KUCHARZ Słupca oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Słupca (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Przyjmowanie towaru do kuchni.Obróbka wstępna.Gotowanie.Segregacja naczyń w zmywalni.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupca
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpoczęcia pracy: 22.03.2017
Data zakończenia pracy: 21.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
Piastów 2, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: słupecki
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupca
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Resteuracje i inne stałe placowki gastronomiczne. Hotele i podobne obiekty zakwaterowania.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 03.03.2017
Oferta pracy ważna do: 02.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2016-09-07 - Kościerzyna (pomorskie)
Wg stanowiska.
FIRMA BORZYŃSKI - ZYGMUNT BORZYŃSKI - 2018-08-09 - Wołów (dolnośląskie)
obieranie i krojenie warzyw i owoców, pakowanie produktów do opakowań, praca przy taśmie, kontrola jakości, dbanie o czystość w miejscu pracy - praca w Niemczech
Contrain Poland Sp. z o.o. - 2016-07-18 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie posiłków na wynos
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Brzegi (małopolskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2015-12-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw zimnych oraz gorącychw restauracji hotelowej, , przygotowywanie autorskiego sezonowego menuoptymalizacja food-cost listy zakupów
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Prace wykończeniowe, murarskie, tynkarskie, zabudowa płyt kartonowo - gipsowych. Praca na terenie Polski i krajów UE w zależności od pozyskanych kontraktów
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie przepisów BHP i ppoż,wykonywanie poleceń pracodawcy, wydawanie posiłków, zmywanie naczyń, układanie jadłospisu, dbanie o czystość na stanowisku pracy
NIEPUBLICZNE PRZEDSZKOLE "JEDYNECZKA" JOLANTA MROZIK - 2018-02-07 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie dań z karty (a'la carte) i innych dań w ramach usług i imprez okolicznościowych, utrzymywanie standardów, umiejętność pracy pod presją czasu, racjonalne zarządzanie składnikami, utrzymanie miejsca pracy w idealnym porządku.
CHARDONNAY BISTRO Z WINOTEKĄ MARZENA MOCH - 2016-11-28 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2017-10-10 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie potraw, mięs, zup, sałat, utrzymanie czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Młyny (podkarpackie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn, urządzeń gastronomicznych.
PHU MAX Dworek nad Drawą - 2017-11-24 - Stefanowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiadów dla uczniów szkoły. Praca od pon-pt w godzinach 7-15.
Zespół Szkół Nr 2 Specjalnych - 2016-09-21 - Mikołów (śląskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w restauracji "Kebab King", samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 02.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2017-03-22 - Siedlce (mazowieckie)
zaopatrzenie, zamawianie towaru w języku ukraińskim, kontrola nad towarem, kontakt z kontrahentami i dostawcami z Ukrainy
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Kotorydz (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Budowlano-Usługowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Praca w zakresie bieżącej obsługi gości, przygotowywanie dań, obsługi gości indywidualnych i grupowych w zakresie przygotowywania potraw. Znajomość i bieżąca praca na zasadach HACCP. Dbanie o porządek na terenie obiektu, restauracji i hotelu
Marta Skobierska-Brzeżańska, Złoty Las - 2017-03-31 - Złoty Las (dolnośląskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2016-05-16 - Gryfice (zachodniopomorskie)
NADZÓR NAD ZAŁADUNKIEM I ROZŁADUNKIEM, PROWADZENIE POJAZDU NA TERENIE KRAJÓW UNII EUROPEJSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ŚWIADECTWO KWALIFIKACJI, PRAWO JAZDY KAT. CE, UPRAWNIENIA ADR, ORZECZENIE LEKARSKIE I PSYCHOLOGICZNE, KOMUNIKATYWNA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, NIEMIECKIEGO; 2520ZŁ
KONIG FREIGHT LOGISTICS SP. Z O.O. - 2016-07-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z wymogami
ŚLĘŻAŃSKI MŁYN Zagroda Turystyczna - 2015-12-21 - Szczepanów (dolnośląskie)
prasowanie elementów odzieży
Zakład Przemysłu Odzieżowego "CORA-TEX" S.A. w Krasnymstawie - 2016-09-20 - Krasnystaw (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharz, przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje).
MINI BAR ŻUKOWO ELŻBIETA SARACH - 2016-11-21 - Chmielno (pomorskie)
Produkcja wyrobów mącznych typu pierogi, kluski śląskie itd
B&M Szpendowscy s.c. - 2016-06-14 - Sieradz (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)
praca w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-11-08 - Pruszcz Gdański (pomorskie)