KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Data publikacji: 2017-08-23
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zgodny ze stanowiskiem. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie pracy w Kołobrzegu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Rehabilitacyjno-Sanatoryjny PEREŁKA Z. i H. Iwaszko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Portowa 17, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Portowa
Numer budynku pracodawcy: 17
Profil działalności pracodawcy: ośrodek wypoczynkowo- rehabilitacyjny
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2017
Oferta pracy ważna do: 22.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sprzedaż art. spożywczo-przemysłowych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MAĆKO Kapciński Maciej - 2015-12-08 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, pod okiem szefa kuchni.
Agencja Zdrowia, Sportu i Turystyki "AMICUM" Nina Kinga Kozioł - 2017-06-01 - Poczesna (śląskie)
Wykształcenie gastronomiczne mile widziane; min. 3 lata doświadczenia zawodowego; kreatywność; umiejętność pracy w zespole; samodzielne prowadzenie kuchni; 2 zmiany; miejsce pracy Gliwice;
"INTERCOM" PIOTR JEZIK, MICHAŁ JEZIK, KRZYSZTOF SKROBACKI S.C. - 2018-04-04 - Gliwice (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
LA SPEZIA FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA - MARCIN CHOJNACKI - 2017-04-20 - Radom (mazowieckie)
1. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego2. Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-04-24 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci, rozdzielanie na talerze, prowadzenie dokumentacji '' kuchennej'', zamawianie barakujących toawarów, obsługa magazynu z żywnością, maycie naczyń po posiłkach
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
obsługa klientów; przygotywywanie posiłków serwowanych na miejscu oraz posiłków na catering;
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-03-16 - Osowiec (opolskie)
pomoc przy sporządzaniu posiłków
GEOVITA S.A. Warszawa - 2017-07-26 - Wisła (śląskie)
Ręczny wyrób pizzy. Przygotowanie produktów. Wprowadzanie do menu elementów kuchni wschodniej.
LA BOCCA Żaneta Kwidzińska - 2016-06-17 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2017-03-09 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie dań, sałatek, sosów, zgodnie ze ztandardami restauracji, dbanie o czystość w lokalu.
BURGERMANIA JUSTYNA MARKOWSKA - 2017-07-07 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, kebabów, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-05-10 - Białystok (podlaskie)
Praca na samodzielnym stanowisku.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-04-20 - Suchedniów (świętokrzyskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie elementów do produkcji
IMPULS Sp. z o.o. - 2018-03-19 - Nowa Wieś Legnicka (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
SMAK-TAK S.C. GRZEGORZ PANEK, LUPA WALENTYNA - 2016-04-12 - Lubin (dolnośląskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Niekłań Wielki (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
STOŁÓWKA NA CHŁODNI ŚPIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Radom (mazowieckie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-09-22 - Mielec (podkarpackie)
- obsługa klienta- obsługa biura
BM GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Solec Kujawski (kujawsko-pomorskie)
obsługa magazynu materiałów budowlanych,przyjmowanie towarów - materiałów budowlanych,wydawanie klientom towarów i matriałów
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków oraz potraw afrykańskich
Yasmin sp. z o.o - 2017-05-24 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-02-01 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)