KUCHARZ Trzebnica oferta pracy Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽650 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2020-07-02
Lokalizacja: Trzebnica (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Le艣na 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽650 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 02
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: trzebnicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0220
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Trzebnica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽650 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: Dyspopozycyjno艣膰
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: bardzo dobra organizacja czasu
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_1: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Do艣wiadczenie zawodowe minimum 2 lata.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 2
Nazwa pracodawcy:
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski
danePracodawcy_nip: 9150007132
danePracodawcy_regon: 930110266
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Adres pracodawcy:
Le艣na 2, 55-100 Trzebnica, powiat: trzebnicki, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 02
Powiat pracodawcy: trzebnicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 0220
Gmina pracodawcy: Trzebnica
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Trzebnica
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0987383
Ulica pracodawcy: Le艣na
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Trzebnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 02.07.2020
Oferta pracy wa偶na do: 01.08.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.07.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?d334244c0d3fb838cfe571c3a8d8678f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg oryginalnych receptur kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2020-08-06 - G艂owno (艂贸dzkie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-06-22 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Jab艂onowo (mazowieckie)
przygotowywanie wi臋kszych imprez okoliczno艣ciowych; do艣wiadczenie
FIRMA HANDLOWA MARK ZYGMUNT JAGU艢 STANISZCZE WIELKIE - 2016-03-16 - Staniszcze Wielkie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
HOTEL SPA Dr Irena Eris Wzg贸rza Dylewskie Sp. z o.o. - 2018-11-08 - Wysoka Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Janusz Andrzej Kaliniak Dom Handlowy-Hotel-Restauracja Janusz - 2018-05-07 - Siedlce (mazowieckie)
Przygotowanie 艣niada艅 i obiad贸w wed艂ug jad艂ospisu.
Restauracja S艂oneczna Sp. z o. o. - 2017-02-23 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 do karty menu i catetingu, monitorowanie zaopatrzenia oraz sk艂adanie zam贸wie艅.
HOTEL OLESNO GABRIELA WIENDLOCHA - 2017-11-09 - Olesno (opolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug karty da艅
STARA APTEKA Szuty Jacek - 2019-03-08 - Zwierzyniec (lubelskie)
KUCHARZ
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2015-11-26 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
Zakres zada艅 wykonywanych na stanowisku:przyjmowanie, ewidencjonowanie oraz rozdzielane korespondencji wp艂ywaj膮cej do OR KRUS w Gda艅sku, prowadzenie rejestr贸w korespondencji, elekrtoniczna ewidencja korespondencji wp艂ywaj膮cej i wychodz膮cej, przyjmowanie od pracownik贸w oraz ewidencjonowanie korespondencji nadawanej przez KRUS w Gda艅sku, rozliczanie korespondencji, prowadzenie sekretariatu Dyrektora, sporz膮dzanie obowi膮zuj膮cej sprawozdawczo艣ci z zakresu powierzonych obowi膮zk贸w.
Kasa Rolniczego Ubezpieczenia Spo艂ecznego O/R w Gda艅sku - 2016-05-10 - Gda艅sk (pomorskie)
zarz膮dzanie zespo艂em, koordynacja akcji marketingowych, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie procedur w lokalu, kontrola zu偶ycia towaru
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
zgodny z ustaleniami z pracodawc膮
O艣rodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-07-12 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w ( kuchnia polska); godziny pracy 7.00-19.00
RPS REAL PROPERTY & SERVICING SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2020-01-08 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
GRUPA GASTRONOMIA 艢L膭SK SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-18 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
praca w kuchni - przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wiechlice (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych. Praca na umowe o prac臋 w godz. 5-13, 11-23 w Marine Hotel w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Zdrojowa Hotels Sp. z o.o. - 2017-01-12 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
sprawdzanie fakt贸r i rachunk贸w z艂o偶onych do zap艂aty przez jednostki o艣wiatowe i GZEAS.Przygotowanie polece艅 przelew贸w oraz polece艅 wyp艂aty na podstawie sprawdzonych dokument贸w.umieszczanie i zawieszanie przelew贸w w systemie bankowym,prowadzenie rejetru fakt贸r i rachunk贸w, prowadzenie rejetru um贸w,wystawianie not ksi臋gowych i innych wynikaj膮cych z dokument贸w 藕r贸d艂owych,wystawianie faktur sprzeda偶y szk贸艂, przedszkoli, i GZEAS,i inne wg za艂膮cznika
Gminny Zesp贸艂 Ekonomiczno-Administracyjny Zielonki - 2018-06-21 - Zielonki (ma艂opolskie)
Prace monta偶owe, rozbi贸rkowe, murowanie, tynkowanie, pomoc na budowie, pos艂ugiwanie si臋 prostymi narz臋dziami. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Bartkowa-Posadowa (ma艂opolskie)
Przygotowania potraw kuchni ukrai艅skiej wed艂ug oryginalnych regionalnych receptur i przypraw.
kontakt przez PUP - 2019-03-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie ciasta na pizz臋, skr臋canie ciasta w kulki, robienie sos贸w, krojenie w臋dlin, krojenie warzyw
PIZZA FACTORY, StartDom Agencja Nieruchomo艣ci WALDEMAR MAZUR - 2019-01-14 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Montowanie okien, witryn i balustrad, informowanie klient贸w o zasadach konserwacji zamontowanych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Olecko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w kuchni tajskiej (spring rolls, thai rolls itp.), dbanie o czysto艣膰 urz膮dze艅 i pomieszcze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Piaseczno (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw a la carte kuchni mi臋dzynarodowej. Pracodawca poszukuje r贸wnie偶 kucharza na sezon letni.WYMAGANIAWykszta艂cenie: Zawodowe jako kucharzDo艣wiadczenie zawodowe: Wymagane, co najmniej 6 lat jako kucharz w restauracjach gdzie serwuje si臋 dania a`la cartZnajomo艣膰 j臋zyk贸w: komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego Inne istotne wymagania:- osoba komunikatywna, umiej膮ca pracowa膰 w zespole, pod presj膮 czasu, jak r贸wnie偶 wsp贸艂pracowa膰 z go艣膰mi hotelowymi,- osoba schludna, dok艂adna, kreatywna, zajmuj膮ca si臋 gotowaniem z pasj膮,- osoba posiadaj膮ca wiedz臋 dot. funkcjonowania kuchni zar贸wno pod wzgl臋dem ekonomicznym jak i zaopatrzeniowym.
Restaurant Sj枚loftet - 2017-12-12 - Norwegia (Norwegia)
dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posilk贸w, znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywieniowych, przestrzeganie procedur punkt贸w kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrz膮dzonych posi艂k贸w
31 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-01-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
Pa艂ac Brun贸w Edward Rze藕wicki - 2017-05-18 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z mo偶liwo艣ci膮 awansu na szefa kuchni. Wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne, min. 1 rok do艣wiadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
w/g stanowiska
POMQUAD POMIANKOWSKI 艁UKASZ - 2016-05-11 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
BFG INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO AKCYJNA - 2015-12-09 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)