KUCHARZ Kamień Śląski oferta pracy INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
Data publikacji: 2016-04-08
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PARKOWA 1B, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie potraw; doświadczenie w zawodzie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: aktualne badania lekarskie
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
ustalanie menu dla kuracjuszy, kreatywność w przyrządzaniu potraw
Nazwa pracodawcy:
INSTYTUT NAUKOWO BADAWCZY KS. SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYN.SEBASTIANEUM SILESIACUM KAMIEŃ ŚLĄSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
PARKOWA 1B, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: .
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
Ulica pracodawcy: PARKOWA
Numer budynku pracodawcy: 1B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.04.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
osoba zatrudniona na w.w stanowisku będzie odpowiedzialna za zamówienia produktów z krajów arabskich oraz przygotowanie potraw kuchni orientalnej
MIDO Mahmoud Badawy NIP 657 292 61 96 - 2018-04-27 - Orońsko (mazowieckie)
Wykonywanie zabiegów na twarz i ciało dla klientów OW Kormoran; dwie zmiany (9-17,12-20); wysokość wynagrodzenia brutto 2000 zł + premia; kontakt z pracodawca telefoniczny w godzinach 9-17, e-mailowy.
Turystyka i Wypoczynek Beata Ćwigoń - Kormoran Wellness Medical Spa - 2015-12-03 - Rowy (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-09-30 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem I zmiana: 07.00 - 15.00
kontakt przez PUP - 2017-11-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
x
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 2 im. Św. Jadwigi Królowej w Rzeszowie - 2016-12-01 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2016-03-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i serwowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-10-22 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Przemyśl (podkarpackie)
mechanik pojazdów samochodowych
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA PACJENTÓW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, PRACE W SZPITALNEJ KUCHNI (SZPITALE UL. ARKOŃSKA I UL. UNII LUBELSKIEJ)WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ZAANGAŻOWANIE, SUMIENNOŚĆ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA 1 ROKPRACA WG GRAFIKU 6-14 NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE 502961492
FIT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obsługa straganu.
Sławomir Król F.H.U. - 2017-02-21 - Świnna Poręba (małopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Łowicz (łódzkie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i posiłków, układanie menu, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Chmielno (dolnośląskie)
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, kotakt z dostawcami, dbanie o zaopatrzenie, obsługa kasy fiskalnej. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomiczne, mile widziany staż pracy, prawo jazdy kat B.
ANATOLIA BARIS KUCUK - 2017-02-24 - Wejherowo (pomorskie)
Sprzątanie pokoi hotelowych, ciągów komunikacyjnych oraz innych pomieszczeń na terenie ośrodka.
OŚRODEK WCZASÓW RODZINNYCH UNIVERSAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-23 - Łazy (zachodniopomorskie)
1) Przygotowywanie dań z menu restauracji. 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Około 160 godzin pracy miesięcznie, równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
Przedszkole Nr 259 - 2017-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
transport materialu biologicznego z przychodni do laboratorium medycznego zgodnie z wyznaczonym planem tras
Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej - 2017-05-19 - Radom (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw z wykorzystaniem oryginalnych receptur i przypraw kuchni japońskiej- kierowanie zespołem ludzi
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Łódź (łódzkie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-08 - Poznań (wielkopolskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej w szczególności sushi. - Wynagrodzenie: 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesiące. Wymagana umiejętność przygotowywania Sushi, znajomość i obróbka ryb oraz owoców morza, znajomość japońskiej kuchni ciepłej, sprawność manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiejętność bardzo szybkiego wykonywania potraw, miła aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (śląskie)
Spawnie konstrukcji stalowych metodą MAG 135. Praca na terenie Piotrkowa. Dojzad z Zelowa do Piotrkowa zapewnia pracodawca
,,KONSTPRODUKT" PIOTR MACIEJEWSKI - 2017-03-23 - Zelów (łódzkie)
praca na kuchni w pensjonacie, wykonywanie zadań powierzonych przez szefa kuchni
Pracownia Sprzętu Alpinistycznego Małachowski s.c. - 2015-11-25 - Dębowiec (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Realizacja na bieżąco zlecenia-przygotowuje potrwy.Uzupełnia brakujące półproduktyoraz wytwarza je na bieżąco.Przyjmuje dostawy i rozdysponowuje je do właściwych miejsc składowania. Przygotowuje bufet na dzień następny.Kontroluje stan lodówek i dostawy,rozdysponowuje je do właściwych miejsc składowania. Przygotowuje bufet na dzień następny.Kontroluje stan lodówek i jakość przechowywanych produktów,pomieszczeń magazynowych oraz maszyny i urządzenia znajdujące się w pomieszczeniach.
DA-KAR Anna Kubić - 2016-07-21 - Gdańsk (pomorskie)