KUCHARZ/KUCHARKA Bralin oferta pracy Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c.

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Data publikacji: 2017-01-27
Lokalizacja: Bralin (wielkopolskie)
Pracodawca: Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kępińska 12a, 63-640 Bralin, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bralin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bralin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.01.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakład Wyrobów Garmażeryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Kępińska 12a, 63-640 Bralin, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Bralin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bralin
Ulica pracodawcy: Kępińska
Numer budynku pracodawcy: 12a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.01.2017
Oferta pracy ważna do: 27.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 27.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 27.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kompletacja i segregacja dokumentacji księgowej, wprowadzanie dokumentacji do programów rachunkowych, sporządzanie sprawozdań, archiwizacja dokumentacji, odbieranie dokumentacji w siedzibach klientów. Wykształcenie min. średnie, obsługa komputera, prawo jazdy kat. B, odporność na stres, umiejętność pracy w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Mysłowice (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Karczma BOROWA CHATA - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Witnica (lubuskie)
wg stanowiska
CANBUSZ SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAW I ZOFIA ANDRUKONIS - 2017-03-21 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrzadzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie pizzy
Firma Handlowo Usługowa Anna Mółka - 2017-03-14 - Kończyce Małe (śląskie)
umiejętność przygotowania potraw i deserów kuchni bałkańskiej, przygotowanie potraw z pasją, z dbałością o jakość i smak, na bazie świeżych, naturalnych składników, zachowanie czystości stanowiska pracy, dbałość o schludny wygląd, ścisłe przestrzeganie zgodności przygotowania potraw z ustalonym jadłospisem i recepturą, odpowiedzialność za powierzony sprzęt, urządzenia, wyposażenie kuchni, magazynu itp., przestrzeganie wszelkich norm i wytycznych oraz procedur obowiązujących w kuchni; umowa od 29.06.2018 r. do 28.06.2020; godziny pracy: 6.00- 14.00, 14.00- 22.00
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Strzelinko (pomorskie)
Wypiekanie pizzy
kontakt przez OHP - 2017-03-09 - Wałcz Pierwszy (zachodniopomorskie)
gotowanie (kuchnia Polska), dbanie o czystość, zamówienia towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Katowice (śląskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery).- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 3 miesięcy). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2017-12-06 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy- Pensjonat BARCELONA- Mikoszewo
Usługi Turystyczne KATALONIA Agnieszka Canals-Wąsik - 2016-09-06 - Mikoszewo (pomorskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2016-01-15 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne przygotowywanie, podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CAMP PARK SONATA Sp. zo.o. Jerzy Puszkarewicz - 2016-03-15 - Harsz (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie średnie (gastronomia), mile widziany staż pracy, zaangażowanie w pracę, dyspozycyjność, odporność na stres. Praca zmianowa (dwie zmiany). Pracodawca po okresie próbnym oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie określone zostało określone w stawce godzinowej. Sposób aplikowania: tel. 728-443-286 lub mailowo: paulina.gosz (at) hotelmistralsport.pl
Centrum Sportowo-Konferencyjne Gniewino Sp. z o.o. - 2016-05-18 - Gniewino (pomorskie)
wg. stanowiska
Hotel "UNIBUS" Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Obsługa linii produkcyjnych wraz z ich przezbrajaniem, dbałość o utrzymanie linii w dobrym stanie.
"Ekpols" Sp. z o.o. - 2018-02-09 - Płomykowo (lubuskie)
jw.
W TRAKCIE Marta Nowakowska - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Zelów (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie kanapek, surówek, sałatek, zapiekanek; przygotowywanie dań bufetowych z półproduktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, współpraca z menadżerem i pracownikami bufetu
HJ CATERING HANNA BURWIEL - 2016-10-17 - Poznań (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kompletacja zamówień
OTTO WORK FORCE POLSKA Sp. z o.o. - 2016-08-30 - Gądki (wielkopolskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel : 71-3891116,71-3891117 wew 804 )
ZACHODNIA INSTYTUCJA GOSPODARKI BUDŻETOWEJ "PIAST" - 2016-06-06 - Wołów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi proceduramii zasadami, dbałość o jakość przyrządzonych potraw oraz ich estetykę podania
PROGRESS XXIX SPÓŁKA Z. O.O. - 2016-12-22 - Legnica (dolnośląskie)
wykonywanie pracy kucharza, samodzielny kucharz
VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-08-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowanie posiłku np. zapiekanka, hamburger, sprzedaz napojów
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-12-28 - Konradów (opolskie)
- przygotowanie, podawanie potraw i dań- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności- zapewnienie wysokiej jakości produktu i usług
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE BŁAŻEJ KOSIECKI - 2015-12-02 - Skarszewy (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków , utrzymywanie czystości , obsługa imprez, mile widziane wykształcenie gastronomiczne
" HACIENDA " Kalina Horbacz - 2017-01-31 - Słupia pod Bralinem (wielkopolskie)