KUCHARZ Głobino oferta pracy MIRKO Spółka z o.o.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: m. in. przygotowywanie sosów, sałatek, prób gastronomicznych; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
Data publikacji: 2017-01-26
Lokalizacja: Głobino (pomorskie)
Pracodawca: MIRKO Spółka z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:76-200 Głobino 73, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
m. in. przygotowywanie sosów, sałatek, prób gastronomicznych; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-12
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głobino
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Kucharz ze specjalnością sporządzania potraw z ryb morskich
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: MIRKO Spółka z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
76-200 Głobino 73, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Godziny : 10-12
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Głobino
Numer budynku pracodawcy: 73
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie oraz estetyczne ich podawanie,zabezpieczanie produktów żywnościowych, utrzymanie w czystości urządzeń oraz pomieszczeń
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Turów (śląskie)
sprzadzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet (korzystanie z przepisów kulinarnych innych państw), przygotowywanie menu w przypadku spotkań biznesowych z klientami obcojęzycznymi
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Biała Podlaska (lubelskie)
Zapoznanie się z regułami i zasadami firmy i przepisami BHP; przygotowanie i przechowywanie produktów żywnościowych; utrzymanie czystości na stanowisku pracy; obróbka wstępna i termiczna surowców; przygotowanie potraw w oparciu o receptury; wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
szycie kontenerów elastycznych typu BIG-BAG
P.P.H.U. BIG - POL - 2016-08-30 - Piława Górna (dolnośląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Zawiercie (śląskie)
zarządzanie finansami spółki (odpowiedzialność za finanse, księgowość i controlling), współtworzenie i realizacja strategii finansowej spółki, planowanie i nadzór nad realizacją krótko i długoterminowych planów finansowych firmy, planowanie budżetu, kontrola jego realizacji, analiza odchyleń, wspieranie kadry zarządzającej w kluczowych decyzjach biznesowych, współpraca przy optymalizacji finansów spółki, odpowiedzialność za sprawozdawczość finansową firmy oraz raportowanie
CREO-BUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-03 - Lubin (dolnośląskie)
Prace przy układaniu kostki brukowej.
Firma Usługowo-Handlowa ,,ADBRUK" Adrian Janicki - 2016-12-12 - Marszałki (wielkopolskie)
-
HENRYK GMYREK - 2016-02-03 - Niechorze (zachodniopomorskie)
- prowadzenie nadzoru technicznego nad zasobem mieszkaniowym - wykonywanie przeglądów technicznych - dokonywanie czynności związanych z przyjmowaniem/zdawaniem lokali w tym ocena stanu technicznego, ustalenie stopnia zużycia wyposażenia, sporządzanie protokołów i zakresów prac remontowych - sporządzanie przedmiarów i kosztorysów przy wykorzystaniu programu NORMA PRO - zbieranie ofert na roboty budowlane i usługi niezbędne do właściwego funkcjonowania nieruchomości oraz przygotowywanie projektów umów w powyższym zakresie - nadzorowanie, kontrolowanie, odbiory prac remontowych i realizowanych usług niezbędnych do właściwego funkcjonowania nieruchomości - prowadzenie i przechowywanie dokumentacji w tym książki obiektu budowlanego - przygotowywanie dokumentacji technicznej w ramach procedur zamówień publicznych
AMW TOWARZYSTWO BUDOWNICTWA SPOŁECZNEGO "KWATERA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-27 - Gdynia (pomorskie)
Praca w Restauracji Montanaro 47-330 Zdzieszowiceul. B. Chrobrego 10
Marek Ociepa Restauracja Aleksandra - 2018-02-28 - Zdzieszowice (opolskie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Bar Samoobsługowy"Jędrek" B. i M. Zaskowscy s.c. - 2018-06-01 - Augustów (podlaskie)
Stylizacja rzęs/ paznokci, makijaż okolicznościowy, drobne zabiegi na twarz.
Studio Urody Vogue Monika Żulewska - 2016-04-08 - Szprotawa (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW DP DAŃ RAW, PROCES TWORZENIA I ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POSIŁKÓW WEDŁUG KUCHNI RAW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
pastowanie usuwanie zanieczyszczeń, zakładanie sznurówek, przyklejanie ozdób
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Mława (mazowieckie)
"Gotowanie oobiadów, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków".
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Bądkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych w formie cateringu zgodnie z menu
F.H.U. MIAMI Wiesław Głuś - 2017-07-12 - Dobczyce (małopolskie)
sporządzanie potraw kuchni indyjskiej i pakistańskiej, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy i obsługa klienta, konunikowanie się językami angielskim i urdu z pracownikami załogi
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Chełm (lubelskie)
mile widziane doświadczenie w zawodzie, koniecznie znajomość j. niemieckiego lub j. angielskiego
Usługi Transportowe GRZEGORZ SROKA - 2015-12-01 - Lubichowo (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw- Przestrzeganie HACCP- Kontakt: telefon 604-494-324; mail: HR.FMS.PL (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z zawodem
Sklep Spożywczo-Przemysłowy Marianna Dudkowska - 2016-11-29 - Warpuny (warmińsko-mazurskie)
-praca na kuchni, przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej
SZUMIELEWICZ ARTUR RESTAURACJA "ARAMIS" - 2018-06-07 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
POferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie sushi
SHARINGAN WOJCIECH ZAKRZEWSKI - 2018-02-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-04-21 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBSŁUGA GOŚCI KORZYSTAJĄCYCH ZE ŚNIADAŃ, PRZYGOTOWYWANIE ZAMÓWIEŃ, PIECZENIE PIECZYWA ORAZ CIAST.
APK CATERING PAWEŁ BEREŚ - 2017-11-22 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Prace związane z obsługą linii produkcyjnej
Destylarnia Sobieski S.A. - 2016-09-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-10-20 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)