KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Data publikacji: 2018-01-09
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Juliusza Słowackiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik)
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: sanatoryjno-wczasowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.01.2018
Oferta pracy ważna do: 09.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obróbka warzyw, owoców, mięsa, przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, samodzielne gotowanie posiłków
Centrum Ekonomii Społecznej "BONUM" w Brodnicy - 2016-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Dobra Szamka.pl Spółdzielnia Socjalna - 2018-04-10 - Płock (mazowieckie)
Это вакансия открыта и для украинских граждан. Пожалуйста, подавайте ваше резюме.Poszukuję pracowników na kuchnię do restauracji w Jarosławcu: kucharz lub/i pomoc kuchenna. Rodzaj umowy do uzgodnienia, zarobki również, zapewniam nocleg i wyżywienie.
DEX Marek Czerwiński - 2018-04-19 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Przedsiębiorstwo Usługowo - Handlowe AGRA Pacanów - 2016-06-10 - Pacanów (świętokrzyskie)
koordynowanie oraz nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem pracy kuchni, przygotowywanie dań kuchni orientalnej, znajomość kuchni tajskiej, przepisów, receptur, przypraw
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2017-12-19 - Marki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Kuczów (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zimnych, gorących, przekasek, garmażerki
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wyszkowie - 2016-09-07 - Wyszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę oraz estetykę podanych potraw, kontrolowanie jakości surowców i produktów żywnościowych oraz warunków ich przechowywania.
Food Investment S.A - 2016-01-25 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Praca w godz.: 8-16, 16-24. Proponowany okres zatrudnienia: 2 lata.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Wrocław (dolnośląskie)
pakowanie paczek, wyklejanie reklam, malowanie elementów styropianowych, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-09-27 - Kaczki Średnie (wielkopolskie)
jw
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-09-29 - Gdynia (pomorskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO GDYNIA - 2017-06-12 - Gdynia (pomorskie)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posiłków według przepisów oraz zgodnie ze sztuką kilinarną
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Nowa Sól (lubuskie)
art. 150f - Pomoc w przygotowywaniu śniadań, obróbka wstępna i rozdrabnianie warzyw, przygotowywanie produktów do obiadu, pomoc przy gotowaniu obiadów, przyrządzanie surówek i sałatek, pomoc przy wydawaniu posiłków, pobieranie produktów z magazynu, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Janów Lubelski (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW, POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z ZAŁOGĄ TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie pizzy, sałatek, napoi - obsługa klienta- obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Zambrów (podlaskie)
Praca na kuchni w dużym zespole. Praca na umowę zlecenie 16h/mc w przedzielane godz. 9-24.
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace kuchenne, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni regionu
Wejmar Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Rzucewo (pomorskie)
obsługa klienta na działach:ryby, warzywa, owoce, mięso, wędliny. Wykładanie towaru, sprawdzanie dat przydatności, ważenie, prace porządkowe.
"CARREFOUR POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-02 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Produkcja Pierogów Domowych - 2017-07-24 - Biały Dunajec (małopolskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Tumidaj (łódzkie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-01 - Kielce (świętokrzyskie)
- Sprzedaż artykułów spożywczych, alkoholu, wyrobów tytoniowych. Obsługa klienta. Obsługa kasy fiskalnej.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca na dwie zmiany: 5:30-13:30, 11:00-19:00 + niektóre soboty (według grafiku). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie NIE jest wymagane. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia. Kontakt WYŁĄCZNIE osobisty OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU w godzinach: 6:30-19:00
"ASIA" EWA ŚLIWIOK-MIETLUK - 2016-10-19 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłów przy obsłudze imprez okolicznościowych, praca w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Raszowa (opolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)