KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
Data publikacji: 2016-05-11
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna)
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zygmuntowska Karczma /Solna, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie posiłków gorących, zimnych, obsługa imprez okolicznościowych wesel, pikników, cateringów
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
B.M.G. Rydwańscy ZAJAZD "TARCZA" - Bronisław Rydwański, Maria Rydwańska, Grzegorz Rydwański Sp. j. (Karczma Solna)
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Katedralna 46/48, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 46
Nazwisko osoby zgłaszającej: Grzegor Rydwański
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.05.2016
Data dodania oferty pracy: 11.05.2016
Oferta pracy ważna do: 09.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 10.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"GOŚCINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA AĆIMOVIĆ - 2016-12-07 - Szamotuły (wielkopolskie)
Prace wykończenoiwe, bloki, biurowce itp.
RENOVA SP. Z O.O. - 2016-08-03 - Szwecja (Szwecja)
pomoc kuchenna, obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-09-18 - Częstochowa (śląskie)
ZGODNIE Z ZAWODEM
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw pochodzących z różnych stron świata, jak również dań dostosowanych do indywidualnych okoliczności i wymagań klientów- podanie ich w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie- dbanie o wybór składników najlepszej jakości- właściwe przechowywanie produktów, - dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych
Landgasthof zum Altwirt - 2018-05-18 - Austria (Austria)
naprawa samochodów osobowych
AUTOSERWIS Beszczyński - 2016-03-15 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych; doświadczenie w gastronomii; godz.pracy do uzgodnienia - pon.-wtorek - wolne
RESTAURACJA "HARCÓWKA" GÓRA ŚW. ANNY - 2016-02-12 - Góra Świętej Anny (opolskie)
pst
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Radomsko (łódzkie)
KUCHARZ (WILLA WILUSZÓWKA)-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,BIAŁORUSKIEJ,GRUZIŃSKIEJ, LITEWSKIEJ,ROSYJSKIEJ
RENATA NAGAWIECKA ZARZĄD I ADMINISTRACJA NIERUCHOMOŚCI - 2018-02-07 - Dębica (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowaniu posiłków z karty dań
J.P. Matras s.c. Młynne 240/3 - 2016-01-05 - Młynne (małopolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w/g karty menu i wydawanie dla klientów, obsługa cateringów i przyjęć. Okres próbny umowa zlecenie, kolejan umowa o pracę. Praca w systemie co drugi dzień. Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bożena Julia Polak-Stojanowa ZAŚCIANEK POLSKI - 2015-12-03 - Siedlce (mazowieckie)
pomoc nauczycielowi w czynnościach opiekuńczo-wychowawczych
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Piotrowice (lubelskie)
praca jako kucharz
"QLT RESTAURANT & BAR" Sp. z o.o. - 2018-06-15 - Poznań (wielkopolskie)
oBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCÓW (RĘCZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbiór mięsaróżnych zwierzątwykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw, warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnychi przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrbów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie się narzędziami , maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu [otraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet;- przygotowywane potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;- utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczyń oraz sprzętu kuchennego), a takze porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepisó bhp i ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Sierakowice (pomorskie)
ORGANIZACJA PRACY W ZESPOLE, USTALANIE TECHNOLOGII WYKOŃCZENIA; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ODZIEŻOWE LUB ZASADNICZE ODZIEŻOWE, SZYCIE NA MASZYNACH, UMIEJĘTNOŚĆ ORGANIZACJI PRACY ZESPOŁU, 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU BRYGADZISTKI;WYNAGRODZENIE: 3000ZŁ AKORD ZESPOŁOWY; KONTAKT Z PRACODAWCĄ: OSOBISTY, TEL 509396060 LUB C.V NA E-MAIL:ROMA-MODE (at) WP.PL
ROMA MODE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-07-01 - Starowa Góra (łódzkie)
sporządzanie posiłków dla ok. 50 osób
Dom Wczasowy "Victoria", Restauracja "Victoria" Ewa Zamiara - 2016-03-30 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DAŃ Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUPÓW, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZARZĄDZENIE KUCHNIĄ I ZAMÓWIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
USŁUGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków na przyjęcia gastronomiczne, obsługa bufetu śniadaniowego, utrzymanie czystości na kuchni i podlegających mu obszarów
Cieśla Jarosław Beans Polska - 2018-05-15 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw z półproduktów; przyjmowanie i wydawanie zamówień; obsługa kasy fiskalnej
Mini-gastronomia P. Kokoszanek - 2016-03-14 - Lubosz (wielkopolskie)
wg zawodu
Dorota Abramowicz - 2015-11-25 - Żary (lubuskie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca od pon. do pt. w godzinach 12:00-16:00.
VINOLOVA S.C. Anna Kowalczyk Edward Malon - 2016-09-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
Gotowanie potraw tureckich, dbanie o porządek w miejscu pracy
FIRMA USŁUGOW0-HANDLOWA "AMIR" ABED TAKOUCHET - 2017-01-10 - Sochaczew (mazowieckie)
przyjmowanie, wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Wrząca Wielka (wielkopolskie)
Wg stanowiska. Więcej informacji pod numerem 609 878 868.
KARCZMA CYSTERSKA - Kowal Mirosława Firma Handlowo-Gastronomiczna - 2017-03-23 - Lubiąż (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-08-10 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w barze w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym Oaza w Strzyżowie (wyciąg narciarski)
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2015-12-08 - Strzyżów (podkarpackie)