KUCHARZ Hajnówka oferta pracy Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-03-10
Lokalizacja: Hajnówka (podlaskie)
Pracodawca: Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Parkowa 8, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Hajnówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: hajnowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Hajnówka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
uprawnienia sanitarno-epidemiologiczne (książeczka zdrowia)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: Zajazd Bartnik Kazimierz Kotyński w Hajnówce
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Adres pracodawcy:
Parkowa 8, 17-200 Hajnówka, powiat: hajnowski, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: hajnowski
Gmina pracodawcy: Hajnówka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Hajnówka
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 8
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Hajnówce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2017
Oferta pracy ważna do: 07.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
zgodny z wykonywanym zawodem
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Czeladź (śląskie)
Mile widziane doświadczenie. Praca na kuchni. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
SWOBODA LEONARD RESTAURACJA HOTEL "BIAŁY DOM" STANISŁAWA,LEONARD SWOBODA - 2017-09-20 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej w szczególności kebabów.
PHU ENERGO - KOTŁY Dariusz Bania /ALI BABA KEBAB - 2018-02-01 - Jaworzno (śląskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza, szefa kuchni
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-04-04 - Świdnica (dolnośląskie)
Instalacje wodno-kanalizacyjnewykształcenie zawodowedoświadczenie mile widzianeprawo jazdy kat. B (mile widziane)
MAGD-MAR Mariusz Skrzypek - 2016-04-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowy "Psia Góra" Zofia,Jerzy,Tomasz,Wiktor Zych s.c. - 2018-03-16 - Swornegacie (pomorskie)
Przyrządzanie potraw wegańskich.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej, kierowanie zespołem, sprzątanie stanowiska pracy
DAWMAX Oleg Rab - 2016-11-25 - Tłuszcz (mazowieckie)
jw.
VIVANDIER ŁUCJA KELUS - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
obsługa klientów; przygotywywanie posiłków serwowanych na miejscu oraz posiłków na catering;
EKOKOMPLEKS Krzysztof Oleksowicz - 2017-03-16 - Osowiec (opolskie)
przygotowywanie poraw i napojów, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych, obróbka wstępna surowca, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji wyrobów kulinarnych, posługiwanie się narzędziami i maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw mięsnych, pómięsnych
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
Robienie zakupów, gotowanie, przygotowanie produktów do gotowania, ogólne dbanie o czystość, przyjmowanie towaru itp. (stołowka zakładowa). Praca na jedną zmianę w godz.: 6:00-14:00. Pracodawca zapewnia wyżywienie (śniadanie i obiad). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 602 125 610, osobisty.
BETI - FOOD BEATA AL-RABOEE - 2017-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
prace kucharskie
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Dębsko (wielkopolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2018-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie ciasta i produktów do pizzy.Umiejętność pracy na piecu opalanym drewnem.
FRANCESCO WOJCIECH ROŻEK - 2017-05-30 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem.
DGP Catering Sp. z o o - 2016-08-12 - Opole (opolskie)
praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Sosnowiec (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Baciki Średnie (podlaskie)
obsługa gości
Pychotka Bogumiła Łazuga - 2016-04-12 - Malbork (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Białystok (podlaskie)
prowadzenie lokalu kebab, przygotowanie potraw, sprzedawanie.
ATELIER KEBAB BARBARA DUŃSKA - 2018-06-29 - Żory (śląskie)
samodzielne przygotowanie posiłków, obsługa imprez
Restauracja POD IRYSAMI S.C. - 2016-08-05 - Skawina (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tajskiej, praca na umowę na czas okreslony, praca na dwie zmiany, równowazny system czasu pracy, miejsce wykonywania pracy: lokale należące do firmy American Trading Company Sp. z o.o. Spółka Komandytowa, oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-01-04 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kucni rosyjskiej i ukraińskiej, sporządzanie raportów żywnościowych, prowadzenie dokumentacji żywienia
SILVER WORK Sp. z o.o. - 2018-05-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Katowice (śląskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2018-03-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Knyszyn (podlaskie)