KUCHARZ, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I POTRW KUCHNI INDYJSKIEJ Końskie oferta pracy Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB
Stanowisko: KUCHARZ, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I POTRW KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2017-11-03
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 5, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I POTRW KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Końskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2018
Data zakończenia pracy: 31.01.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
bengalski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
dobra znajomośc przygotowywania potraw kuchni indyjskiej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
podstawowa znajomość języka indyjskiego i bengalskiego
Nazwa pracodawcy: Katarzyna Prażuch MASUM KEBAB
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
Zamkowa 5, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Końskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Końskie
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2017
Oferta pracy ważna do: 20.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyjmowanie i rozładunek towarów, kompletowanie towaru według zamówień, dbałość o należyte składowanie i przechowywanie towaru na magazynie, obsługa wózka widłowego, proste prace magazynowe
HYDROSOLAR Sp. z o.o. Podkarpacie Sp. K. - 2018-04-18 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, półproduktów,prace związane z przygotowaniem posiłków o półproduktów.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Gdańsk (pomorskie)
obróbka wstępna produktów,sporządzanie posiłków,przygotowywanie imprez zbiorowych,utrzymanie czystości w miejscu pracy,
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Osieczna (wielkopolskie)
przygotowywanie śniadań i obiadów
"HEBAN HOTEL" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-09 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa maszyn dziewiarskich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Zduńska Wola (łódzkie)
przyjmowanie towaru na magazyn, wykładanie towaru na pólki sklepowe, obsługa klienta
ORKAN Sp. z o.o. - 2016-10-17 - Nowa Ruda (dolnośląskie)
Bieżąca produkcja dań znajdujących się w ofercie restauracji. Bieżące wydawanie dań. Utrzymanie porządku na zapleczu kuchennym. Zamawianie produktów u współpracujących dostawców.
Michał Cieślak, Robert Szczepankowski S.C. w Białowieży - 2016-02-18 - Białowieża (podlaskie)
Robienie pizzy
MARIO PIZZA Mariusz Pochroń - 2017-05-18 - Radłów (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
''FACH - Instytut'' - 2018-02-01 - Bolków (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Żagań (lubuskie)
Przygotowywanie dań z karty menu, wydawanie gotowych dań kelnerom, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Rycka Adam Gościniec Nad Strumykiem - 2015-11-24 - Zabełków (śląskie)
- Gotowanie dań kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 5:00-13:00 + sobota, niedziela - według grafiku. Wymagana wykształcenie zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Wymaganie doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 32-721-11-11) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Bytkowska 1 A, 40-147 Katowice) lub kontakt pocztowy lub e-mail: biuro (at) bestwesternkatowice.pl
METROPOL HOTEL MAN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2017-03-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - kucharz, minimalne doświadczenie
DEDAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Lubliniec (śląskie)
przygotowywanie dań cateringowych dla dzieci, obróbka warzyw i owoców, kuchnia żywienia zbiorowego, kuchnia dla dzieci; pracodawca przyuczy do obowiazkujacych norm żywieniowych;
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw, uczestniczenie w planiowaniu jadłospisu, przestrzeganie zasad technologi i estetyki, dbanie o jakość i smak posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-06 - Legnica (dolnośląskie)
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tarnów (małopolskie)
- kompletowanie zamówień przy użyciu wózka widłowego- załadunek i rozładunek oraz transport towarów głównie na magazynie wysokiego składu (ok. 7-9 m)
ETC GROUP Sp. z o.o. - 2017-12-18 - Będzin (śląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2017-03-09 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Wiśniccy S.C. B. Wiśnicka i R. Wiśnicki - 2016-12-12 - Sierskowola (lubelskie)
Umiejętność przyrządzania potraw, znajomość zagadnień, zagadnień gastronomicznych, kalkulacji, zmajomość kasy fiskalnej, obsługa komputera
SPÓŁDZIELNIA PRODUKCYJNO - HANDLOWA "MESTWIN" - 2018-06-14 - Kartuzy (pomorskie)
umiejętność wykonywaniania dań kuchni japońskiej - ciepła i zimna kuchnia, sushi
Premium Restaurants Sp. z o.o. - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
Nadzór nad pracą podległych pracowników.Pobieranie art. spożywczych z magazynu żywnościowego. Przygotowanie posiłków. Wydawanie gotowych posiłków na oddziały szpitala. Pobieranie prób pokarmowych.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Kucharz
Stacja Paliw Granaccy Spółka Jawna - 2017-10-10 - Bargłów Kościelny (podlaskie)
przygotowywanie posiłków,sporządzanie menu tygodniowego,koordynowanie pracą na kuchni
IZABELA GAJDAMOWICZ KARCZMA STODOŁAGRUPA PIEROGOWA ZAGRODA - 2017-06-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, polskiej i innych.Wstępna obróbka surowców, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Obsługa imrez okolicznościowych z udziałem gości narodowości ukraińskiej, rosyjskiej. Prezentowanie potraw klientom, obsługa imprez biznesowych poza lokalem(znajomość języków).
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Karczew (mazowieckie)
w/g stanowiska
LEVANTE S.C. - 2016-04-26 - Bilcza (świętokrzyskie)
-Ubój żywca wieprzowego,-Rozbiór półtusz wieprzowych,-Możliwość zakwaterowania i wyżywienia,-Kontakt: telefon: 509-706-134-Kontakt e-mail: ksiegowosc (at) masarnia-bielawki.pl
ST. RĄBAŁA SP. Z O.O. - 2017-10-05 - Bielawki (pomorskie)