KUCHARZ/ BARMAN Żyrzyn oferta pracy Pstrąg Alina Karpińska
Stanowisko: KUCHARZ/ BARMAN
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2018-04-04
Lokalizacja: Żyrzyn (lubelskie)
Pracodawca: Pstrąg Alina Karpińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstania Styczniowego 15A, 24-103 Żyrzyn, powiat: puławski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ BARMAN
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żyrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: puławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żyrzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie podstawowe, książeczka sanepid, doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz, praca w godzinach 7-22, umowa zlecenie na 1 m-c, potem umowa o pracę, osoby z okolic Żyrzyna.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Pstrąg Alina Karpińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Adres pracodawcy:
Powstania Styczniowego 15A, 24-103 Żyrzyn, powiat: puławski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV (kontakt osobisty poprzedzony telefonem)
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: puławski
Gmina pracodawcy: Żyrzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żyrzyn
Ulica pracodawcy: Powstania Styczniowego
Numer budynku pracodawcy: 15A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Puławach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2018
Oferta pracy ważna do: 04.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykształcenie: brak wymagań; minimum rok doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska; znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-05-18 - Gliwice (śląskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Dominikowice (małopolskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Łowicz (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w systemie równoważnym w godz. 6-18 w Kołobrzegu, praca również w weekendy.
Ośrodek Sanatoryjno-Wypoczynkowy "POSEJDON" Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-26 - Złotoryja (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłkówzamawianie produktów
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Wisła (śląskie)
Czyszczenie/krojenie warzyw, obróbka termiczna mięsa, produkcja sosów, obsługa klientów.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Leszno (wielkopolskie)
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków- znajomość należności żywnościowych- przestrzeganie punktów kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrządzonych posiłków- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / Łódź, ul. Źródłowa 52 / Łódź, ul. 6-go Sierpnia 92
Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy) - 2018-07-12 - Zgierz (łódzkie)
- przygotowanie dań regionalnej kuchni domowej a'la carte.- dostosowywanie dań do sezonowych produktów.- dobór regionalnych win do przygotowywanych dań.
ZAV Rheinland-Pfalz/ Saarland - 2017-02-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw - kuchnia tradycyjna.
Catering and Party Service Tomasz Krupa - 2017-11-21 - Gdynia (pomorskie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-03-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków w hotelu
J.W. Construction Holding S.A. Hotel "Czarny Potok" - 2016-11-30 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymanie czystości w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-14 - Hel (pomorskie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2018-06-28 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
DWÓR NA WOLICY RESTAURACJA & PENSJONAT WITOLD GROBELNY - 2017-09-04 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Jarosław (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Warszawa (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nazdorem wietnamskiego szefa kuchni (więc język wietnamski jest bardzo potrzebny).
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Zabrze (śląskie)
kucharzstaż w godz. 8-16, 14-22 również w niedziele i święta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Piaseczno (świętokrzyskie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki Umowa o pracę na czas okreslony. Praca jednozmianowa: w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
dobre Amciu Danuta Gotkowska - 2018-08-28 - Łańcut (podkarpackie)
Sporządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Konikowo (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
Przygotowanie potraw, zakupy, znajomość kuchni niemieckiej
Gasthaus & Pension am Kurfürstendam KG - 2017-06-14 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych (kopalnia Borynia -stołówka)i.
"W. W. Z." K. P. SMAJDOR - Spółka Jawna - 2018-05-11 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
PROGRAM ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA.Przygotowanie dań w restauracji.
TOKO SUSHI S.C. - 2016-06-27 - Reda (pomorskie)
Praca będzie polegać na sprzątaniu klatek schodowych i terenów zielonych wokół bloków - ul. Orzepowicka w Rybniku. Praca od 7:00 - 11.00, wynagrodzenie godzinowe. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
GŁOWACZ GRZEGORZ a) ŚLĄSKIE PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUG PORZĄDKOWYCH GGF b) GGF ZARZĄDZANIE I OBRÓT NIERUCHOMOŚCIAMI - 2018-01-03 - Rybnik (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i ciast
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-06-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)