KUCHARZ Szczecinek oferta pracy LEŚNY DWÓR Leokadia Zielińska, Anna Zielińska S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem dostępnych narzędzi , maszyn i urządzeń.
Data publikacji: 2020-03-10
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: LEŚNY DWÓR Leokadia Zielińska, Anna Zielińska S.C.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wierzbowa 4, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem dostępnych narzędzi , maszyn i urządzeń.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecinek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: szczecinecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecinek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.03.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie mile widziane
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
LEŚNY DWÓR Leokadia Zielińska, Anna Zielińska S.C.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Wierzbowa 4, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Wierzbowa
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2020
Oferta pracy ważna do: 09.04.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 10.03.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b729263580d7ac0bd0f6446741b06d86
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków,utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, sporządzanie listy zakupów art, spożywczych.
"Pentur" spółka cywilna - 2016-09-06 - Międzygórze (dolnośląskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
pomoc przy obsłudze gastronomicznej, obsługa kasy fiskalnej, przygotowywanie drobnych posiłków, pomoc przy barze i obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-04-05 - Michałowice (mazowieckie)
sporządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Turystyczno Hotelarskie "M i A" s.c. - 2018-01-19 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni jako kucharz kuchni indyjskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów z pracodawcą telefonicznyOferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-02-22 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potrawobsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw wg. receptury.Zapewnieniewysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań,przestrzeganie standardów postępowania z żywnością HACCP,prawidłowe magazynowanie zywności i sprzętu.
Przedsiębiorstwo Usługowe "Świder-Ski" Grzegorz Świderski - 2019-02-01 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Kontakty z kluczowymi kontrahentami wietnamskimi w centrum handlowym w Warszawie, prowadzenie pojazdu dostawczego.
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warta (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-03-21 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków- dania obiadowe, dania typu fast-food, bezpośrednia obsługa klientów i kasy fiskalnej
BUENO Ewa Kanty-Kruk - 2019-04-25 - Biłgoraj (lubelskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-12-03 - Tuszyn (łódzkie)
przygotowywanie dań kuchni hinduskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, dbanie o jakość i smak przygotowywanych dań, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt;wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.
USŁUGI HOTELARSKIE PRZEMYSŁAW DZIUBEK - 2020-02-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-02-02 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-06 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-10-25 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18, 10-22 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
"ARKA-MEGA" S. A. - 2019-05-28 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy, stanowiska pracy, możliwość przyuczenia do pracy.
BRAT- MAX KAMIL I SZYMON HERMANOWICZ S. C. - 2016-04-22 - Rąbień (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Warszawa (mazowieckie)
wg.wniosku
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Gniezno (wielkopolskie)
Wykonywanie prac związanych z przygotowaniem posiłków zgodnie z recepturą ustalonymi dietami, przygotowanie produktów żywnościowych do obróbki termicznej, przygotowanie potraw zgodnie z jadłospisem. Praca w godz. 6-14, 11-19 w Kołobrzegu, również w soboty, niedziele i święta (wg grafiku).
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej Sanatorium Uzdrowiskowe Ministerstwa Spraw Wew. i Adm. w Kołobrzeg - 2020-03-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
obsługa baru gastronomicznego
Spółdzielnia Socjalna "Promyk Nadziei " - 2016-10-31 - Krzywda (lubelskie)
Kucharz przygotowujacy posillki do wydania (praca w restuaracji). Praca na umowę zlecenie, 80 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjość do pracy wg grafiku caly tydzień, w godz. 8:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 14.03.2018r. do 31.12.2019r. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Wykonywanie podsypki, profilowanie wykopu szpadlem, zagęszczanie podsypki ubijakiem ręcznym, wyrównywanie podbudowy, sprzątanie po budowie.
Kaźmierczak Przedsiębiorstwo Robót Instalacyjno Inżynieryjnych Zbigniew Kaźmierczak - 2019-03-04 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)