KUCHARZ Wrocław oferta pracy KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 250 PLN
Zakres obowiązków: samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoreczny makaronów, deserów i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca około 150 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
Data publikacji: 2017-03-03
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoreczny makaronów, deserów i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca około 150 godzin w miesiącu, oferta dostepna w sali G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
praca na umowe zlecenia, 150 godzin pracy w miesiącu
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: wyższe (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe lub średnie lub wyższe, powyżej 2 lat stażu pracy w gastronomii, znajomość: -język zachodni w stopniu podstawowym i ukraiński lub rosyjski - personel kuchni składa się z obywateli rosyjsko lub ukraińsko języcznych,-tradycyjnej kuchni kresowej (wschodniej),-kuchni włoskiej i śródziemnomorskiej,obsługa komputera, samodzielność na stanowisku kucharza, wysoka higiena pracy
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Ruska 61, 50-079 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Ruska
Numer budynku pracodawcy: 61
Profil działalności pracodawcy: RP.II.411-153/08
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2017
Oferta pracy ważna do: 20.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowaniu posiłków dla dzieci,dbanie o dietę dzieci ze specjalnymi potrzebami.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zambrów (podlaskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chełm (lubelskie)
wykształcenie średnie/wyższe, staż pracy 2 lata, komunikatywna znajomośc języka angielskiego i znajomość języka nepalskiego, hindi w stopniu średnim, realizowanie planów sprzedazowych, przygotowanie ofert handlowych, prowadzenie rozmów handlowych z klientami oraz aktywny udział podczas negocjacji, przygotowanie raportów z wykonanych działań, analizowanie diałań konkurencji e celu udoskonalenia oferty handlowej,kontakt z kontrahentami między innymi z Indii i Nepalu,
MANPOWER RESOURCE GROUP Sp. zo.o. - 2016-07-12 - Marki (mazowieckie)
Oferta stażu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w zawodzie kucharza, wykonywanie różnych potraw, porcjowanie potraw, dekorowanie i estetyczne wykonywanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, zakupy, znajomość kuchni niemieckiej
Gasthaus & Pension am Kurfürstendam KG - 2017-06-14 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, utrzymanie należytej czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Końskie (świętokrzyskie)
zbierania szkła z sali, wyparzanie, dbanie o ogólny porządek na sali
ACTION GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-10 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie nowych pojazdów do sprzedaży, mycie pojazdów poserwisowych, wsparcie działu serwisu i detalingu. Oferta pracy również dla osoby z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Warszawa (mazowieckie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Lębork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw; burgery, sosy, mięso, planowanie, dopilnowanie zamówień i dostaw produktów. Praca na dwie zmiany, (11-20, 20-5), na okres próbny 3 m. Miejsce wykonywania pracy Wrocław, Rynek Ratusz. Kontakt z pracodawcą : 606-206-707.
"SPARTAN" Głuszcz Arkadiusz - 2016-04-01 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich lub indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
prasowanie wyrobów gotowych uszytych w zakładzie.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Głowno (łódzkie)
Kucharz - kuchnia polska
Obsesja Smaku Jacek, Piotr Sulowscy S.C. - 2017-04-26 - Tarnów (małopolskie)
praca w bufecie, obróbka warzyw i owoców, przygotowywanie posiłków do wydania
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Głogów (dolnośląskie)
przyjmowanie pojazdów i zespołów do naprawy oraz sporządzanie protokołów przyjęcia, ustalanie przyczyn wad i uszkodzeń poszczególnych zespołów i mechanizmów pojazdu metodami diagnostyki technicznej, usuwanie usterek w zespołach i układach pojazdu, wymiana płynów eksploatacyjnych, wykonywanie operacji demontażowo-montażowych pojazdu i jego zespołów, przeprowadzanie weryfikacji części oraz naprawy zespołów, organizowanie oraz utrzymywanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz
GLIWICKA AGENCJA TURYSTYCZNASPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-27 - Lesko (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy
Kebab King Star-MD Saiful Islam - 2016-01-15 - Sochaczew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe; wymagane doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; umowa na czas określony; miejsce pracy Gliwice;
LAVION Wojciech Łobodziec - 2016-08-29 - Gliwice (śląskie)
Wymagana bardzo dobra znajomość kuchni tureckiej, przygotowywanie tradycyjncyh tureckihc potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością sporządzanych potraw, racjonalne zarządzanie składnikami, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, estetyczne wydawanie potraw, dopilnowanie porządku- miejsce wykonywania pracy: 63-100 Śrem, ul. Wyszyńskiego 16- praca na dwie zmiany w godzinach 5-13, 12-20
Ośrodek Wspomagający Edukację Jolanta Tylman - 2018-07-25 - Śrem (wielkopolskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, gotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "WASKO" ADAM WASYLEW - 2018-02-19 - Ustka (pomorskie)
Ładowanie i rozładowywanie materiałów budowlanych oraz sprzętu i transportowanie ich w obrębie miejsc prowadzenia prac przy użyciu taczek, wózków, ręczny transport cegieł, wykonywanie prostych prac rozbiórkowych. Umowa zlecenie, 168h w m-cu.Miejsce pracy: Biskupice Podgórne
kontakt przez PUP - 2017-06-19 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
- gotowanie i przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów- przygotowywanie bufetu z przekąskami- dbanie o stan zaopatrzenia i przechowywanie towaru- zachowanie czystości dbałości powierzonego sprzętu
Spreewald Therme GmbH - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-02-04 - Rybnik (śląskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-04-16 - Poniatowa (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Bukowno (małopolskie)