KUCHARZ Kolno oferta pracy kontakt przez OHP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 10 - 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - do艣wiadczenie w pracy jako kucharz- staz pracy min. 2 lata
Data publikacji: 2019-05-01
Lokalizacja: Kolno (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Kolno, powiat: kolne艅ski, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- do艣wiadczenie w pracy jako kucharz- staz pracy min. 2 lata
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 10 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 10-15 z艂 na godz
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kolno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kolne艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 10 - 15 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 17.05.2019
Data zako艅czenia pracy: 15.04.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: gimnazjalne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
- do艣wiadczenie w pracy jako kucharz (wymagany sta偶 - lata: 2)
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy Kolno
Adres pracodawcy:
11 Listopada 1, 18-500 Kolno, powiat: kolne艅ski, woj: podlaskie
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: kolne艅ski
Gmina pracodawcy: Kolno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kolno
Ulica pracodawcy: 11 Listopada
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy Kolno
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.04.2019
Oferta pracy wa偶na do: 16.05.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.04.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f3db80c3f797c45a314cbbc3239d03ed
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - S艂upsk (pomorskie)
Praca w zawodzie, przygotowywanie pizzy, kebab贸w, itp.
KLEPARSKIE SMAKI Sabina Bednarska - 2016-04-21 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- praca w biurze rachunkowym,- weryfikacja zgodno艣ci danych z ewidencji z dokumentacj膮 藕r贸d艂ow膮
ALO-2 SP.Z O.O - 2018-08-24 - Kobylniki (wielkopolskie)
Zgodny, praca w Grudzi膮dzu, w zak艂adzie karnym.
Ba艂tycka Instytucja Gospodarki Bud偶etowej BALTICA - 2017-03-07 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w zimnych i ciep艂ych, dobra organizacja pracy, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Znajomo艣膰 HACCP.Praca na czas okre艣lony do 33 miesi臋cyGodziny pracy 6:00 - 22:00
kontakt przez PUP - 2018-11-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, obs艂uga pieca tandoor, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, przygotowywanie list zaoopatrzeniowych, opracowywanie karty menu, obs艂uga cudzoziemc贸w - klient贸w zagranicznych w j臋zyku angielskim.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w restauracji , Nadz贸r nad przygotowywaniem posi艂k贸w
Apartamenty SM臉TEK Ryszard Wieche膰 - 2017-02-07 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w b臋d膮cych w menu restauracji
Pub Pi艂karski Pizzeria NIL Jaros艂aw Otr臋ba - 2015-11-30 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przyjmowanie i wprowadzenie zam贸wie艅 od klient贸w, fakturowanie, weryfikacja dokument贸w, obs艂uga sekretariatu- pomocSta偶 odbywa膰 si臋 b臋dzie na G贸rzyskowie
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie ze standartami restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie i dekorowanie wyrob贸w kulinarnych; utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,
BISTRO I RESTAURACJA "STODO艁A" DANUTA JANKOWIAK - 2019-03-12 - Bojanowo (wielkopolskie)
1. Przygotowanie da艅 z menu restaracji ;2. Utrzymanie czysto艣ci i porzadku naczy艅 , sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Miejsce pracy: Wroc艂aw, Rynek 23/24Kontakt z pracodawca telefoniczny. Forma zawarcia umowy: zlecenie, ok 160 godzin miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 24 godziny na dob臋. Przewidywany termin wykonania zlecenia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Lublin (lubelskie)
-przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej opartych na oryginalnych recepturach i przepisach
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANK脫W,MAREK JANK脫W - 2016-04-06 - 呕ary (lubuskie)
Kucharz
Delikatesy "VITAL" T&K Bar-Pizzeria "Magnat" Josipienko Tadeusz - 2016-04-11 - August贸w (podlaskie)
1.Przygotowanie stanowiska pracy2.Zapoznanie si臋 z kuchni膮, rozmieszczeniem produkt贸w, naczy艅, ch艂odni, poznanie organizacji pracy.3.Przygotowywanie warzyw (na sur贸wki)4.Przygotowywanie mi臋s (rozbi贸r mi臋sa)5.Nauka sma偶enia i pieczenie w piecach konwekcyjno-parowymi 6.Sma偶enie na g艂臋bokim t艂uszczu7.Nauka komponowania da艅 na talerzu8.Wydawanie potraw pod nadzorem starszego kucharza9.Praktyka w wydawaniu i dekorowaniu da艅10.Samodzielne wydawanie da艅 bezpo艣rednio klientowi11.Powtarzanie podczas sta偶u wszystkich element贸w praktycznych do wykonywania zawodu kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Babi D贸艂 (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Wojan贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw dla cateringu dietetycznego
kontakt przez PUP - 2017-12-10 - Piaseczno (mazowieckie)
PROWADZENIE POJAZDU, WYPE艁NIANIE DOKUMENT脫W PRZEWOZOWYCH, NADZ脫R NAD ZA艁ADUNKIEM, WYK艁ADANIE TOWAR脫W, ZABEZPIECZENIE TOWAR脫W
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Nowy Tomy艣l (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
BTM MALAWSKI SP脫艁KA JAWNA - 2018-06-22 - Lublin (lubelskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w , wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, dopilnowanie sprz臋tu
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w (rybnych, drobiowych), sporz膮dzanie pierog贸w, praca w godz. 12.00-20.00, tak偶e w soboty, niedziele, poniedzia艂ek wolny
UBOJNIA I PRZETW脫RSTWO MI臉SNE MARIA KASAK - 2017-11-24 - Sulik贸w (dolno艣l膮skie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obr贸bka wst臋pna.Gotowanie.Segregacja naczy艅 w zmywalni.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - S艂upca (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe STALZ艁OM Sp. z o.o. - 2018-12-13 - Kajkowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zasad 偶ywienia, zarz膮dzaniem bud偶etem na wydatki spo偶ywczze, praca w systemie dwu zmianowym 6 dni w tygodniu od 7-17 w wymiarze 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Walend贸w (mazowieckie)
Gotowanie wed艂ug zasad i receptur kuchni tajskiej. Przygotowywanie i zamawianie produkt贸w, przygotowywanie i zamawianie przypraw, przygotowywanie napoj贸w, uk艂adanie menu, wprowadzanie nowych potraw do jad艂ospisu.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na kuchni ciep艂ej, przygotowanie i wydawanie potraw tradycyjnej kuchni ukrai艅skiej. Dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, jego czysto艣膰 i funkcjonalno艣膰 wzgl臋dem wymaga艅 haccap. Tworzenie menu, dba艂o艣膰 o foodcost, kontrola zam贸wie艅 i dostaw. Sprz膮tanie stanowiska pracy i przestrzeni kuchennej oraz zmywanie. kontrola zagro偶e艅 typu haccap
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Lublin (lubelskie)