KUCHARZ - SPECJALISTA KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Gdańsk oferta pracy GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI
Stanowisko: KUCHARZ - SPECJALISTA KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
Data publikacji: 2017-02-09
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dębinki 7, 80-211 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej, zarządzanie pomocami kuchennymi, przygotowywanie zup, dań głównych,przygotowanie cateringów wyjazdowych,kalkulacje towarowe, zamówienie u dostawców,ręcznie lepionie pierogów lwowskich
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 6.00-14.00, 8.00-16.00 pn-pt
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - SPECJALISTA KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.02.2017
Data zakończenia pracy: 20.02.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: średnie zawodowe, kierunkowe, 4 lata doświadczenia zawodowego, znajomość kuchni ukraińskiej samodzielność, kreatywność. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt telefoniczny: 607 451 791
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 4
Nazwa pracodawcy:
GASTRONOMIA I SERWIS S.C I. NOWAK, W. NOWAK, J. ZWOLIŃSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Gen. Józefa Hallera 107, 80-416 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Gen. Józefa Hallera
Numer budynku pracodawcy: 107
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.02.2017
Oferta pracy ważna do: 16.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
"Samotnia" K. Siemaszko, M.Siemaszko- Arcimowicz s.c - 2016-04-22 - Ściegny (dolnośląskie)
W ZAWODZIE
ROBERT OZIĘBŁOWSKI PIZZERIA RANCHO-PAB - 2017-02-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
montaż elementów
"BYFUCH-PRODUCT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków; WYMAHANIA: wykształcenie średnie - technolog gastronomii, umiejętność planowania menu, organizacji zaopatrzenia, przygotowania i serwisu potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lubliniec (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zawodowe, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu, min. 3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku. Ogólny zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów za pomocą odpowiednich narzędzi i urządzeń. Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Lublin (lubelskie)
Sporządzanie posiłków i przekąsek zimnych i gorących
Przedsiębiorstwo Handlowo- Usługowe "Venus" Bożena Babkiewicz - 2017-11-14 - Włodawa (lubelskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu, praca w ramach umowy zlecenia.
Apartamenty SMĘTEK Ryszard Wiecheć - 2018-01-10 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością żywności, dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy
Folwark Pszczew Łukasz Robak - 2018-06-21 - Pszczew (lubuskie)
sprzedaż pojazdów specjalnych
AMZ Kutno S.A. - 2017-11-21 - Kutno (łódzkie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Radom (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, umiejętności,doświadczeniew pracy na ww stanowisku
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2017-02-13 - Antonin (wielkopolskie)
jw.
HADO Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB - 2017-11-03 - Końskie (świętokrzyskie)
- obsługa kuchni,
Gospodarstwo Agroturystyczne "Dwór i Stajnia Dębogóra" - 2017-01-11 - Wieleń (wielkopolskie)
Przygotowywanie składników, przygotowywanie dań i kanapek.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
OBRÓBKA WSTĘPNA WARZYWPRZYGOTOWYWANIE GOTOWYCH DAŃ I POSIŁKÓWDBANIE O PORZĄDEK STANOWISKA PRACY I CAŁEGO OBIEKTU
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Przemków (dolnośląskie)
przewóz towarów w transporcie międzynarodowym- kraje UE
Cezary Olender FIRMA HANDLOWA KORAL - 2018-08-07 - Łuków (lubelskie)
Sporządzanie potraw i napojów, przechowywanie żywności
TERAPIA I TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
organizacja pracy w kuchni, przygotowanie posiłków dla grup zorganizowanych i indywidualnych osób
JAN TYRAŁA Ośrodek Sportu i Rekreacji - 2017-07-17 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Narożnicka Alina BAR JAGÓDKA, SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
Obsługa gości, podawanie posiłków i napoi
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska - 2015-12-03 - Przytoczna (lubuskie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2016-12-08 - Rakowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, potraw i deserów; obsługa wstępna surowca; obsługa wstępna mięs; obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Sztum (pomorskie)
dobór i sprzedaż części zamiennych do samochodów
Firma Handlowa Robert Kamiński - 2016-10-03 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
Przeacowni przygotowujący pizzę.Umiejętność przygotowania pizzy.
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2018-02-01 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Praca w kuchni na terenie kantyny wojskowej, przygotowywanie ciepłych i zimnych dań, dbanie o porządek w miejscu pracy, obróbka cieplna i zimna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
kucharz Algorytm art. 51.1
ZESPÓŁ SZKÓŁ W BATORZU - 2016-08-11 - Batorz (lubelskie)