KUCHARZ/SPRZEDAWCA Zbąszyń oferta pracy Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Stanowisko: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta.
Data publikacji: 2017-11-09
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, sprzedaż, obsługa klienta.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0: możliwość przyuczenia do zawodu
Nazwa pracodawcy: Pizzeria "PICCOLO" Irena Wójcik-Śliwa
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Pl. Wolności 2, 64-360 Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Zbąszyń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zbąszyń
Ulica pracodawcy: Pl. Wolności
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.11.2017
Oferta pracy ważna do: 11.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prace pomocnicze na kuchni, przygotowywanie posiłków według przepisów kuchni polskiej, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez OHP - 2016-01-15 - Rowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 8.00- 22.00
SKLEP SPOŻYWCZY "PIOTRUŚ" MICHAŁ GRZEGORZ PELC - 2018-08-23 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-20 w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
MAGNAT SPA PALACE Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-02-08 - Janów (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, zimnych, sporządzanie surówek. Sporządzanie-przygotowywanie deserów, napojów, posiłków. Obróbka wstępna produktów (np. mięs)
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Kęty (małopolskie)
przygotowanie gruntu, sprzątanie, urabianie cementu, zabezpieczenie materiału
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Przeczyce (śląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków, utrzymanie porządku w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Biała Rawska (łódzkie)
obsługa klienta, pomoc w pracy fryzjerapraca 4-8h dzienniewynagrodzenie do ustalenia z pracodawcą
LUCYNA JANIK SALON FRYZJERSKI "WENUS" - 2018-07-20 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
SAMODZIELNE WYKONYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z JADŁOSPISEM, WYKONYWANIE OBRÓBKI WSTĘPNEJ I TERMICZNEJ POTRAW, WYDAWANIE POSIŁKÓW POBIERAJĄCYM NA ODDZIAŁY, OBSŁUGA SPRZĘTU KUCHENNEGO;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PREFEROWANE ŚREDNIE W ZAWODZIE KUCHARZ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU HACCP, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 3 LATA
109 SZPITAL WOJSKOWY Z PRZYCHODNIĄ SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W SZCZECINIE - 2017-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wytyczanie planów montażu, samodzielna realizacja zadań
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Szaflary (małopolskie)
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych-przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków-porcjowanie i wydawanie posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadżera-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
wymagania: wyksztalcenie zawodowe -kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejętność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Group sp. z o.o. i sp. komandytowa - 2018-07-26 - Perzyce (wielkopolskie)
gotowanie potraw, dbałość o estetykę podawanych dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy. Praca na pełen etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8-16; 13-21
Bon Apetito Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
Klejarz ramek
MUSA Sp. Jawna Alicja Musiał Tadeusz Musiał Targowisko Dolne - 2018-02-22 - Targowisko Dolne (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posilków, kelnerstwo
Ośrodek Wypoczynkowy "U Kubiców" Monika Kubica-Robakowska - 2017-11-15 - Szare (śląskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie posiłków
Edyta Opolska - Osuch "Karczma Maciejka" - 2017-09-22 - Polesie (lubelskie)
gastronomia przemysłowa, żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków, nadzór nad pomocnikami
Przesiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-09-02 - Śnieciska (wielkopolskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szówsko (podkarpackie)
Mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
"SAKE" LE ANH NGOC - 2016-10-13 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji z kuchnią ukraińską i białoruską
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Janczewice (mazowieckie)
Pomoc w :*przygotowywaniu zakwasu*przygotowywaniu ciasta chlebowego*formowaniu chleba*wypieku chleba i bułek
GMINNA SPÓŁDZIELNIA "SAMOPOMOC CHŁOPSKA" W KŁOMNICACH - 2018-03-14 - Kłomnice (śląskie)
-umiejętność posługiwania się narzędziami elektrycznymi(wiertarki, szlifierki itp.), umiejętność posługiwania się narzędziami ręcznymi(młotki,klucze,szczypce itp), umiejętność spawania spawarką inwertorową( elektrodą),umiejętność spawania spawarką półautomatyczną Bester( w osłonie gazowej)
VIVENA-NATURA Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Prochowice (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-13 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu, podawaniu potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej. Praca na etat ( 20 godz./tyg), od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12-20.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Raszyn (mazowieckie)