KUCHARZ Bieruń oferta pracy Karczma "Harynda"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków z karty, sprawne wydawanie dań, utrzymywanie czystego miejsca pracy
Data publikacji: 2017-08-21
Lokalizacja: Bieruń (śląskie)
Pracodawca: Karczma "Harynda"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:43-150 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przyrządzanie posiłków z karty, sprawne wydawanie dań, utrzymywanie czystego miejsca pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bieruń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: bieruńsko-lędziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bieruń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, umiejętność gotowania, przyrządzanie posiłków z menu, wydawanie dań w szybkim czasie
Nazwa pracodawcy: Karczma "Harynda"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Adres pracodawcy:
43-150 Bieruń, powiat: bieruńsko-lędziński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv- życiorys zawodowy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty od 10-20, Bieruń, ul. Warszawska 40
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: bieruńsko-lędziński
Gmina pracodawcy: Bieruń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bieruń
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.08.2017
Oferta pracy ważna do: 22.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej (praca w godz. 8-18 w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne, Nowa Huta)
JOANNA MIC NOWOHUCKI SŁOIK - 2018-12-12 - Kraków (małopolskie)
Praca polegająca na przygotowaniu produktów do obróbki termicznej i mechanicznej w kuchni jak również przygotowaniu potraw i ciast do spożycia.
ARTRYB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów hotelu, restauracji i kawiarni.
FORM-PLASTIC Sp. z o.o. - 2018-04-11 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, prace pomocnicze w kuchni.
Restauracja Oaza - 2016-02-08 - Chełm Śląski (śląskie)
nauka i obsługa programów Manager i PZ market (dostawy, zamówienia, zestawienia), eksponowanie towaru, organizacja przestzeni handlowej, magazynowej, witryny sklepowej, zamawianie towaru,analiza sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Mława (mazowieckie)
jw.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy dla Dzieci Słabowidzących w W-wie Nr 8 - 2018-09-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybor sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Wrocław (dolnośląskie)
- umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-09-08 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Miejsce pracy: Hotel Senator Zbąszyń.
Zakłady Mięsne "SOBKOWIAK Ireneusz Sobkowiak - 2016-03-10 - Zbąszyń (wielkopolskie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZISŁAW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE LUB WYŻSZE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 660448681 LUB C.V NA MAIL restauracja (at) dzikages.szczecin.pl
MARMAT MARCIN PILIMAN - 2016-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie gotowych posiłków, porządek w miejscu pracy
"DOMOWE PRZYSMAKI" Zakład Usług Cateringowych - 2017-03-30 - Białka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ Wolsztyn - 2016-08-05 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków/dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie oryginalnych receptur kuchni indyjskiej; umowa na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2019-03-04 - Pabianice (łódzkie)
przyrządzanie sushi w barze, pracodawca do wszystkiego przyuczy - przewidziane 3 tygodniowe szkolenie
SUSHIRENIA RENATA ĆWIERTNIEWICZ - 2016-08-17 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz
Zakład Usług Gastronomicznych Waldemar Lewicki - 2019-03-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Gniezno (wielkopolskie)
sporządzaenie posiłków,obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw i owoców, dbanie o czystość i higienę na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Cybinka (lubuskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (śląskie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
P.P.H.U. "PAWMIX" Paweł Nowak - 2018-08-20 - Gniezno (wielkopolskie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-13 - Zblewo (pomorskie)
Sprzedaż pieczywa i wyrobów cukierniczych
Piekarnia Cukiernia OKRUSZEK G. i M. Mironowicz Sp. J. - 2016-09-29 - Białystok (podlaskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
Wykształcenie: brak wymagań; chęci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane doświadczenie; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SPÓŁKA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFAŁ KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (śląskie)
Gotowanie zup, sosów, smażenie mięs, wyrób dań garmażeryjnych. Oferta dostępna w sali G, A. Oferta przeznaczona także dla osób z orzeczeniem o niepełnosprawności (wymagana sprawność ruchowa (manualna).
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przeprowadzanie napraw, prac montażowych i demontażowych, wymiana olei, części i opon
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Prabuty (pomorskie)
przygotowanie potraw oraz różnych wyrobów kulinarnych
"JAMROZOWA POLANA HOTEL&BROWAR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-29 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością potraw.
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2017-03-02 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)