KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Gdański Zespół Żłobków
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 960 PLN
Zakres obowiązków: Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Data publikacji: 2016-09-07
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Gdański Zespół Żłobków
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Racławicka 8, 80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 960 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca jednozmianowa w godz. 6:00 - 14:00 od pon. - pt.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 960 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe lub zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie na stanowisku KUCHARZ, umiejętność organizacji pracy pod presją czasu, zaangażowanie w realizację powierzonych zadań, znajomość zasad HACCP, znajomość zasad zdrowego przyrządzania posiłków, polepszania ich wartości oraz estetyki z zachowaniem pełnych norm żywieniowych. Miejsce pracy: Gdańsk Wrzeszcz. Kontakt telefoniczny: 58 341 47 36 wew. 12 lub osobisty: ul. Racławicka 8, 80 - 406 Gdańsk.
Nazwa pracodawcy: Gdański Zespół Żłobków
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
80-406 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Telefon 58/341-47-36 w 12 Dział Kadr
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.09.2016
Oferta pracy ważna do: 06.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 08.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pomoc przy konstrukcji ciesielskich, pomoc przy demontażu starego pokrycia dachowego, pomoc przy montazu nowego pokrycia dachowego. Praca w godzinach 7.00-15.00, pracodawca zapewnia dojazd do miejsca wykonywania pracy z okolic Żabna lub ze Śremu.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Brodniczka (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Gołańcz (wielkopolskie)
Gotowanie obiadów dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Niwica (lubuskie)
- Obróbka skrawaniem elementów metalowych na obrabiarkach manualnych i CNC. - Wynagrodzenie: 15 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie min. 5 lata na podobnym stanowisku.
FIRMA MALEJKA SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-16 - Mysłowice (śląskie)
jw
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2018-10-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Przemyśl (podkarpackie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, imprez okolicznościowych; doświadczenie w gastronomii; godz.pracy do uzgodnienia - pon.-wtorek - wolne
RESTAURACJA "HARCÓWKA" GÓRA ŚW. ANNY - 2016-02-12 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Przygowywanie i wydawanie posiłkówWysokość wynagrodzenia wzrośnie po okresie próbnym. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00 lub telefoniczny w godz. 10.00-20.00
BAR RESTAURACYJNY KOLIBER MARIA KMITA - 2016-05-18 - Załuski (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów , praca w systemie równoważnym ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-08-17 - Zawiercie (śląskie)
samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, formowanie kebaba z mięsa surowego poparte znajomością orginalnych przypraw tureckich, zapewnienie ciągłości zaopatrzenia firmy w produkty (dostawy bieżące)
"ISTAMBUŁ-KEBAB" Sener Dikmelik - 2017-06-21 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej, tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie pizzy, podawanie pizzy klientom, obsługa klentów, inne prace związane z pracą w pizzerii (praca wgodz. 14.00-22.00, w soboty 14.00-23.00, możliwość zatrudnienia osoby w mniejszym wymiarze czasu pracy)
PIZZERIA GATTO NERO IRENA SUCHCICKA - 2016-01-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
obsługa klienta w sklepie ogólnospożywczym
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW, PRACA W BARZA KEBAB
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-09-05 - Dębica (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Zblewo (pomorskie)
prowadzenie hodowli komorkowych, preparatykę próbekdo mikroskopu sił atomowych i mikroskopu fluorescencyjnego, rejestracja obrazow fluorescencyjnych, przeprowadzenie elektroforezy i Western blotu, opieka nad laboratorium, zalewanie azotem banku komórek.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Kraków (małopolskie)
- Prowadzenie kancelarii urzędu,- Sprawozdawczość GUS,- Szczegółowe informacje: stgrona SŁUŻBY CYZILNEJ w zakładce: http://dsc.kprm.gov.pl DLA OBYWATELA - WOLNE STANOWISKA- Umowa o pracę na zastępstwo,- Kontakt z Panią Beatą Żmuda - TEL. 58 532-16-63; e-mail: pinb (at) pinb.tczew.pl
POWIATOWY INSPEKTORAT NADZORU BUDOWLANEGO W TCZEWIE - 2015-12-23 - Tczew (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
gotowanie indyjskich potraw
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Kielce (świętokrzyskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-11-09 - Świdnica (dolnośląskie)
-
STACH Spółka z o.o. - 2016-02-24 - Dobieszowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa na sali konsumpcyjnej
kontakt przez OHP - 2018-04-12 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, tj. adana, kofte, dolma, sarma. Przygotowywanie sosów i sałatek kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Gotowanie, przyrządzanie posiłków, dbanie o czystość w kuchni, przygotowanie produkcji.
Cały Gaweł s.c. - 2016-04-20 - Sopot (pomorskie)
Sprzedaż produktów
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Rumia (pomorskie)
Samodzielne gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na umowę zlecenie, 200 godzin pracy w miesiącu; dyspozycyjność do pracy cały tydzień, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i wędzenie wędlin, nadzór nad jakością wydawanych dań, obsługa zakupianych maszyn i urządzeń, przestrzeganie zasad BHP
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2016-05-13 - Jastrowie (wielkopolskie)
Przygotowywanie od podstaw i pieczenie pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Dobiegniew (lubuskie)