KUCHARZ Żary oferta pracy PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
Data publikacji: 2016-01-22
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie zależne od posiadanych kwalifikacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dyspozycyjność, kreatywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: Długosza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2016
Oferta pracy ważna do: 21.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wykształcenie bez znaczeniadoświadczenie
Bar Eliusz Elżbieta Popielska - 2016-08-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów zgodnych z kartą dań lokalu z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń. Proponowanie nowej oferty gastronomicznej i wykonywanie stylizacji dań do ich fotografii, co w konsekwencji wykorzystywane będzie w celach marketingowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Częstochowa (śląskie)
Obsługa gościa indywidualnego oraz gościa bankietowego i weselnego. Dbanie o czystość i porządek, odbieranie towaru.
COFFEE sp z o.o. - 2017-10-18 - Kroczyce (śląskie)
Kucharz małej gastronomi
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłków
F.H.U. Wiesław Brzeźnicki - 2015-12-07 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
Przygotowanie dań, zmywanie
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-04-10 - Sieradz (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie bufetu śniadaniowego zimnego i ciepłego.
"ITAL-MAX" Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Zakręt (mazowieckie)
Bieżąca praca w kuchni, gotowanie i serowawanie dań, krojenie, mycie, sprzątanie
HOTEL MRĄGOWO INC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-19 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
obsługa Drukarki 3D :CreatBot D600
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Kraków (małopolskie)
umiejętności w zawodzie,lakierowanie stolarki budowlanej, wynagrodzenie do uzgodnienia
Usługowy Zakład Stolarski Mirosław Stachurski - 2017-08-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO PAROWEGO
Hotel "MERIDIAN" Olga Witczuk - 2016-01-22 - Chałupy (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW TYPU KEBAB; WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI; PRZED SPOTKANIEM PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
DARIUSZ WOJCIECH WOJTKUN - 2015-12-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
BAR U WŁADKA - W.Kaczmarczyk -Wieruszów - 2016-02-12 - Wieruszów (łódzkie)
1.Nabywanie i doskonalenie umiejętności w zakresie:-nauka przygotowania stanowiska do pracy,-zapoznanie z kartą menu,-nauka przygotowania sali restauracyjnej,-nauka parzenia kawy oraz herbaty, przygotowanie napojów zimnych,koktajli oraz smoothie,-nauka obsługi systemu Soga,-nauka przyjmowania zamówień oraz odpowiednia obsługa gości,-nauka bonowania dań oraz napojów,-zapoznanie się z rodzajami win,-nauka przygotowywania koktajli alkoholowych,-nauka przyjmowania rezerwacji ,-nauka sprawdzania stanu magazynu oraz przygotowywanie listy zakupów.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
zgodny ze stanowiskiem
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2017-06-29 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
....
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Chojny (wielkopolskie)
Robienie pizzy. Pracodawca przyuczy do wykonywania tego zawodu.
Przedsiębiorstwo Handlowe "Motomix" Janusz Król - 2016-06-01 - Muszyna (małopolskie)
Realizacja zamówień, zamawianie towaru, przygotowywanie potraw, dwie zmiany w godz. 10.00-18.00, 15.00-23.00, umowa na okres próbny 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków od podstaw oraz ich pakowamnie w celu magazynowania, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, wydawanie posiłków. Wymagania: dyspozycyjność, umiejętność pracy w zespole, wysoka kultura osobista, dokładność, staranność, rzetelność, doświadczenie na stanowisku kucharza, kreatywność. Rodzaj umowy - umowa zlecenie.
Gastro serwis Damian Komor - 2017-06-19 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
regularne wizyty w punktach sprzedaży z powierzonego rejonu, zapewnienia ciągłej dostępności towarów, wspierania sprzedaży,zbieranie informacji i systematyczne raportowanie
kontakt przez OHP - 2016-12-05 - Wałcz (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie czystościi i porządku,naczyń,sprzętu i pomieszczeńkuchennych.Przygotowanie posiłków,porcjowaniei wydawanie.Przestrzeganie przepisów BHP,przestrzeganie terminów badań okresowych,dobra organizacja pracy.
Hotel Biathlon Sport & Spa Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy produkcji wyrobów garmażeryjnych, przygotowywaniu potraw.Kontakt z pracodawcą: ul. Legnicka 158, 54-206 WROCŁAW, tel.: 071-351-51-62 lub CUKIERNIAWOLAK (at) WP.PL
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Lubin (dolnośląskie)