KUCHARZ Szymbark oferta pracy Ireneusz Koszałka Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowo-Produkcyjne "KOSZAŁKA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw i napojów w kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przygotowanie śniadań dla gości hotelowych.
Data publikacji: 2020-07-28
Lokalizacja: Szymbark (pomorskie)
Pracodawca: Ireneusz Koszałka Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowo-Produkcyjne "KOSZAŁKA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:WS. WIEŻYCA 32, 83-315 Szymbark, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw i napojów w kuchni, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przygotowanie śniadań dla gości hotelowych.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szymbark
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 22
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kartuski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 2205
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Data zakończenia pracy: 30.04.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: min. 5 lat doświadczenia zawodowego
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Wymagania odnośnie stażu pracy: [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 5
Nazwa pracodawcy:
Ireneusz Koszałka Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowo-Produkcyjne "KOSZAŁKA"
danePracodawcy_nip: 5891052566
danePracodawcy_regon: 190970202
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
WS. WIEŻYCA 32, 83-315 Szymbark, powiat: kartuski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie i/lub CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 22
Powiat pracodawcy: kartuski
danePracodawcy_kodPowiatu: 2205
Gmina pracodawcy: Stężyca
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Szymbark
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0174190
Adres strony pracodawcy: www.wiezyca.pl
Ulica pracodawcy: WS. WIEŻYCA
Numer budynku pracodawcy: 32
Profil działalności pracodawcy:
Gospodarstwo agroturystyczne "KOSZAŁKOWO", wytwarzanie własnych produktów: sery, twarożki, kiełbasy, wędliny. Prowadzenie wyciągu narciarskiego, organizowanie imprez rekreacyjnych: kullungi, przejazdy bryczką, wozem drabiniastym.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 29.07.2020
Oferta pracy ważna do: 11.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 29.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4808217c462e43138b6176b4b810f3b7
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-02-08 - Baboszewo (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw typu kebab, dbałość o porządek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni.Godziny pracy 10:00-22:00 co drugi dzień.
Zdzisław Wnęk FHU VADIS - BELLA - 2019-02-15 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowaywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek - 2017-03-22 - Łeba (pomorskie)
Przyżądzanie posiłków, konsultacja i pomoc przy kucharzu głównym.
Motel "Na Wierzynka" Restauracja "MARYLA" s.c. A.J. Pasek - 2016-04-22 - Wieliczka (małopolskie)
Sprzedawca w sklepie ogólnospożywczym Sklep GROSZEK w Tuszowie Narodowym
P.P.H.U. "MADEJ" Marcin Madej - 2018-11-21 - Tuszów Narodowy (podkarpackie)
przygotowywanie posilków, organizacja pracy własnej i pracowników
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2016-05-19 - Janów Lubelski (lubelskie)
Smażenie, przygotowywanie potraw: mięso drobiowe, frytki, ziemniaki, surówki, wykonywanie świeżych soków. Praca Zduńska Wola ul. Łaska 51 lub ul. Łaska 143/145
O.K. Chicken Arkadiusz Wdowiński - 2018-01-09 - Zduńska Wola (łódzkie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2018-08-01 - Sanok (podkarpackie)
- przygotowywanie posiłków- nadzór nad pracą kuchennych- ustalanie memu- obsługa pieców konwekcyjnych, maszyn Kuter- obsługa rozdrabniarki typu "wilk", Spomasz - Nakło
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Kościerzyna (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2019-08-14 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jacentów (świętokrzyskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłku dla klientów; WYMAGANIA: wyksztalcenie zawodowe lub więcej, mile widziane doświadczenie zawodowe, chęci do pracy
Zajazd "TYTAN" Adam Mika - 2016-07-21 - Molna (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, zamawianie towaru od dostawców tureckich
kontakt przez PUP - 2020-07-16 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy i innych posiłków w pizzerii
PIZZERIA AL CAPONE MICHALSKI ADAM - 2016-04-18 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej, praca w godzinach 11.00-21.00, jedna zmiana, praca w dni wolne, pracodawca przewiduje dopasowanie godzin pracy do dojazadów, pierwsza umowa na okres próbny
WINIARNIA "HANNA" KUŚ GRZEGORZ - 2016-04-25 - Radomierzyce (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań
HOTEL ''WENUS'' Paweł Tkacz - 2018-04-05 - Kobylanka (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRODUKTÓW DO SPORZĄDZANIA DAŃ, PRZYGOTOWYWANIE LISTY ZAKUPÓW DO SPORZĄDZANIA DAŃ.
kontakt przez PUP - 2019-11-19 - Opoczno (łódzkie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-14 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Pozezdrze (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie różnego rodzaju potraw i ciast kuchni polskiej, wschodniej, włoskiej1/2 etatu, praca w godz. 8-23
kontakt przez PUP - 2020-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
prace związane ze stanowiskiem, zatrudnienie na 1/2 etatu, dwie zmiany w godz. 8.00-20.00
DYRDA ANDRZEJ PHPU i G "ADEX" ZAJAZD ORION - 2018-12-10 - Poręba (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-24 - Ruda Śląska (śląskie)
praca w kuchni
Działalność Handlowa Pizzeria Salamino Monika Koch - 2017-09-14 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dbanie o czystość, opracowywanie menu restauracji, przygotowywanie listy zakupów
X PUB Michał Pul - 2017-08-03 - Białystok (podlaskie)
Odczytywanie i przygotowywanie przepisów kuchni arabskiej, przygotowanie potraw, napojów, deserów z zakresu kuchni egipskiej, utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu, współpraca przy zamawianiu oraz kontroli jakości towaru, tworzenie menu, kontakt z kucharzami tamtejszej kuchni. Godziny pracy lokalu 10.00 - 24.00.
kontakt przez PUP - 2019-04-29 - Łęczna (lubelskie)