KUCHARZ Częstochowa oferta pracy "HOTEL SCOUT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw kuchni polskiej.
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: "HOTEL SCOUT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Drogowców 12, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przyrządzanie potraw kuchni polskiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie od 1850 zl do ustalenia na rozmowie rekrutacyjnej.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe, kierunek kucharz.
Nazwa pracodawcy:
"HOTEL SCOUT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Drogowców 12, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Drogowców
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 03.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie obiadów, organizowanie pracy na zmianie.
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-04-20 - Modlnica (małopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko - 2017-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie świeżej ryby i przygotowanie dań rybnych oraz potraw regionalnych. Wykonywanie wszelkich czynności związanych z gastronomią.
kontakt przez OHP - 2016-06-27 - Niemcy (Niemcy)
wyszukiwanie i przygotowanie zamówień, praca ze skanerem, rozładunek i załadunek transportu, prowadzenie dokumentacji magazynowej. Praca na pełny etat od poniedziałku do piątku
"ADECCO POLAND" SP. Z O.O. (Agencja Zatrudnienia nr KRAZ 364) - 2017-09-04 - Kopytów (mazowieckie)
praca wg stanowiska kucharz
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-12-28 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 6-14 i 10-18.
6 Dom Pomocy Społecznej w Łodzi - 2018-07-30 - Łódź (łódzkie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-07-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Różanka (lubelskie)
przygotowywanie potraw, menu
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-04 - Wieniec Zdrój (kujawsko-pomorskie)
-obsługa maszyn i urządzeń-przygotowywanie maszyn do produkcji- kontrola przebiegu obróbki
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Odolanów (wielkopolskie)
Wykonywanie pizzy.Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz Błachnio - 2016-03-02 - Celestynów (mazowieckie)
WG. HARMONOGRAMU
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca według grafiku, miejsce pracy to Łukęcin (Kamień Pomorski)
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY WIELKI BŁĘKIT DANUTA I RYSZARD URBAŃSCY S.C. - 2016-06-03 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
Instalacja i serwis systemów alarmowych, telewizji dozorowej CCTV; praca w godz. 8-16 Słupsk, woj. pomorskie, zachodniopomorskie; wynagrodzenie od 1850 zł brutto; kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 8-20
ELSER Witold Muchnicki - 2016-04-18 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowanie oferowanych potraw, obsługa klienta.Praca na dwie zmiany w godzinach: 8-16, 12-20.
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej wg przepisów w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Brak danych
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowanie posiłków,utrzymanie czystości,
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Wieliczka (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2016-04-06 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
kucharz; staż w godz. 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
gotowanie i przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-11-02 - Ignacówka (świętokrzyskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-07-24 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce żywieniowej
Łukasz Demendecki - „DEMENDECCY HOLDING” - 2016-08-31 - Zamość (lubelskie)
Planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmażeryjnych.
Handel detaliczny artykułami spożywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy innym personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy użytkownika; przygotowywanie posiłków; wymagana znajomość języka rosyjskiego lub ukraińskiego w celu zapewnienia bezpieczeństwa pracy z uwagi na personel z krajów WNP
kontakt przez PUP - 2018-03-05 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie i porcjowanie posiłków, dbanie o smak i jakość przygotowywanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2017-08-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa ręcznej, flotowej myjni samochodowej-mycie i sprzątanie samochodów
b4-group Bartłomiej Wyka - 2017-08-31 - Balice (małopolskie)