KUCHARZ Hucisko oferta pracy PRO-IT - Goszty艂a Ireneusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽800 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie ciast, napoj贸w, potraw, obr贸ka surowc贸w i p贸艂produkt贸w - miejsce pracy Gospodarstwo Agroturystyczne " Ma艂e Dolomity" Hucisko gmina W艂odowice
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Hucisko (艣l膮skie)
Pracodawca: PRO-IT - Goszty艂a Ireneusz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:42-421 Hucisko, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie ciast, napoj贸w, potraw, obr贸ka surowc贸w i p贸艂produkt贸w - miejsce pracy Gospodarstwo Agroturystyczne " Ma艂e Dolomity" Hucisko gmina W艂odowice
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽800 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Hucisko
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zawiercia艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: W艂odowice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽800 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Ksi膮偶eczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, 2 lata do艣wiadczenia w gastronomii, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: PRO-IT - Goszty艂a Ireneusz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
42-421 Hucisko, powiat: zawiercia艅ski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
na rozmow臋 z pracodawc膮 prosz臋 umawia膰 si臋 telefonicznie pod nr 602 110 154
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: zawiercia艅ski
Gmina pracodawcy: W艂odowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Hucisko
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
Restauracja Hotel "KOT" Hanna Gadomska - 2017-07-12 - Siestrze艅 (mazowieckie)
Wykszta艂cenie min. zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku; minimum sanitarne; sprzeda偶 wyrob贸w w艂asnych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowo Us艂ugowa Katarzyna Motas-Stabry艂a - 2017-12-12 - 艁ukowe (podkarpackie)
KUCHARZ
Firma Handlowo-Us艂ugowa Beata Kwiatek, Grzegorz Kapustka s.c. Stacja Paliw - 2017-08-31 - Bre艅 (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Bagienice (mazowieckie)
- przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶, obs艂uga klienta
Andrzej Ma艂ecki FIRMA HANDLOWA - 2017-01-05 - Katowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; przewidywany okres zatrudnienia: od 3 miesi臋cy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
ROYAL-BALTIC M.W. BURZY艃SCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-01-09 - Ustka (pomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
PIEKARSKI Piekarski Karol - 2016-05-18 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie posi艂k贸w, organizacja przyj臋膰 okoliczno艣ciowych.
PPHU GO艢CINIEC Piotr Biernacki w J臋drzejowie - 2016-06-09 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 10-18 w Ko艂obrzegu. Praca r贸wniez w weekendy.
Firma Us艂ugowo - Handlowa ROMA (Sma偶alnia MOLA) - 2015-12-30 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie -posi艂k贸w kuchni tradycyjnej pakista艅skiej,obs艂uga klienta
KEBAB HABIBA MUHAMMAD FAROOQ SARWAR - 2016-02-18 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
oferta sta偶u dla os贸b, kt贸re uko艅czy艂y 30 rok 偶ycia, zarejestrowane 12 miesi臋cy: obs艂uga urz膮dze艅 pralniczych
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Otwock (mazowieckie)
obs艂uga klient贸w parkingu, praca na p贸艂 etatu lub umowa zlecenie w godz. 9 - 16
Wiewi贸ra Henryk Sklep 5-10-15 - 2015-12-10 - Wadowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
FRANKOR Marcin Bilski - 2016-10-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Pomoc kuchenna
SONIA Sonia Majewska - 2017-04-07 - Gosty艅 (wielkopolskie)
sprz膮tanie pokoi zgodnie ze standardami hotelu, odkurzanie pokoi oraz korytarzy, mycie pod艂贸g, uzupe艂nianie artyku艂贸w reklamowych
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Mory (mazowieckie)
praca w restauracji
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWE " MIREX " MIROS艁AW KU殴NIECKI - 2016-07-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
wed艂ug stanowiska (dania fast food)
TULGAR MA艁GORZATA "ANTALYA" - 2016-01-07 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-03-01 - Wardzyn (艂贸dzkie)
przygotowywanie kuchni ukrai艅skiej i Fusion, nowoczesnych ods艂on da艅, kuchni molekularnej, potraw ciep艂ych
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Maka膰 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowa艅 - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
-obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t;- wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w mi臋snych , dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych,-po艂ugiwanie si臋 tymi narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych uz膮dze艅, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, -uk艂adanie i zarz膮dzanie bufetem szwedzkim
GERVITA SERVICE Sp. z o.o. - 2017-10-31 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Warszawa (mazowieckie)
wyksz. zawodowe, wymagane uprawnienia na obs艂ug臋 w贸zka wid艂owego, mile widziane uprawnienia na obs艂ug臋 suwnicy i traktorapraca na magazynie (obs艂uga produkcji wg. wytycznych prze艂o偶onego3 zmianywynagrodzenie: 16 z艂 brutto
Trasko-Stal Sp. z o.o. - 2017-08-04 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie podstawowe; do艣wiadczenie zawodowe; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice-So艣nica
RESTAURACJA DOMEK SMAK脫W Dariusz Jask贸lski - 2018-03-27 - Gliwice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)