KUCHARZ-BARMAN Słupsk oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Stanowisko: KUCHARZ-BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Data publikacji: 2017-11-29
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż w zawodzie, kreatywność, zorganizowanie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 64, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie, EFS RPO, oferta skierowana do kobiet powyżej 30 r.ż. długotrwale bezrobotnych zarejestrowanych w PUP Słupsk
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.11.2017
Data dodania oferty pracy: 28.11.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2017-01-04 - Chorzów (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
udzielanie świadczeń zdrowotnych
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
W ZAWODZIE
DARIUSZ STUGLIK HR DOLNOŚLĄSKA - 2015-12-01 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeliński - 2017-07-10 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Malutkie (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań głównych - kuchnia polska i przystawek/zimna płyta
RESTAURACJA "VIKING" ZASOŃ MARIA - 2017-04-21 - Częstochowa (śląskie)
Czynności magazynowe, możliwość zdobycia uprawnień na wózki widłowe.
kontakt przez OHP - 2018-07-06 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie dań
Bar Pod Gajem Halina Lenkiewicz - 2016-06-08 - Mońki (podlaskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisem, nadzór nad pracownikami kuchni.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-06-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa sprzętu, prace porządkowe.
BAKS ALINA BORUCKA RESTAURACJE McDONALD`S - 2018-08-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-06-20 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
AGRO-TURYSTYKA Handel Art.Spoż. i Przemysł. M.Niegowska - 2017-09-04 - Brok (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Praca polegająca na przygotowaniu dań na zamówienie wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalonego drewnem. Miejsce pracy: Bielany WrocławskieKontakt kandydatów zpracodawcą telefoniczny. Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Prace kuchenne, sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Konary (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy w restauracji,
K&K Piotr i Zbigniew Koźbiał S. C. - 2017-08-29 - Gorzeń Górny (małopolskie)
zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni bezngalskiej, przygotowywanie dań i kalkulacja cen potraw.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ)
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
znajomość przygotowywania posiłków z karty menu. Przygotowywanie póproduktów. Znajomość kuchni polskiej.Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP Puck
VERAPL Spółka z o.o. Wierzchucino - 2017-08-03 - Wierzchucino (pomorskie)
przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
samodzielne stanowiskoi
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-12-13 - Łeba (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wolbrom (małopolskie)
Przyrządzanie potraw - zapewnienie wysokiej jakości wydawanych dań oraz odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw. Utrzymanie czystości i porządku w miejscu pracy.
ŚLIFIRSKA DOROTA 1. Niepubliczny Zakład Opieki Okulistycznej "OCULO-MED" 2. Zakład Optyczny 4. Kawiaraneka NEW GARDEN - 2017-10-26 - Kęty (małopolskie)
kucharz
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2018-03-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI - 2016-04-08 - Kamień Śląski (opolskie)
smażenie, wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)