, samodzielna praca na zmianie, 1/2 etatu, praca w godz. 14.00-18.00, dwa dni pracy, dwa dni wolne, praca także w wekendy
EURO TRADE AND FINANCIAL SERVICES - Marcin Pilszak. - 2017-07-26 - Bogatynia (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych w domu pomocy społecznej
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Pogórzu - 2017-09-20 - Kończyce Małe (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków w lokalu, dbsanie o czystość i porzadek na stanoiwsku pracy. Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie Kontakt z pracodawcą: telefoniczny.Oferta w sali:G
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)
Wprowadzanie karty menu dań kuchni mołdawskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie i obróbka produktów, ekspedycja potraw, dbanie o czystość kuchni, nadzór nad pracą pomocy kuchennej. Praca w godzinach 10:00-18:00
Firma Handlowo Usługowa RD-PROFESSIONAL Robert Dziedzic - 2016-10-27 - Brzesko (małopolskie)
sporządzanie potraw
DWÓR OSMOLICE - 2016-01-20 - Białki Dolne (lubelskie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Pławno (łódzkie)
sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, ocena surowców, półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Milicz (dolnośląskie)
Gotowanie - kuchnia polska (garmażerka)
Ewa Nanke Sklep mięsno - wędliniarski "PIGI" - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 7-19; okres próbny 3 miesiące
Niepubliczny Zakład Lecznictwa Uzdrowiskowego SANATORIUM TĘCZA Spółdzielnia Pracy - 2018-03-24 - Ustka (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Myślenice (małopolskie)
Ochrona mienia kontrahenta
PIAST BUSINESS SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-14 - Lubień (małopolskie)
przygotowywanie potraw,lepienie pierogów
AGP Pękala Galiński S.J - 2016-06-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
rozbiór mięsa na elementy, trybowanie mięsa, obsługa noża, tasaka, wag, maszyn na rozbiorze
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Wieszowa (śląskie)
- przygotowanie posiłków,- obieranie warzyw- gotowanie
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ PROWADZONY PRZEZ ZGR. SIÓSTR MIŁOSIERDZIA - 2017-12-27 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowanie i obróbka wstępna surowców, przygotowanie półproduktów, obróbka cieplna, wykończenie wyrobów garmażeryjnych
Wyroby Garmażeryjne produkcja-sprzedaż w Mławie - 2018-06-21 - Mława (mazowieckie)