KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM MIN. 1 ROK Romanówka oferta pracy Ośrodek Rehabilitacyjno Edukacyjny
Stanowisko: KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM MIN. 1 ROK
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z tracyjnej, polskiej kuchni
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Romanówka (lubelskie)
Pracodawca: Ośrodek Rehabilitacyjno Edukacyjny
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:24-204 Romanówka 22, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków z tracyjnej, polskiej kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ Z DOŚWIADCZENIEM MIN. 1 ROK
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Romanówka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubelski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wojciechów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2016
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Rehabilitacyjno Edukacyjny
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Adres pracodawcy:
24-204 Romanówka 22, powiat: lubelski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dokumenty aplikacyjne, kontakt telefoniczny /502195780
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubelski
Gmina pracodawcy: Wojciechów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Romanówka
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lublinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 17.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Wejsuny (warmińsko-mazurskie)
Zgodny z oferowanym stanowiskiem. Brak wymagań, chęć do pracy.Praca na jedną zmianę 7-15
PPH "ROJBER" Sp. J. Tomasz Rojek - 2018-01-07 - Katowice (śląskie)
- Wykonywanie prac murarskich- Miejsce pracy: Polska (Pracodawca pokrywa koszty: zakwaterowania i transportu), możliwosć pracy za granicą (Niemcy, Holandia)Kontakt: telefon: 573-900-780; e-mail: office (at) tasair.pl
TASAIR TECHNICAL AIR SOLUTION SP. Z O.O. - 2018-03-01 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2017-05-24 - Piekary Śląskie (śląskie)
praca
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie stanowiska do pracy oraz serwisu dań. Utrzymanie stanowiska pracy w ładzie i porzadku, uprzątnięcie stanowiska pracy.
M&M Spólka Cywilna - 2018-02-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków , praca w systemie II zmianowym w godz. 9.00-17.00; 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Cyców (lubelskie)
mycie i dezynfekcja urządzeń i drobnego sprzętu; pracodawca zapewnia dojazd ze Słupska i okolic. Miejsce pracy: teren Morpolu. umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Godziny pracy: 7.00- 18.00, 18.00- 02.00
CBB Łukasz Cybulko - 2018-03-01 - Duninowo (pomorskie)
Przygotowywanie dań, utrzymywanie stanowiska i miejsca pracy w czystości, dobra organizacja pracy.
HOTEL ALEXANDRA E. SKLORZ I CÓRKI SP. J. - 2018-01-04 - Olesno (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
nauczyciel informatyki w CKU Nr 2 przy Zakładzie Karnym we Włocławku
ZAKŁAD KARNY WŁOCŁAWEK - 2016-06-15 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Andrychów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków do spożycia, obsługa klientów, sprzedaż posiłków, zaopatrzenie, prowadzenie HACCP
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Sprzedaż części zamiennych do ciągników i maszyn rolniczych. Praca w godz. 8:00-16:00. Wynagrodzenie 2500,00 zł netto + premia uznaniowa.
Wróbel Zdzisław URSON - 2017-01-20 - Wieprz (małopolskie)
Kuchnia polska
CEGAL-SP JAWNA HOTEL AMBASADOR - 2016-09-23 - Łódź (łódzkie)
- obsługa czytelników w zakresie udzielania informacji, pomocy w doborze książek, korzystaniu z komputera,- konserwacja zbiorów oraz porządkowanie księgozbioru,- pomoc w organizowaniu imprez kulturalnych, zajęć edukacyjnych dla dzieci, młodzieży i seniorów,- prowadzenie kroniki wycinków prasowych z informacjami o mieście i gminie Zagórów,- prowadzenie rejestru użytkowników korzystających z Internetu oraz rejestru wypożyczeń czasopism,- prowadzenie kroniki BPMiG w Zagórowie.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Zagórów (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej. Czytanie receptur w języku hindi. Porcjowanie, wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość. Utrzymywanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę. Praca będzie wykonywana w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim. Wykształcenie zawodowe lub średnie. Doświadczenie zawodowe 2 lata. Znajomość języka hindi i angielskiego w stopniu komunikatywnym.
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-02-03 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowanie posiłków serwowanych w lokalu, przyjmowanie zamówień i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie listy produktów potrzebnych na dzień następny, przestrzeganie obowiązujących procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lodówki i zamrażarki, sprawdzanie dat ważności produktów/półproduktów, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpoczęciem i zakończeniem pracy, codzienne dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarnów (małopolskie)
W ZAWODZIE
PPHU "ZBAJ" ZYGMUNT GANCARZ - 2016-03-14 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
Prace ogólnobudowlane
Usługi Budowlane DAMIAN RYBARCZYK - 2017-10-02 - Bytyń (wielkopolskie)
Sporządzanie, dekorowanie, wydawanie wyrobów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Warlubie (kujawsko-pomorskie)
Przygototywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Kalisz (wielkopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Pleszew (wielkopolskie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2017-12-18 - Łomża (podlaskie)
Pomoc w sporządzaniu potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku w pracy (mycie, suszenie, wyparzanie polerowanie naczyń i sprzętu kuchenngo)
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie wyrobów określonych jako "zdrowa żywność"z wyselekcjonowanych składników, samodzielne określenie ich zapotrzebowania
Personal Process Magdalena Jagiełka - 2016-08-24 - Skórzewo (wielkopolskie)