KUCHARZ Żory oferta pracy Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2018-07-04
Lokalizacja: Żory (śląskie)
Pracodawca: Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Katowicka 34, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żory
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Żory
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żory
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętności
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Adres pracodawcy:
Katowicka 34, 44-240 Żory, powiat: m. Żory, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Żory
Gmina pracodawcy: Żory
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żory
Ulica pracodawcy: Katowicka
Numer budynku pracodawcy: 34
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żorach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.07.2018
Oferta pracy ważna do: 04.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodne ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: Jezierzyce
Progres Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-09-27 - Jezierzyce (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
- zapewnienie sprawnej obsługi Klienta,- przygotowywanie towaru i działu do sprzedaży,- aktywna sprzedaż,- doradztwo produktowe.
MERKURY MARKET Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2016-04-11 - Krosno (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa Anna Mółka - 2015-11-16 - Kończyce Małe (śląskie)
Przytowanie posiłkówGotowanie potrawObsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Gonice (wielkopolskie)
przyugotowywanie potraw, pomoc szefowi kuchni
BJ Sp. z o.o. - 2016-04-13 - Sulisław (opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wschodniej i odczytywanie orginalnych receptur.
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWE ROBOTOP ANNA GREJMAN - 2016-05-17 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "Jutrzenka" Noclegi-Pokoje Gościnne Barbara Giedrojć - 2018-03-14 - Tychowo (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
Samodzielne przygotowanie posiłków w małej restauracji przy pensjonacie
Bordmanns Scheune Gaststätte & Pension Renate Rumpel - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie surówek, dań mięsnych, wydawanie potraw
Bar "Diner" Krystyna Pietraszko - 2016-09-06 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień na materiały u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Legionowo (mazowieckie)
sporządzanie potraw, dań obiadowych, gorących kanapek; bezposrednia obsługa klienta - techniki obsługi klienta, zastosowanie działań marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-06-04 - Otwock (mazowieckie)
sporzadzanie pizzy według receptury
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce Fundacji.
FUNDACJA POMOCY BIEDNYM DZIECIOM "UT UNUM SINT" - 2018-08-02 - Świdnica (dolnośląskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ GDAŃSKI URZĄD PRACY. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
sporządzanie potrwa, ciast z zastosowaniem maszyn i urządzeń
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-08-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie potraw. Zastępca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 3500 do 4500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca również w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiejętności związane z zawodem kucharza. Wymagana znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: a.perzynska (at) swr.pl
FUNDACJA JASZKA - 2017-03-17 - Katowice (śląskie)
diagnoza i wykonywanie napraw serwisowanych przemienników częstotliwości, softstarterów oraz innych urządzeń przemysłowych- planowanie i raportowanie własnej pracy- wsparcie techniczne przy instalacji i programowaniu układów energoelektronicznych zarówno na miejscu jak i u klienta- podnoszenie swoich kwalifikacji
HF Inverter Polska Sp. C. - 2018-04-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Układanie menu przygotowywanieposiłków zgodnie z recepturami, tworzenie nowych przepisów, dbanie o czystość w miejscu pracy, koordynacja pracy w zespole.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe BIMEX Jerzy Bitel - 2017-06-21 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla gości hotelowych
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2015-11-24 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
SPÓŁKA CYWILNA "TRADYCJA II" - KOT AGNIESZKA, CIESZYŃSKI JÓZEF, KOT PIOTR - 2017-10-11 - Piekary Śląskie (śląskie)
prace pomocnicze przy przyjmowaniu i wydawaniu materiałów i surowców , przygotowywanie i pakowanie towarów na wysyłki, ręczne prace transportowe
PRZEDSIĘBIORSTWO INŻYN.PRZEM."WODROL" SP.ZO.O WAŁCZ - 2018-04-10 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowanie dań dla grupy zorganizowanych i gości indywidualnych w restauracji hotelu ***
kontakt przez OHP - 2016-05-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Obsługa biura podawczego - czynności techniczne; zakładanie akt postępowań; obsługa urządzeń biurowych (fax, kserokopiarka, skaner); prace przy archiwizowaniu akt (nanoszenie na spisy zdawczo odbiorcze); prace w archiwum zakładowym (przygotowanie akt do brkowania, do przekazania materiałów archiwalnych do Archiwum Państwowego; wykonywanie innych czynności kancelaryjno - biurowych;
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Oleśnica (dolnośląskie)
transport krajowy
Usługi Transportowe i Handel Zuba Krzysztof - 2016-03-31 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
kucharz Algorytm art. 51.1
PHU "WOJAN" s.c. w Janowie Lubelskim - 2016-04-01 - Janów Lubelski (lubelskie)