KUCHARZ Braniewo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw, przygotowanie potraw, napojów, deserów a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
Data publikacji: 2020-06-22
Lokalizacja: Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie różnego rodzaju potraw, przygotowanie potraw, napojów, deserów a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Braniewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 28
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: braniewski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2802
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Data zakończenia pracy: 31.03.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: technik żywienia
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kreatywność
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: wyobraźnia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_2: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5821020265
danePracodawcy_regon: 000987325
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Braniewie
Adres pracodawcy:
Kościuszki 118, 14-500 Braniewo, powiat: braniewski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 28
Powiat pracodawcy: braniewski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2802
Gmina pracodawcy: Braniewo
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Braniewo
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0932710
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 118
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Braniewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data dodania oferty pracy: 24.06.2020
Oferta pracy ważna do: 03.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 24.06.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 22.06.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ef193844c5a758d251f5b7f4a0fec77c
Podobne oferty pracy
Dział: żywność, bistro, artykuły przemysłowe, kasy.Obsługa klienta na najwyższym poziomie, udzielanie informacji odnośnie oferty handlowej, naliczanie i przyjmowanie należności za zakupiony przez klientów towar. W przypadku braku znajomości obsługi kasy fiskalnej - pakiet szkoleń w tym zakresie.
Tesco Polska Sp. z o. o. - 2016-08-25 - Leszno (wielkopolskie)
refundacja kosztów wyposażenia/doposażenia stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Białogard (zachodniopomorskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-09-27 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2016-01-22 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, deserów, surówek. Dbanie o estetykę przygotowywanych potraw, pilnowanie terminów przydatności. Praca w Dąbrówce Tuchowskiej na dwie zmiany (grafik do ustalenia)
kontakt przez OHP - 2020-03-10 - Dąbrówka Tuchowska (małopolskie)
Przygotowywanie potraw oraz nadzór nad jakością potraw
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2015-12-02 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie posiłków dla 12-15 osób
LEŚNE APARTAMENTY S.C. A.B. Drelichowska - 2017-05-05 - Legbąd (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Łódź (łódzkie)
Zamiłowanie do gotowania, wyczucie smaku, punktualność i rzetelność w wykonywaniu swoich obowiązków, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, wymagana praktyka, staż lub praca w gastronomii; praca w godz. 9-22; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 11-17. Możliwość zapewnienia przez pracodawcę wyżywienia i dojazdów.
PUG UNI BAR ALBATROS S.C. - 2016-04-22 - Ustka (pomorskie)
* przygotowywanie posiłków* organizacja pracy pomocy kuchennych
"Uzdrowisko Lądek_Długopole" S.A - 2018-12-18 - Długopole-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Warszawa (mazowieckie)
Produkcja rur i kształtek z żywic poliestrowych, praca przy linii produkcyjnej lub manualna przy wycinaniu rur, laminowaniu, malowaniu na hali produkcyjnej.
Amiblu Sp. z o.o. - 2018-08-24 - Gdańsk (pomorskie)
Kuchnia orientalan + utrzymywanie porządku
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Łódź (łódzkie)
•opracowywanie projektów dotyczących edukacji i pracy młodzieży, w ramach dostępnych programów krajowych i międzynarodowych oraz funduszy unijnych,• nawiązywanie współpracy z instytucjami i organizacjami z zagranicy,• przygotowywanie i składanie wniosków aplikacyjnych,• koordynowanie projektów międzynarodowych i lokalnych,• kontrola i rozliczanie budżetów realizowanych projektów,• sporządzanie analiz, raportów i sprawozdań z realizacji projektów.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posików
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
-przygotowyanie dań a la carte-serwowanie posiłków
Steffis Hafenstübchen Inh. Steffi Buchan - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
zh
kontakt przez PUP - 2020-08-24 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka artykułów spożywczych. Obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Praca w godz. od 10.00 - 22.00 co drugi dzień.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2019-04-16 - Iwkowa (małopolskie)
Nauka obsługi programu projektowego i inne
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłkówwg.menu przedsiębiorstwa-kuchnia tradycyjna,oraz dania szybkie typu fast-food.
Mirosław Andrzej - 2016-03-31 - Lublin (lubelskie)
wyrób pizzy, przygotowywanie sosów i produktów do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie za standardami kuchni, umiejętność pracy na recepturach, dbanie o estetykę potraw i czystość w miejscu pracy (praca w godz. 6-14).
Interhouse 21 Sp. z o.o - 2017-07-26 - Kraków (małopolskie)
TWOJE ZADANIA BĘDĄ POLEGAŁY NA:OPRACOWYWANIU KONCEPCJI ARCHITEKTONICZNYCH I URBANISTYCZNYCHOPRACOWYWANIU KOMPLETNEJ DOKUMENTACJI BUDOWLANEJ I WYKONAWCZEJKOORDYNACJA WIELOBRANŻOWA I WSPÓŁPRACA Z PROJEKTANTAMI Z WIELU DZIEDZINPOMOCY PRZY PROWADZENIU NADZORÓW AUTORSKICH NAD REALIZOWANYMI BUDOWAMISPRAWDZANIU GOTOWEJ DOKUMENTACJI PRZED PRZEKAZANIEM DO INWESTORASZUKAMY KANDYDATÓW, KTÓRZY CECHUJĄ SIĘ:MINIMUM 1 LETNIM DOŚWIADCZENIEM W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKUWYKSZTAŁCENIEM WYŻSZYM NA KIERUNKU ARCHITEKTURAPRAKTYCZNĄ ZNAJOMOŚCIĄ PROGRAMÓW: ARC 2D, MS OFFICE,DOBRYMI UMIEJĘTNOŚCIAMI ORGANIZACYJNYMI (ORGANIZACJA I PLANOWANIE ZADAŃ, TERMINOWOŚĆ, SYSTEMATYCZNOŚĆ) ORAZ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ZA POWIERZONE ZADANIAKREATYWNOŚCIĄ I POMYSŁOWOŚCIĄ .
STUDIO O2 PRACOWNIA ARCHITEKTONICZNA SP. Z O.O. - 2018-02-08 - Rzeszów (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych;- utrzymywanie czystości w miejscu pracy;- pomoc przy obróbce wstępnej potraw.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2020-07-20 - Wodzisław Śląski (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Milwicz Anna Noclegi"U Anny" - 2020-05-06 - Ślesin (wielkopolskie)
Gotowanie potraw, wydawanie gotowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o wysoką jakość i smak przygotowanych posiłków, przestrzeganie przepisów BHP.
CATERING Janusz Kuptel - 2019-10-23 - Bielsk Podlaski (podlaskie)