KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy "SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
Data publikacji: 2017-04-18
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: "SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Rynek, 50-001 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw: burgery, sosy, mi臋so. Planowanie, dopilnowanie zam贸wie艅 i dostaw produkt贸w. Praca na dwie zmiany (11-20, 20-5), mo偶liow艣膰 dopasowania godzin pracy. Miejsce wykonywania pracy Wroc艂aw, Rynek Ratusz. Oferta dost臋pna w sali G. Kontakt z pracodawc膮 - tel.: 606 206 707.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, sta偶 pracy: 2 lata do艣wiadczenia na ww. stanowisku, aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: "SPARTAN" G艂uszcz Arkadiusz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Zielona 5, 55-114 Kryniczno, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: trzebnicki
Gmina pracodawcy: Wisznia Ma艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kryniczno
Ulica pracodawcy: Zielona
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP II 411-167/06
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 18.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywania da艅 kuchni arabskiej i indyjskiej (kebab, tandoori, masala i inne)
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Krosno (podkarpackie)
Gotowanie potraw kuchni azjatyckiej, wydawanie polece艅 podw艂adnym j臋zykiem bengalskim
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Koluszki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie, do艣wiadczenie: brak wymaga艅; ksi膮偶eczka sanepidowska; ch臋膰 do podj臋cia zatrudnienia; dzie艅 pracy/ dzie艅 wolnego; praca od 11:00 w Knurowie; wynagrodzenie: 1900z艂 brutto + premia
BAR-RESTAURACYJNY "GWAREK" J脫ZEFA JURCZYGA - 2016-09-19 - Knur贸w (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w, dbanie o miejsce pracy
LAGUNA MARIUSZ CIO艁KO - 2017-02-08 - Tykocin (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Spa艂a (艂贸dzkie)
wg zakresu czynnosci
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
PROGRAM-ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA.Sprzeda偶 detaliczna, uk艂adanie kwiat贸w, sprz膮tanie. Pracowito艣膰, uczciwo艣膰, dyspozycyjno艣膰.
Salon Bukiet贸w i Aran偶acji D&M Dorota Caruzzi - 2016-04-13 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowanie i produkcja potraw, obr贸bka termiczna potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Samodzielny Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych DZIEKANKA - 2017-05-25 - Gniezno (wielkopolskie)
- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci;- nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 u偶ywanych sk艂adnik贸w;- obr贸bk臋 wst臋pn膮 surowc贸w do produkcji wyrob贸w;- dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych wyrob贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮;- 艣cis艂e przestrzeganie receptury przygotowywanych wyrob贸w;- przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepis贸w higieniczno-sanitarnych, BHP i ppo偶. i HACCP.
KOOPEROL Sp. z o.o. - 2016-04-14 - Zduny (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w: 艣niadania, obiady, kolacje, kuchnia ciep艂a, kuchnia zimna, porz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Kucharz- kelner
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowe Wielobran偶owe "BRETANIDE" Krystyna Czerwi艅ska - 2016-07-04 - Bugaj (wielkopolskie)
przygotowywanie 艣niada艅
L&P Sp. z o.o. - 2017-09-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
-
KJ Szrenica Sp.z.o.o. - 2015-12-09 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅, planowanie zakup贸w, ukladanie menu
Restauracja Tabun - 2017-04-18 - Otomin (pomorskie)
Praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Krystyna Da艂ek Z艁OTA RYBKA - 2018-04-13 - Karwia (pomorskie)
organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami, w oparciu o normy surowcowe, r贸偶norodnego asortymentu potraw, napoj贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i sprz臋tem zmechanizowanym stosowanym w gastronomii, ocenianie jako艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, dobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej, przechowywanie 艣rodk贸w spo偶ywczych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, opracowanie ofert kulinarnych zgodnie z potrzebami i oczekiwaniami konsument贸w oraz przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy
"JOKAS Marek Mi艂kowski Jolanta Mi艂kowska - sp贸艂ka cywilna" - 2018-08-28 - 艁uk贸w (lubelskie)
Wypiek pizzy, przygotowywanie sa艂atek
Juraszek Stanis艂awa KEBAB-PIZZA LOLO - 2016-01-12 - Po艂omia (艣l膮skie)
organizacja pracy personelusamodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Cieszyn (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw wed艂ugustalonej receptury wietnamskiej i chi艅skiej - z mi臋sa, ryb,owoc贸w morza,warzyw i innych produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Farma Smak贸w Agnieszka Biernacka - 2017-09-01 - Straszyn (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Tel. 501 371 926 Janina Lewaszkiewicz
PRZEDSI臉BIORSTWO GASTRONOMICZNO-REKREACYJNE "S艁OWIA艃SKA" JANINA LEWASZKIEWICZ - 2016-05-05 - S艂o艅sk (lubuskie)
Praca w Restauracji "Smak & Wag"Przygotowywanie potraw - kuchnia polska, obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego, po uprzednim przeszkoleniu.
Kmin Sp贸lka z ograniczona odpowiedzialno艣ci膮 Sp贸艂ka Komandytowa - 2017-02-27 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Pstr膮g Alina Karpi艅ska - 2018-04-04 - 呕yrzyn (lubelskie)
kontrola przygotowania poszczeg贸lnych stanowisk kuchni do pracykontrola jako艣ci towar贸w przyjmowanych podczas dostawnadz贸r nad jako艣ci膮 i estetyk膮 wydawanych potrawregularna pomoc na poszczeg贸lnych stanowiskach kuchniudzia艂 w odprawach kelnerskichzam贸wienia towaru wg potrzeb dnia nast臋pnegoweryfikacja brak贸w i nadwy偶ek w remanentach kuchniokresowa analiza podleg艂ego personelu i udzia艂 w procesie rekrutacji nowych pracownik贸wczynny udzia艂 w szkoleniu nowo przyj臋tego personelunadz贸r nad prawid艂ow膮 prac膮 sprz臋tu na kuchnitworzenie kart menu i udzia艂 w szkoleniach personelu przed ich wdro偶eniemtworzenie menu wg poszczeg贸lnych, indywidualnych potrzeb rezerwacyjnych lub kateringowychsta艂a wsp贸艂praca z Managerem G艂贸wnym Restauracji w zakresie jako艣ci towaru, cen i poprawnego funkcjono
POKOJE GO艢CINNE POCZTACAFFE - 2017-02-03 - Gdynia (pomorskie)