KUCHARZ Kamińsk oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla Mieszkańców zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakośći smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
Data publikacji: 2015-12-17
Lokalizacja: Kamińsk (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kamińsk, powiat: bartoszycki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla Mieszkańców zgodnie z jadłospisem, dbanie o najwyższą jakośći smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie w należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamińsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bartoszycki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dyspozycyjność, wysoka kultura osobista
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bartoszycach
Adres pracodawcy:
Grota Roweckiego 1, 11-200 Bartoszyce, powiat: bartoszycki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: bartoszycki
Gmina pracodawcy: Bartoszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bartoszyce
Ulica pracodawcy: Grota Roweckiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bartoszycach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.12.2015
Oferta pracy ważna do: 24.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 17.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 17.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem; umowa na rok, docelowo umowa o pracę na czas nieokreślony
HOTEL USTKA ABM TOURISTIC Sp. zo.o. - 2017-12-29 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Złotoryja (dolnośląskie)
Obsługa wytłaczarki do produkcji folii. Praca dwuzmianowa w godz. 6.00-22.00 od poniedziałku do piątku w Wilkowicach.
DIW-PLAST PRZETWÓRSTWO TWORZYW SZTUCZNYCH, PRODUKCJA FOLII - KOMENDARCZYK WOJCIECH - 2017-02-28 - Wilkowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Konferencji i Rekreacji Akwawit Sp. z o.o. - 2017-07-03 - Leszno (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Warszawa (mazowieckie)
praca przy lini produkcyjnej ,praca na wózkuwidłowym,przewożenie pelnych butli,odwożenie pustych
Leasing Team Sp.z.o.o. - 2017-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wielka Słońca (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Serock (mazowieckie)
dekorowanie,zapoznanie się z techniką podawania dań głównych,przystawek,deserów, wydawanie potraw,obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygiełzów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z karty dań
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "MAYK'S" Michał Malec Akademia Promocji Jakości - 2016-04-07 - Zamość (lubelskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Gdynia (pomorskie)
Zgodnie z umową.Praca na terenie kraju.
HANDEL I USŁUGI TRANSPORTOWE Wiesław Milczanowski - 2016-05-06 - Ostrów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków,pomoc w kuchni
Zajazd w Białej Karina Furman,Jacek Heinrich Sp.J - 2018-06-05 - Biała Wieś (wielkopolskie)
gotowanie, sporządzanie potraw, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Kąkolewnica Północna (lubelskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Skomielna Biała (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości indywidualnych i grupowych
Związek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2017-08-29 - Augustów (podlaskie)
Prowadzenie dokumentacji lekarskiej.Obsługa komputeraPomoc lekarzowi w pracy przy zwierzętach.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Słupca (wielkopolskie)
przygotowywanie dań glównych
CATERING GROUP Centrum-Południe Spółka Cywilna MIROSŁAW DREWNIAK, WALDEMAR HOŁÓWKA & MARCIN STAŃCZYK - 2016-05-25 - Kamieńsk (łódzkie)
planowanie, przygotowywanie organizacyjne i przeprowadzanie przeglądów technicznych budynków pod kątem potrzeb remontowych i komernacyjnych, stały nadzór nad pracami powierzonymi wykonawcom zewnętrznym, przygotowywanie kosztorysów inwestorskich i wycen dokumentacji technicznej na potrzeby przetargów prac remontowych i komernacyjnych, odbiór dokumentacji powykonawczej, przygotowywanie sprawozdań, podejmowanie działań w przypadkach awarii, przygotowywanie postępowań przetargowych. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku w godzinach :poniedziałek 8-18; wtorek-czwartek 8-16; piątek 8-14. CV można przesyłać poprzez e-mail , pocztą na adres Spółdzielni lub składać osobiście. Umowa na czas próbny z możliwością ewentualnego przedłużenia.
SPÓŁDZIELNIA MIESZKANIOWA W PIASTOWIE - 2017-11-28 - Piastów (mazowieckie)
- Przygotowywanie i wydawanie posiłków kuchni polskiej uczniom szkoły w żywieniu zbiorowym.- Wynagrodzenie: 1750 zł/brutto zgodnie z regulaminem wynagradzania ZSO nr 7 w kategorii zaszeregowania V. Praca na umowę o pracę na czas określony na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:30-15:30. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-254-03-71) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Wincentego Witosa 23, 40-832 Katowice) lub e-mail: sekretariat (at) zso7.katowice.pl
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie surowców do obróbki cieplnej,kontrolowanie jakości i przydatności kulinarnej surowców,przygotowanie potraw i deserów na przyjęcia okolicznościowe,przestrzeganie norm wagi,przygotowanie i obsługa cateringu,gastronomiczny rozbiór mięsa,zabezpoeczanie surowców,półproduktów i wyrobów gotowych przed zapsuciem
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Karczma Łabędź Wojenkowski Łukasz - 2016-05-10 - Nowa Wieś (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie gorących posiłków kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
wykształcenie zawodowe; umiejętności gotowania tradycyjnych potraw kuchni azjatyckiej; uprawnienia aktualna książeczka Sanepidu; doświadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: przygotowanie dań dostępnych w menu restauracji z powierzonych produktów, przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej, odczytywanie oryginalnych receptur i nazw oryginalnych przepisów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej i orientalnej według orginalnych receptur
FW "GANGES" Sp.Jawna Mohammed Omar Faruque, Katarzyna Pietras Faruque - 2015-12-08 - Sosnowiec (śląskie)