KUCHARZ-BARMAN Słupsk oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2018-03-06
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.03.2018
Data zakończenia pracy: 25.12.2018
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Leszczyńskiego 8, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Leszczyńskiego
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2018
Oferta pracy ważna do: 26.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
samodzielne przygotowywanie dań wg receptur; praca w godzinach od 14.00-22.00
Firma "PROTEA" Niechajczyk Spółka Jawna - 2018-04-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Dostarczanie przesyłek
Firma Handlowo-Produkcyjno-Usługowa "LILAK" Tomasz Brzęk - 2016-08-29 - Tarnów (małopolskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poronin (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-04-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
PW OKNOPOL, BOWLING CLUB JAPA A. Kulpa - 2016-06-21 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Mirsk (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw,kuchni włoskiej, polskiej , dbanie o najwyższą jakość podawanych klientom posiłków.udział w sporządzaniu inwentaryzacji, zamówień, utrzymanie porządku i czystość na swonim miejscu pracy .
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-09 - Rzeszów (podkarpackie)
Zakres obowiązków dla kucharza. Kontakt tel. 41 315 10 72
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy w Podzamczu - 2018-02-21 - Chęciny (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni algierskiej. Praca dwuzmianowa w godz.: 6-14, 14-22, równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. k. - 2016-11-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posiłkówpraca w godz. 12.00-22.00 (40 godzin tygodniowo)umowa zlecenie, czas określony
Restauracja DUET Joanna Gibas - 2018-04-11 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2017-11-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Gotowanie potraw kuchni polskiej i ukraińskiej.
NATALIIA OLCHAK - 2016-02-26 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
PHU "SCARLETT" Genowefa Szczepkowska - 2017-12-05 - Legnica (dolnośląskie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Chudoba (opolskie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Świadczenie usług, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Wola Morawicka (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad kuchnią
FIRMA BIESIADA WOJCIECHÓW WŁODZIMIERZ CZERNIEC - 2016-12-14 - Wojciechów (lubelskie)
Kucharz-Pizzer
PIZZERIA RÓŻA WIATRÓW Paweł Kosik - 2016-03-01 - Śliwin (zachodniopomorskie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisów BHP, właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-06-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, praca w kuchni
PPUH "TOMA" Bożena Tomczak - 2015-12-09 - Jerzmanowa (dolnośląskie)