KUCHARZ Czerwienne oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukrai艅ska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
Data publikacji: 2017-04-14
Lokalizacja: Czerwienne (ma艂opolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Czerwienne, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie, produkcja,dekorowanie potraw, kuchnia ukrai艅ska, wydawanie potraw, zamawianie towaru.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czerwienne
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowotarski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 14.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 12.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Umiej臋tno艣膰 obs艂ugi pieca konwekcyjnego, krajalnicy, wakownicy, maszyny do sous - Vide i innych urz膮dze艅 kuchennych.
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagany sta偶 pracy na stanowisku kucharz- min. 6 miesi臋cy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Adres pracodawcy:
Szpitalna 14, 34-400 Nowy Targ, powiat: nowotarski, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: nowotarski
Gmina pracodawcy: Nowy Targ
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Targ
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Targu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 04.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w od surowca do gotowego produktu.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Ryki (lubelskie)
Prace zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w, przygotowywanie potraw a la carte.
kontakt przez OHP - 2017-07-24 - Niemcy (Niemcy)
obs艂uga klienta na stacji paliw
KAZMAR Kazimierz Pluta - 2017-03-23 - Skrzynki (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw z menu
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad higieny i bezpiecze艅stwa w kuchni.
RESTAURACJA "KMICIC" MA艁GORZATA MACHETA - 2018-07-26 - Praszka (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Ma艂a Gastronomia - 2016-05-11 - Ustka (pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Sk艂adanie zam贸wie艅 na towar. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punkt贸w gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Krak贸w.- Wynagrodzenie: 1000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania, kr臋cenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przyjmowanie produkt贸w z magazynu 偶ywno艣ciowego, przygotowywanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, dba艂o艣c o stanowisko pracy
44 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy - 2017-07-13 - Czerwie艅sk (lubuskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z karty da艅
GINO Damian Poterucha - 2018-03-08 - Zamo艣膰 (lubelskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adach gastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋 przygotowaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19, 11-19 w Malechowie.
Prestige Care und Pflege Sp贸艂ka z o.o. (Dom Seniora ERANIA) - 2017-04-28 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, pilnowanie procedur HACAP ( wymaga艅 sanitarnych)
PPRH "BRONOWO" SP. Z O.O BRONOWO - 2016-05-04 - Lutowiska (podkarpackie)
Zadania na stanowisku:1. Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i normami 偶ywno艣ciowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowod贸w magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji 偶ywno艣ci.5. Przygotowywanie miesi臋cznych sprawozda艅. Wymagane dokumenty:CV i list motywacyjny,Kopia dokument贸w potwierdzaj膮cych kwalifikacje oraz sta偶 pracyTermin i miejsce sk艂adania dokument贸w aplikacyjnych :Dokumenty nale偶y sk艂ada膰 w zamkni臋tych kopertach do 06.07.2016 r. w siedzibie Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w Pracy ul. Uphagena 27 80-237 Gda艅sk w godzinach 7:45 -15:45 lub przesy艂a膰 poczt膮 tradycyjn膮 na wskazany powy偶ej adres z dopiskiem Rekrutacja do OSiW w Tczewie.Proces rekrutacji na wskazane stanowisko b臋dzie dwu etapowy. W pierwszym etapie odb臋dzie si臋 weryfikacja nades艂anych dokument贸w pod wzgl臋dem formalnym ,dokumenty zawieraj膮ce braki formalne zostan膮 odrzucone a pozosta艂e osoby kt贸re przejd膮 pozytywnie wst臋pn膮 weryfikacj臋 dokument贸w aplikacyjnych zostan膮 zaproszone na test sprawdzaj膮cy ich wiedz臋 .W drugim etapie z kandydatami ,kt贸rych wynik testu b臋dzie pozytywny zostanie przeprowadzona ostateczna rozmowa kwalifikacyjna z udzia艂em Wojew贸dzkiego Komendanta oraz komisji doradczej.Z艂o偶onych dokument贸w nie zwracamy . Prosimy o dopisanie w aplikacji nast臋puj膮cej klauzuli:Zgodnie z ustaw膮 z dn. 29.08.97 r. o Ochronie danych Osobowych Dz. Ust. Z 2002 poz. 101 ,nr 926 wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezb臋dnych do realizacji procesu rekrutacji i selekcji na stanowisko Kucharza w OSiW w Tczewie przez Pomorsk膮 Wojew贸dzk膮 Komend臋 Ochotniczych Hufc贸w Pracy. Administratorem Pa艅stwa danych osobowych jest Komendant Pomorskiej Wojew贸dzkiej Komendy Ochotniczych Hufc贸w pracy ul. Uphagena 27. Pa艅stwa dane osobowe zbierane s膮 na potrzeby rekrutacji na stanowisko kucharza w OSiW w Tczewie.Zebrane dane mog膮 by膰 udost臋pniane wy艂膮cznie podmiotom wskazanym w przepisach prawa. Przys艂uguje Pa艅stwu prawo dost臋pu do tre艣ci swoich danych oraz ich poprawiania na warunkach okre艣lonych w ustawie z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych. Podanie przez Pa艅stwa danych osobowych jest dobrowolne i niezb臋dne dla potrzeb rekrutacji. Oferty odrzucone zostan膮 protokolarnie zniszczone po zako艅czonej rekrutacji.
POMORSKA WOJEW脫DZKA KOMENDA OCHOTNICZYCH HUFC脫W PRACY W GDA艃SKU - 2016-06-22 - Tczew (pomorskie)
Gotowanie posi艂k贸w dla pacjent贸w szpitala. Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SP脫艁KA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-01-17 - Bystra (艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw (wykonywanie potraw kuchni arabskiej)
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Lublin (lubelskie)
sporz膮dzanie i przygotowywanie potraw i da艅 na bufet z zakresu kuchni azjatyckiej, w艂oskiej, greckiej, hiszpa艅skiej, polskiej, rosyjskiej i ukrai艅skiej
DOM INWEST Sp. Jawna T. i E. Japtok - 2016-11-16 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zgodnie z harmonogramem
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
OBR脫BKA WST臉PNA WARZYW I OWOC脫W, MI臉SA DROBIU, RYB, OBR脫BKA TERMICZNA POTRAW
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowwanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2018-04-16 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie 艣niada艅, obiad贸w, kolacji dla dzieci i m艂odzie偶y.
kontakt przez PUP - 2015-09-15 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z zawodem
MOTEL "TRAMP" P.U.H. S.C. Danuta Szczepan Wies艂aw 艁apka - 2018-04-04 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PIEROGARNIA JOLANTA SZATANIK - 2017-03-07 - Drezdenko (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 wed艂ug ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Zak艂ad Us艂ugowy Sebastian W贸jcicki - 2017-10-27 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)