KUCHARZ- GARMAŻER Ełk oferta pracy J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c

Stanowisko: KUCHARZ- GARMAŻER

Wynagrodzenie: od 2 500 PLN

Zakres obowiązków: przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn

Data publikacji: 2017-10-03

Lokalizacja: Ełk (warmińsko-mazurskie)

Pracodawca: J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
Sienkiewicza 12, 19-300 Ełk, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków:
przygotowanie środków do produkcji wyrobów, wykonywanie wyrobów garmażeryjnych, obsługa maszyn

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: dwie zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Nazwa stanowiska: KUCHARZ- GARMAŻER

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ełk

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ełcki

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ełk

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Zawód: kucharz*

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2017

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: PRAWO JAZDY KAT. B*

wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*

Nazwa pracodawcy: J&H Olender Przetwórstwo Mięsne s.c

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku

Adres pracodawcy:
Sienkiewicza 12, 19-300 Ełk, powiat: ełcki, woj: warmińsko-mazurskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie

Powiat pracodawcy: ełcki

Gmina pracodawcy: Ełk

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Ełk

Ulica pracodawcy: Sienkiewicza

Numer budynku pracodawcy: 12

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ełku

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 03.10.2017

Oferta pracy ważna do: 01.11.2017

Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2017

Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2017

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Przygotowywanie, przyprawianie, odpiek potraw garmażeryjnych, produkcja wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Szczecinek (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - 2 300 - 2 500 PLN

1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin (praca od godziny 12-24). Umowa zlecenie, w późniejszym okresie istnieje możliwość zatrudnienia na podstawie umowy o pracę. sala G
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ KUCHNI ORIENTALNEJ - od 2 500 PLN

PRZYGOTOWANIE MENU, RECEPTUR, PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE DAŃ, CATERING;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie posiłków i cateringu dla przedszkola
GRAN-JAN Kopyrtołka Agata Krężelok - 2016-08-24 - Jaworzynka (śląskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Sanok (podkarpackie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Obsługa hotelu
Firma Handlowa Danuta Krzelowska w Sędziszowie - 2016-09-12 - Sędziszów (świętokrzyskie)

KUCHARZ - do 2 240 PLN

Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-02-09 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2018-02-04 - Piaseczno (mazowieckie)

SPRZEDAWCA - od 1 850 PLN

Wydawanie towarów, sprzedaż dla klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Suwałki (podlaskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

wg stanowiska
Przystań Tokarnia Jolanta Hobot - 2017-07-28 - Tokarnia (małopolskie)

KUCHARZ - do 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków
MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 2 200 PLN

przygotowywanie potraw ze znajomością kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Zakopane (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 600 PLN

Przygotowanie potraw i dań zgodnie ze standardami i wymogami żywienia zbiorowego
FUNDUSZ WCZASÓW PRACOWNICZYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ODDZIAŁ- ZESPÓŁ DOMÓW WCZASOWYCH MIELNO - 2018-01-03 - Mielno (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie oraz wydawanie posiłków
DHAKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ W ORGANIZACJI - 2016-01-15 - Radomsko (łódzkie)

OPIEKUN MEDYCZNY / PIELĘGNIARKA - od 13 PLN

pomoc podopiecznemu w codziennych czynnościach: jak mycie, ubieranie karmienie itd, pomoc w dbaniu o mieszkanie, robienie zakupów, dotrzymywanie towarzystwa, organizowanie czasu wolnego, miejsce pracy: teren miasta Opola, wysokość wyagrodzenia od poniedziałku do piątku 13zł. brutto/h, SOB, ND 14 zł brutto/h.Praca również w weekendy
Usługi Pielęgniarskie i Opiekuńcze Małgorzata Tesarz - 2017-07-27 - Opole (opolskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

Zapoznanie z urządzeniem i wyposażeniem pomieszczeń kuchennych, mycie, czyszczenie i sterylizacja naczyń i urządzeń kuchennych, obróbka stępna ziemniaków, warzyw, jarzyn i innych artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków na stołówkę i oddziały, wykonywanie prac porządkowych w kuchni i na stołówce.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Tyszowce (lubelskie)

DORADCA ZAWODOWY - TRENER - od 2 000 PLN

Prowadzenie szkoleń, rozmowy z podopiecznymi Fundacji, opracowywanie IPD, prowadzenie dokumentacji szkoleniowej.
FUNDACJA "UWOLNIENIE" - 2017-03-14 - Łódź (łódzkie)

KUCHARZ/KELNER - od 2 000 PLN

przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Ozorków (łódzkie)

KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII OFPR/16/2124 (S) - 997,4 PLN

Przyrządzanie pizzy, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie składników do wyrobu ciasta, obsługa pieca.
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Mszana Dolna (małopolskie)

KUCHARZ - od 2 300 PLN

przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym
"Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki" - 2017-03-24 - Barcin (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - od 1 050 PLN

Przygotowywanie posiłków i potraw kuchni włoskiej, polskiej i ukraińskiej na sprzęcie wysokiej klasy oraz koordynowanie pracy zespołu (ok. 30 osób)
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Zielona Góra (lubuskie)

KUCHARZ/KA - 15 - 18 PLN

praca na stanowisku kucharz/ka w Restauracji - Hotel "PUSTELNIK"
Wiejska Giełda Sp. z o.o. - 2016-04-28 - Wisła Mała (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Kucharz
SZEPTUCHA Adam Iwanicki - 2016-05-05 - Polańczyk (podkarpackie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

praca w kuchni/ pracodawca zwraca koszty dojazdu do pracy/
DASK Sp. z o.o. - 2016-04-20 - Łeba (pomorskie)

KUCHARZ - do 13 PLN

przygotowanie potraw, ustalanie kart dań
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Chorzów (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

1.Samodzielne sporządzanie potraw.2.Przygotowywanie i wydawanie potraw.3.Dbanie o wysoką jakość i estetykę przygotowywanych dań.4.Przestrzeganie terminów przygotowania potraw.5.Właściwe przechowywanie surowców.6.Dbanie o prawidłowy stan sprzętu gastronomicznego.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Mikorzyn (wielkopolskie)


Wybierz powiat