KUCHARZ Zduńska Wola oferta pracy Restauracja SECESJA Spółka Cywilna Michał Kulda, Arkadiusz Piestrzyński
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-16
Lokalizacja: Zduńska Wola (łódzkie)
Pracodawca: Restauracja SECESJA Spółka Cywilna Michał Kulda, Arkadiusz Piestrzyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Królewska 19, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zduńskowolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zduńska Wola
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- praca w wymiarze 1/2 etatu- godziny pracy: 14.00 - 18.00, 18.00 - 22.00
Nazwa pracodawcy:
Restauracja SECESJA Spółka Cywilna Michał Kulda, Arkadiusz Piestrzyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Adres pracodawcy:
Królewska 19, 98-220 Zduńska Wola, powiat: zduńskowolski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zduńskowolski
Gmina pracodawcy: Zduńska Wola
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zduńska Wola
Ulica pracodawcy: Królewska
Numer budynku pracodawcy: 19
Profil działalności pracodawcy: Usługi gastronomiczne - w tym pizza
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zduńskiej Woli
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prace konserwatorskie, remontowe, umiejętność prac hydraulicznych, naprawa sprzętów
Szkoła Podstawowa Nr 2 im. Jakuba Sobieskiego w Oławie - 2018-02-15 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce - 2017-03-10 - Hajnówka (podlaskie)
Przyrządzanie dań, propozycje kuchni polskiej
1. Dawid Mirowski D2-HURT-DETAL 2. Restauracja Klimat - 2017-03-27 - Bytom (śląskie)
wyrabianie pizzy, gotowanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Wiktor Caputa - Pizzeria VITTORIO - 2015-10-28 - Leśna (śląskie)
Umiejętność przygotowywania potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Zakopane (małopolskie)
Obróbka wstępna surowców, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie, sporządzanie potraw w kuchni regionalnych, przygotowanie potraw, deserów.
kontakt przez OHP - 2017-10-25 - Sosnowiec (śląskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, obróbka wstępna, przygotowywanie potraw, ryb na parze, pieczenie ciasta w piecu konwekcyjno-parowym.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sierakowice (pomorskie)
Brak danych
Społem Augustowska Społdzielnia Spożywców - 2018-01-03 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2017-11-09 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI EGIPSKIEJ I ARABSKIEJ (gyros itp., przygotowywanie sosów, mięsa, warzyw, dodatków), UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI I PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY.[Godzina zakończenia pracy] : 22:00[Praca na czas określony] : 2LATA
HAWARY HUSSEIN "LUXOR" - 2017-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Okalina-Kolonia (świętokrzyskie)
oferta stażu dla osób powyżej 30 roku życia - przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku w kawiarnii, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Józefów (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków z karty www.bardobresmaki.pl
Bar Dobre Smaki - 2016-04-05 - Bełchatów (łódzkie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNE Zbigniew Galiński- (PTTK STANICA WODNA WDZYDZE) - 2018-02-16 - Wąglikowice (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, sałatek, gotowanie, obieranie warzyw, pieczenie ciast itp. wedlug receptury zakładu
P.P.H.U. Rudnik Anna LEDFORM - 2016-06-20 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie potraw
"DREMAR" J. M. KUKLA spółka jawna - 2016-10-07 - Zawoja (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, omawianie menu, organizacja małych i dużych imprez
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Koziegłowy (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, organizacja pracy,
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Tczew (pomorskie)
Kuchnia tradycyjna domowa. Kontakt tel. 505 162 811
PPUH MKW - 2016-03-23 - Kielce (świętokrzyskie)
usługi przygotowania i dostarczania żywnośći dla odbiorców zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Poręba (śląskie)
do uzgodnienia
Kielar Wiesław Przedsiebiorstwo Handlowo-Usługowe "KIELGAZ" - 2018-04-26 - Humniska (podkarpackie)
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasiński, Wiesława Ptasińska - 2016-04-12 - Wielka Wieś (małopolskie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, zarządzanie składnikami, ustalanie estetycznych sposobów podawnia dań
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci (śniadanie, obiad, kolacja); zmywanie naczyń, utrzymywanie czystości kuchni, właściwe przechowywanie żywności;
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I MŁODZIEŻY NIEPEŁNOSPRAWNYCH - 2018-06-27 - Lublin (lubelskie)
e-mail: dyrektor (at) sebastianeum.pl
INSTYTUT NAUKOWO-BADAWCZY KSIĘDZA SEBASTIANA KNEIPPA ZESPÓŁ REHABILITACYJNO-WYPOCZYNKOWY - 2016-04-12 - Kamień Śląski (opolskie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Przemyśl (podkarpackie)