KUCHARZ Kętrzyn oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IR-MAR s.c.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-05
Lokalizacja: Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IR-MAR s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ogrodowa 11, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kętrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane wykształcenie zawodowe, doświadczenie w charakterze kucharza, książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe IR-MAR s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Adres pracodawcy:
Ogrodowa 11, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
zgłoszenia do pracodawcy po kontakcie telefonicznym 501 263 196
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia do pracodawcy po kontakcie telefonicznym
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: kętrzyński
Gmina pracodawcy: Kętrzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kętrzyn
Adres strony pracodawcy: www.finezja.info.pl
Ulica pracodawcy: Ogrodowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.05.2016
Oferta pracy ważna do: 04.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej, przygotowywanie potraw zgodnie z zasadami dobrej praktyki higienicznej, wykonywanie obowiązków zgodne z BHP. Praca na pełny etat, 3/4 dni w ciągu tygodnia w godzinach 10-22.
De Silwa Haus S.A. - 2016-06-24 - Pruszków (mazowieckie)
Utrzymywanie w należytej czystości przydzielonych do sprzątania pomieszczeń, najbliższego otoczenia przed wejściem do budynków oraz pomieszczenia do przechowywania urządzeń i środków przeznaczonych do sprzątania. Właściwe i oszczędne używanie powierzonego sprzętu i środków potrzebnych do utrzymania czystości. Zgłaszanie przełożonemu zauważonych awarii, uszkodzeń w urządzeniach i pomieszczeniach. Współpraca z drugim pracownikiem sprzątającym, a także z użytkownikami pomieszczeń poprzez natychmiastowe reagowanie na bieżące potrzeby przez nich zgłoszone. 3 miesiące okres próbny; godziny pracy: 6.00- 22.00
LEANN STAŃCZYK S.A. - 2017-10-24 - Słupsk (pomorskie)
gotowanie potraw
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2016-11-04 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczno Rybackie Zdzisław Ćwieczkowski - 2018-07-19 - Lubasz (wielkopolskie)
wg załacznika
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- przyrządzanie posiłków dla gości hotelowych
CORUM Sp. z o.o. - 2018-11-27 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
AmRest Sp z o.o. - 2016-07-26 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie dan obiadowych, garmażeryjnych
Spółdzielnia Socjalna "Bon Appetit" - 2018-03-21 - Stare Oborzyska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków , dbanie o czystość i porządek na kuchni. Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe - kierunkowe, wymagany 1 rok doświadczenia, ks. sanepidowska. Praca na 1 zmiane w godz: 8-16
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA GASTRO Paweł Niedźwiedź - 2016-11-18 - Mysłowice (śląskie)
- gotowanie potraw, porcjowanie wg. zamówień, serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, surówek, dań na ciepło; dbanie o porządekna stanowiskupracy i przestrzeganie zasad higieny pracy
Aszlin Sp. z o.o. Władysławowo - 2017-04-21 - Władysławowo (mazowieckie)
obsługa klienta w sklepie Żabka (1 osoba przy ul. Polnej 2A, a druga przy ul. Traugutta 2A), dla 1 osoby praca na 1/2 etatu (wynagrodzenie: 1000,00 zł brutto)
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "ŻABKA" BEATA NOWAK - 2017-09-04 - Lubin (dolnośląskie)
nauka i prowadzenie zespołu tanecznego , tworzenie choreografii
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Rzeszów (podkarpackie)
prace budowlane
SZUBERT PAWEŁ BUDPAK - 2016-08-31 - Stargard (zachodniopomorskie)
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-07-29 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna) - 2016-05-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARTEL" Gracjan Mazgaj - 2016-04-21 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w barze; praca sezonowa: 15.06.2017-15.09.2017 r.
BOROWINKA Elżbieta Kulka - 2017-03-06 - Przewłoka (pomorskie)
Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Pasta e Basta, zakres obowiązków: gotowanie, przygotowanie pizzy.
ZUBKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-30 - Oleśnica (dolnośląskie)
Świadczenie usług żywieniowych, przygotowywanie zamówionych dań i posiłków
Zakład Aktywności Zawodowej SOWA w Lipniaku - 2017-06-02 - Lipniak (podlaskie)
aktywne pozyskiwanie nowych klientów B2B ( klient biznesowy ), utrzymywnaie dobrych relacji z obecnymi klientami firmy, realizacja indywidualnych planów sprzedażowych
T-Mont Jerzy Grabski i Wspólnicy sp.j. - 2016-04-28 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej, egipskiej - samosy, kulfi, biryani, itp.;- przygotowywanie sosów i napojów;- j. angielski niezbędny do komunikacji z przełożonymi.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, negocjacje z kontrahentami z Wietnamu.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Grójec (mazowieckie)
obsługa klienta, przygotowywanie potraw kuchni bliskiego wschodu, dowóz zaopatrzenia
NILUFAR Magdalena Paszke - 2017-10-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
obróbka cieplna i przygotowanie potrwa; przygotowanie produktów do przetworzenia; pomoc w pracach kucharza; dbałość o porządek na stanowisku pracy;
E.J.P. Hotele Sp. z.o.o. S.k. ZPCH - 2017-03-24 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przsygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-04-07 - Chojnice (pomorskie)