KUCHARZ Walidrogi oferta pracy PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
Data publikacji: 2016-09-14
Lokalizacja: Walidrogi (opolskie)
Pracodawca: PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Opolska 48, 46-050 Walidrogi, powiat: opolski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Walidrogi
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: opolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów Opolski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
1 Maja 7/1B, 45-068 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV,kontakt z pracodawcą: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: osobiście po uprzednim kontakcie telefonicznym, telefonicznie w godzinach
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
MAGDA KALINOWSKA-SALAH - 2018-02-06 - Augustów (podlaskie)
Praca w kuchni: przygotowywanie potraw: śniadania, obiad, kolacja) dla min. 100 osób. Stołówka szkolna, placówka całodobowa. Dwie zmiany, umowa o pracę. Wynagrodzenie 1735zł brutto + premia + wysługa lat.Kontakt z pracodawcą tel. 71 798 68 84 w.110
Zespół Placówek Oświatowych nr 3 - 2016-06-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrzadzanie potraw kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, prowadzenie kuchni godz. pracy 8.00-16.00, miejsce pracy Sala Bankietowa EDEN. Wynagrodzenie od 1500 NETTO do uzgodnienia uzaleznione od doświadczenia i umiejętności kandydata
BOND-COMMANDO Jacek Schulz - 2016-09-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
Browary Toruńskie OLMAR - 2016-02-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- Wyrób pizzy, makaronu, sałatek, przyjmowanie zamówień, wydawanie zamówień.- Wynagrodzenie: 9 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 18:00-2:00 + soboty, niedziele: 14:00-22:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Doświadczenie NIE jest wymagane -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (14:00-22:00) (Tel. 516-633-620) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Eugeniusza Kwiatkowskiego 26, 40-874 Katowice).
Chillout Aleksandra Gmyrek - 2016-06-08 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Miechów (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykształcenie - średnie zawodowe o kierunku gastronomicznym, doświadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetności: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw dla klientów.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
- Przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjnych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zchowaniem niezmienionych receptur potraw regionalnych, - Nadzór nad jakością potraw, - Przygotowywanie gofrów, - Przygotowywanie surówek, - Krojenie i obieranie warzyw, owoców, - Dbanie o czystość w miejscu pracy, - Koordynowanie zamówień, nadzór nad zaopatrzeniem. 110 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, STAŻ PRACY 2 LATA, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pomoc w sporządzaniu potraw, obróbka wstępna surowców, wydawanie gotowych posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Jarosław (podkarpackie)
jw.
PRZEDSZKOLE NR 77 "Akademia Pana Kleksa" - 2017-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
MIKOŁAJ KOWALCZYK FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "MI-KO" - 2018-07-30 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowtwanie posiłków
SKLEP FIRMOWY FARMER - 2016-03-02 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-01-27 - Bralin (wielkopolskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Łochów (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i napojów w Barze Orientalnym Kuchnii Wietnamskiej, przygotowywanie potraw według przepisów wietnamskich (przepisy są w języku wietnamskim)
Karolina Kowalczyk Bar Orientalny SAIGON - 2016-10-06 - Końskie (świętokrzyskie)
- Przygotowywanie potraw kuchnii polskiej.- Wynagrodzenie: 3000 - 3500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do jednego miesiąca. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-19:00 + soboty i niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne: Kucharz. Mile widziane doświadczenie w gastronomii. Wymagana aktualna książeczka sanepidowska. Kontakt WYŁĄCZNIE e-mail: praca.katowice01 (at) gmail.com
AGATA ZDZIEBKO MIXER - 2018-03-08 - Katowice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej, ukraińskiej i włoskiej. Praca w systemie dzień/dzień.
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
praca kucharza
Hotel i Restauracja Lubavia SC Zbigniew Szostek i Wiesław Szostek - 2016-12-13 - Lubawka (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-04 - Jabłonowo (mazowieckie)
-sporządzanie potraw dla klientów,-przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanitarno-higienicznymi,
SETPOL 1 Wojciech Tarnowski Chojna - 2017-02-08 - Wilkoszyce (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie w barze,sprzatanie,mycie
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie prostych potraw np. surówki, hot-dogi, mycie naczyń, mycie i krojenie warzyw, wykonywanie poleceń kucharza
P.P.H.U. ROL-BUD ADAM SZULC - 2016-06-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Domanin (wielkopolskie)