KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski

Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽483 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-07-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bruzdowa, 02-991 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽483 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽483 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zawodowe, kierunek; gastronomia, 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego, obowi膮zki: przygotowywanie, planowanie posi艂k贸w dla kadry pedagogicznej oraz dzieci, mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia, praca jednozmianowa w godz. 9-17.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: Przedszkole Ala ma kota Konrad Sadowski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
02-991 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.07.2017
Oferta pracy wa偶na do: 07.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.07.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
Karczma M艂yn S.R.O Sp. z o.o. - 2018-04-10 - Kluszkowce (ma艂opolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Kozienice (mazowieckie)
- przygotowanie potraw - dbanie o bobr膮 jako艣膰 potraw- wydawanie posi艂k贸w
HOTEL OPERATOR Pawe艂 Wieczorek - 2018-08-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w. Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-ce. Zmiany w zakresie 09.00 - 24.00.
MOLINO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-02-10 - Pi艂a (wielkopolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Wymagana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, wykszt. zawodowe/艣rednie, do艣wiadczenie mile widziane.MIEJCE WYKONYWANIA PRACY: PIEROGARNIA "NIEBO W G臉BIE" - ul. D艂uga 12, Racib贸rz
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2018-02-08 - Racib贸rz (艣l膮skie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
oferta sta偶u do 30 roku 偶ycia: prace pomocnicze w kuchni, przygotowywanie kanapek, pieczenie ciast,pakowanie gotowych potraw obiadowych, obs艂uga maszyn pakuj膮cych, wydawanie przygotowanych potraw ...
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - D艂uga Ko艣cielna (mazowieckie)
Brak danych
Chopin Airport Development sp. z o.o. - 2017-03-29 - Jurata (pomorskie)
-samodzielna produkcja i p贸艂produkcja-nadz贸r nad osobami podlegaj膮cymi-nadz贸r i planowanie dostaw-kontrola jako艣ci i formy wydawania posi艂k贸w-znajomo艣膰 HACCP
GRONO S.C. MARIA GOSK, ANTONI W臉SIERSKI, ALEKSANDRA W臉SIERSKA OBER呕A CZTERY PORY - 2017-08-24 - Borcz (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE ANITA 艢MIGIELSKA - 2016-10-19 - Obrzycko (wielkopolskie)
przygotowanie da艅 kuchni bia艂oruskiej, rosyjskiej, tworzenie menu restauracji,
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Bia艂ystok (podlaskie)
jw
Trans System Artur Wasiuk/ Hotel Stawisko - 2016-08-05 - Klaudyn Pierwszy (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Samodzielna praca, praca co drugi dzie艅 w godzinach 10.00-22.00, 10.00-23.00
STANIS艁AW KULI艢 KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2016-04-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; do艣wiadczenie zawodowe; dyspozycyjno艣膰; ksi膮偶eczka sanepidu; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw, przyj臋膰; praca tak偶e w weekendy; zmianowo艣膰 do uzgodnienia; miejsce pracy: Dom Przyj臋膰 Gliwice Brzezinka;
FHU "EMILIA" ZYGMUNT DZIURDZIA - 2018-04-19 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji. Dbanie o 艂ad, porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni. Rozliczanie si臋 z towaru pobranego z magazynu i przyrz膮dzanie posi艂k贸w.
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2017-03-02 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w: 艣niadania, kolacje, obiady, kuchnia ciep艂a, kuchnia zimna, porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
obs艂uga maszyn CNC,
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Tychy (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Warszawa (mazowieckie)
Zapewnienie wsparcia in偶ynieryjnego dla bie偶膮cej produkcji w obszarze ci膮g艂ego doskonalenia procesu produkcyjnego oraz doboru i dost臋pno艣ci w艂a艣ciwych narz臋dzi, przyrz膮d贸w i wyposa偶enia. Przygotowanie, koordynacja i techniczny nadz贸r nad uruchomieniem produkcji nowych wyrob贸w i produkcj膮 seryjn膮. Nadz贸r nad opracowywaniem, wdra偶aniem i usprawnianiem proces贸w produkcji oraz wprowadzanie rozwi膮za艅 technicznych maj膮cych na celu popraw臋 jako艣ci i wydajno艣ci. Wsp贸艂praca i uzgodnienia projektowe z klientami w sprawach technicznych. Wprowadzanie zmian konstrukcyjnych w wyrobach. Kompleksowe tworzenie dokumentacji technicznej dla projektowanych wyrob贸w oraz nadz贸r nad przep艂ywem dokumentacji produkcyjnej. Obs艂uga klient贸w europejskich.
ADR POLSKA SP脫艁KA AKCYJNA - 2017-03-10 - Zag贸rz (podkarpackie)
j.w.
"BALDIK" Jolanta Barwicka (Restauracja TU I TAM), - wsp贸lnik s.c. ORR "MAGNOLIA" - 2016-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw, ciast, napoj贸w kuchni azjatyckiej, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o ci膮g艂o艣膰 zapotrzebowania
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tychnowy (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, WYB脫R SPRZ臉TU I NARZ臉DZI DO PRZYGOTOWANIA I SERWOWANIA POTRAW, KIEROWANIE PRAC膭 POMOCNIK脫W KUCHARZA, DBANIE O ESTETYK臉 PODAWANYCH POTRAW, NADZ脫R NAD JAKO艢CI膭 PRODUKT脫W SPO呕YWCZYCH, PILNOWANIE PORZ膭DKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY W KUCHNI, DBANIE O SPRZ臉T IN NARZ臉DZIA U呕YWANE W KUCHNI
RESTAURACJA DIAMENT - 2017-02-07 - Uherce Mineralne (podkarpackie)
wg programu stazu. Sta偶 unijny PO WER
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - 艁ask (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy spe艂niaj膮cej kryteria w ramach Dzia艂ania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00 15.00 - 23.00- zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci : ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie termin贸w przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,- zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obr贸bka wst臋pna artyku艂贸w spo偶ywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie proces贸w technologicznych,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u Organizatora tj. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Szycie odzie偶y sk贸rzanej.
Zak艂ad Ku艣niersko-Krawiecki ELEGANCJA Chaci艅ska Krystyna - 2016-10-06 - Siedlce (mazowieckie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykszta艂cenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie oraz ksi膮偶eczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Kosz臋cin - 2016-03-23 - Kosz臋cin (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Andrzej Koz艂owski-galeria-restauracja-szko艂a - 2018-10-23 - Kazimierz Dolny (lubelskie)