KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Data publikacji: 2017-05-22
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowanie posiłków dla meszkańców ZDPS
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2017
Oferta pracy ważna do: 21.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw dla gości restauracji
''POLAKOWSKI GALERIE'' SP. Z O.O. - 2016-04-07 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
B&B Katarzyna Bracha Kielce - 2018-06-28 - Kielce (świętokrzyskie)
- przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich receptur i wymogów sanitarnych - dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy- ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacji- dbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych- udział w bieżących i okresowych pracach porządkowych- dbałość o estetykę potraw
MIK Małgorzata Grabowska Grand Hotel Tiffi Iława - 2016-03-30 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szprotawa (lubuskie)
przygotowanie dań najwyższej jakości, dbałość o zachowanie wypracowanych standardów serwowanych potraw, pomoc w opracowywaniu nowych receptur i przepisów, koordynacja zamówień i dostaw towarów
GRAŻYNA TOMCZAK - 2016-10-19 - Warchały (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 8.00- 22.00
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2018-08-23 - Ustka (pomorskie)
Kucharz kuchni tajskiej, umiejętność przygotowywania potraw kuchni tajskiej, znajomość przepisów i receptur kuchni tajskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Łódź (łódzkie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami , normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym- wydawanie podstawowych posiłków- przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniajacych właściwą jakość żywności- przestrzeganie zasad określonych w systemie HACCP, przepisów dot. zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu-dabnie o należyte przechowywanie żywności- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, -dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów.
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Gorlice (małopolskie)
przygotowanie potraw według karty dań, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zakopane (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy;
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-02-01 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
prace porzadkowe
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
podlewanie/sadzenie kwiatów
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Zarządzanie personelem kuchni, pomoc w układaniu menu, przygotowywanie posiłków
Przemysław Pietrzak SIESTA - 2016-11-29 - Poddębice (łódzkie)
Przyrządzanie potraw dań obiadowych, potraw kuchni włoskieju, makaronów, pizzy, dbanie o czystość stanowiska
PHUG "MARIO" - 2018-04-25 - Jaworzno (śląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; doświadczenie zawodowe: 2 lata; przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych; jedna zmiana; miejsce pracy: Knurów
RESTAURACJA "Zacisze Leśne" NOCLEGI Gembala Wioletta - 2017-08-29 - Knurów (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
-spożądzanie potraw, dobieranie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-08-08 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z nazwą stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni śląskiej i ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Zabrze (śląskie)
Filetowanie ryb, przygotowywanie kuchni azjatyckiej. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe, staż pracy 2 lata, umiejętność filetowania ryb, znajomość kuchni azjatyckiej, posiadanie książeczki sanepidowskiej.
HAYABUSA s.c. - 2017-04-28 - Wejherowo (pomorskie)
- praca w kuchni
MARATOX s.c. R. Rabinek, T.Skowronek, M. Mrozek - 2015-11-06 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Zgodne ze stanowiskiem
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2016-10-25 - Bolesławice (pomorskie)
- Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej.- Wynagrodzenie: 13,70 zł/brutto. Praca na umowę zlecenie do 31.12.2019 r. Zlecenie wykonywane min. 90 godzin miesięcznie.- Zlecenie będzie wykonywane w godzinach: 7:30-16:00 + soboty, niedziele. Wymagana znajomość potraw kuchni ukraińskiej. Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Katowice (śląskie)