KUCHARZ Gda艅sk oferta pracy Andoria Beata Kopras

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 15 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-08-01
Lokalizacja: Gda艅sk (pomorskie)
Pracodawca: Andoria Beata Kopras
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Targ Rybny 1, 80-838 Gda艅sk, powiat: m. Gda艅sk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 13 - 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
[Inna umowa] : UMOWA ZLECENIEoko艂o 40 godzin tygodniwo
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gda艅sk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gda艅sk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 15 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.08.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe, minimum 5 lat do艣wiadczenia zawodowego, aktualne badania sanepidowskie, dok艂adno艣膰, dobra znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego. Miejsce pracy: Gda艅sk. Kontakt e-mail: biuro.andoria (at) gmail.com
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Andoria Beata Kopras
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Adres pracodawcy:
POCZTOWA 4/31, 89-100 Nak艂o nad Noteci膮, powiat: nakielski, woj: kujawsko-pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: nakielski
Gmina pracodawcy: Nak艂o nad Noteci膮
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nak艂o nad Noteci膮
Ulica pracodawcy: POCZTOWA
Numer budynku pracodawcy: 4
danePracodawcy_nrKraz: 13530
Oferta zg艂oszona przez: Gda艅ski Urz膮d Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 08.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w - sma偶enie;偶ywienie zbiorowe,kierowanie zespo艂em ,przygotowywanie zam贸wie艅,
Handel i Us艂ugi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka - 2017-05-24 - 艢wi臋ta Lipka (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Dwie zmiany w zakresie 07.00 - 22.00.
GEOVITA SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-30 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
RESTAURACJA DIAVOLLA Dorota Michalik - 2016-10-10 - Garwolin (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-01-02 - Piekarzew (wielkopolskie)
przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, zamawianie towaru do restauracji, przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z wietnamskoj臋zycznymi wsp贸艂pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie kierunkowe zawodowe; min. 6 m-cy do艣wiadczenia w zawodzie; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie sto艂u szewdzkiego na 艣niadania, przyg. mi臋s i warzyw do dalszej obr贸bki; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Gliwice (艣l膮skie)
gotowanie, smazenie
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Robienie da艅 z grila i burger贸w, wypiek pizzy bez blachy. Okres pr贸bny 3 m-ce, docelowo umowa na czas nieokre艣lony, Godz. pracy 9-22. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 10-20.
"The William Wallace" whisky bar & burger Anna Goj偶ewska - 2018-07-17 - S艂upsk (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2016-08-16 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, sprzeda偶
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Rybnik (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchnii azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2017-07-20 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Rzeku艅 (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - 艁ag贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
U J臋drusia Sp. zo.o. - 2015-12-02 - Wieliczka (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane do艣wiadczenie i dobre umiej臋tno艣ci ch臋ci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 z艂 brutto + premia (uzale偶niona od umiej臋tno艣ci)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2018-04-18 - Antonin (wielkopolskie)
jw.
GOOD-PERSONEL SP. Z O.O. (Agencja zatrudnienia 14221) - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Miech贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i wyrob贸w, maj膮c na uwadze obowi膮zuj膮ce przepisy kulinarne oraz aktualne karty kalkulacyjne, z kt贸rych wynika jakie surowce i w jakich ilo艣ciach powinny by膰 zu偶yte do produkcji danego wyrobu, w tym wyrob贸w cukierniczych i deser贸w.Dba艂o艣膰 o odpowiedni膮 estetyk臋 i jako艣膰 produkowanych i wydawanych potraw, wyrob贸w cukierniczych i deser贸w.
Miejskie Centrum Kultury w Bydgoszczy - 2018-10-12 - Ostromecko (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
TAWERNA SPICHLERZ Ilona Bugajska-Krasucka - 2015-12-18 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw, obs艂uga sprz臋tu i jego konserwacja.
VECTOR FINANCE S.C. Barbara Oberda-Py藕 Marek Nowak - 2018-08-30 - Hrebenne (lubelskie)
kucharz
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Zielona G贸ra (lubuskie)
wszystkie czynno艣ci zwi膮zane z transportem drogowym rzeczy oraz czynno艣ci manipulacyjne
PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-PRODUKCYJNO HANDLOWE "ART-DOL" J脫ZEF DOLATA ARTUR DOLATA S.C. - 2017-01-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej wed艂ug tradycyjnych
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Wszelkie czynno艣ci powi膮zane z gotowaniem
Las Palmass 艁ukasz Kolasa - 2016-03-02 - Gdynia (pomorskie)
j/w
Dedek - Hotele i Restauracje Sp. z o. o. - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
Bran偶a hotelarska-przygotowywanie da艅 wg receptur i sk艂adnik贸w kuchni ba艂ka艅skiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
BISTRO TAGINE MICHA艁 KO艁TON - 2017-02-14 - Zawiercie (艣l膮skie)
uk艂adanie rur kanalizacji zewn臋trznej w wykopach, zag臋szczanie i formowanie nasyp贸w, praca wykonywana tylko na zewn膮trz
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej.
Zak艂ad Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2016-09-12 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)